Cautare

164 de rezultate pentru "madalina" (2.66 secunde)
"Ai sa vezi, Madalina va muri!" In vis, eu i-am spus: "Fugi de-aici cu aberatiile tale si cu ineptiile pe care mi le spui!", mai ales ca vorbisem cu Madalina cu cateva luni inainte sa moara si imi spunea ca e foarte fericita.
Madalina si-a regizat moartea, ca la Hollywood", a spus poetul Lucian Avramescu intr-o emisiune difuzata la Acasa TV, despre viata si moartea Madalinei Manole. Madalina Manole s-a sinucis in urma cu cativa ani, pe 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere.
Madalina Ghenea, recompensata la al doilea rol din cariera.
Michael, o lasi pe Madalina pentru scandura asta? Madalina Ghenea a ramas cu buza umflata!
Mircea Toma publica in revista Kamikaze.online.ro "Primul interviu cu Madalina Manole de pe lumea cealalta", pe care il puteti citi in continuare. ... Mai intai pentru ca imbranceala era pe bune, iar apoi pentru ca ringul era chiar Madalina Manole.
Cu credinta in Dumnezeu si ca s-a intamplat ce s-a intamplat cu Madalina Manole ar trebui sa fim mai pozitivi si mai luminosi, ca sa atragem lucrurile bune. - Ce parere ai despre ce s-a intamplat cu Madalina Manole? ... - Ai fost apropiata de Madalina?
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
Daniela Crudu, Simona Trasca si Madalina Pamfile, saltate de Politie intr-un dosar de prostitutie De lux, chiar de mare lux, daca printre prestatoare se vor regasi si starletele care prin nuri si prostie fac deliciul noptilor albe ale telespectatorilor consumatori de entertaniment cu bulina rosie.
Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk. ... Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk.
ACESTA ESTE CUIBUSORUL UNDE AU PETRECUT NOAPTEA MADALINA GHENEA SI GERARD BUTLER! ... Actorul in varsta de 43 de ani si iubita lui, Madalina Ghenea (26 de ani), vor sta mai bine de o saptamana in Romania, in asteptarea nuntii fratelui oltencei.
In acelasi articol, el anunta ca a incetat sa mai vorbeasca despre Madalina Manole chiar daca subiectul i-a adus audiente notabile atat la emisiune, cat si pe blog. ... De doua zile, chit ca audientele sunt bunicele, dar s-au injumatatit, am ales sa nu mai vorbesc despre Madalina.
Madalina Pamfile are viata grea alaturi de iubitul ei, Claudiu Belu-Iordache, fotbalist legitimat ultima oara la Concordia Chiajna. Madalina Pamfile a acumulat ceva experienta de viata. ... Asa incepe ciondaneala", a declarat Madalina Pamfile pentru Click.
Madalina Ion, artist plastic, isi expune obiectele sale la casuta nr.
MADALINA GHENEA NU TINE DIETA, DAR ARE UN CORP PERFECT!
Este un spectacol despre nemurire, pentru ca Madalina Manole va ramane mereu in amintirea celor care au iubit-o si carora li s-a dedicat, prin cantec.
/Painea noastra cea de toate zilele/Da-ne-o noua astazi/Caci iti vom ierta si noi pacatele tale, /Precum ne vei rasplati si tu pe noi...", este textul semnat de Silvana si Madalina Mihoc. "A fost ideea fiicei mai mari, Madalina, care are 18 ani, acum voteaza prima data.
Madalina si-a facut-o cu mana ei si din acest motiv, am decis sa plec de acasa! ... Cu toate acestea, consider ca ar fi bine ca Madalina sa isi retraga plangerea, ca sa nu se ajunga la altele", a conchis Guta.
Maria Ligor - Ambasador al Romaniei in Canada, Irina Wagner - Antreprenor Wagner Arte Frumoase si Povesti, Madalina Pasol - Pianist concertist international, Dragos Stemate " Actor, Violeta Roman Moisa - Marketing Manager Nikon Romania,Cristina Chiriac " Ambasador antreprenoriat, Madalina Turza - Femeia Anului Avantaje pentru social, Gabriella Pascaru Bisi p- Specialist comunicare, Anne Marie Parlog - Proprietar Morgan La Dud si eleva Diana Badila.
Dar, din cate se aude de la "ultima strigare", pe primul loc pentru Consiliul Local Municipal s-ar afla Madalina Popa, urmata pe locul doi de Danut Moisoiu - in prezent consilier municipal si unul dintre cei pe care anumiti democrat-liberali de la judet nu i-ar mai dori pe nici o lista si in nici un caz pe o pozitie eligibila.
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias.
google-analytics.com