Cautare

377 de rezultate pentru "luta adriana" (3.15 secunde)
Incepem cu Adriana Saftoiu. ... Apoi, PD intrand in opozitie, Adriana Saftoiu devine director al Biroului de Presa al Partidului Democrat.
Adriana Iliescu refuza ajutorul celor din jur! ... Desi este cunoscuta in toata tara ca fiind cea mai batrana mama din lume si peste 3 ani va implini 80 de ani si va fi octogenara, Adriana Iliescu are mandria sa.
Scandal la TV intre Becali si Adriana Saftoiu: "Erai Pufuletul lui Basescu" Gigi Becali s-a certat cu Adriana Saftoiu in direct la Romania TV. ... Dupa ce Gigi Becali a comentat atacul, moderatoarea emisiunii a intrebat-o pe Adriana Saftoiu, care a refuzat sa comenteze subiectul.
Pentru reparatii, masina a fost dusa la service-ul auto al SC ABARTH SRL Craiova, administrat de Constantin Luta.
Deputatul PNL Adriana Saftoiu, fosta consiliera a presedintelui Basescu, a declarat la RFI ca nu este suficient ca Boc si Basescu sa fie dati jos de la putere. ... Se pare ca aliantele nu au functionat foarte bine, cel putin in folosul cetatenilor", spune Adriana Saftoiu.
Adriana Saftoiu are ocazia sa se razbune pe fosta ei rivala de la Administratia prezidentiala, Elena Udrea. ... Un alt amanunt legat de disputa dintre cele doua este acela ca Adriana Saftoiu si-ar fi dorit construirea unei cariere in PD-L, sustinuta de presedintele Basescu. ... Ana Adriana Saftoiu (n.
Adriana Stanila, presedintele Societatii Romane de Lentile de Contact si al Societatii Romane de Cornee si Suprafata Oculara. ... Adriana Stanila, care este si medic-sef al Sectiei Clinice Oftalmologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu. ... Adriana Stanila. ... dr Adriana Stanila. ... Adriana Stanila.
Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca mascheaza in spatele "aerului ong-ist" conflictele personale cu Traian Basescu si Elena Udrea. In replica, Adriana Saftoiu l-a rugat pe liderul PD-L "sa ridice degetelul inainte de a mai vorbi" ca sa stie cand sa isi prezinte dreptul la replica.
Intr-o societate in care femeile doresc sa-si activeze performanta in business, cariera si relatii, Adriana Bahmuteanu a gasit varianta perfecta pentru a le avea pe toate. ... Adriana Bahmuteanu:
Adriana Tudose: ... Adriana Mihaela Tudose, medic primar alergologie si imunologie clinica, in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. ... Adriana Tudose subliniaza ca : ... Adriana Tudose. ... Adriana Tudose.
Adriana Saftoiu a demisionat din Camera, citandu-l pe deputatul Emil Boc Asa cum a anuntat anterior, deputatul PNL, Adriana Saftoiu a demisionat din Camera.
Mai tarziu este data in grija unei verisoare a tatalui sau, Adriana Mila vaduva nobilului Ludovico Orsini. ... Copilaria Crescuta de Adriana, Lucretia a primit o educatie completa: ... Adriana Mila conduce casa nepoatei, iar Giulia Farnese Orsini, e doamna de companie.
Daca se concretizeaza alianta cu PSD, voi face opozitie in interiorul PNL' 'Deputatul PNL Adriana Saftoiu a declarat, vineri, la RFI, ca, prin alianta cu PSD, formatiunea liberala ar putea sa provoace o dezamagire in randul electoratului, ea precizand ca, daca alianta se va concretiza, va face opozitie in interiorul PNL.
Dan Ilie Morega a anuntat ca demisioneaza din fruntea organizatiei judetene a UNPR Gorj, liberalul Nicolae Jolta a declarat ca se va inscrie in Partidul Democrat-Liberal, iar deputatul PNL Adriana Saftoiu si-a prezentat demisia din Parlamentul Romaniei.
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se casatoresc din nou, scrie Libertatea.ro. Dupa ce in primavara acestui an au incercat sa-si refaca viata alaturi de alte persoane, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au mai dat o sansa pana la urma, de dragul copiilor.
Adriana Iliescu, devenita mama la 66 de ani, mai vrea un copil.... ... Adriana Iliescu, cea mai varstnica mama din lume, a luat o decizie radicala La acea data, Adriana Iliescu figura in istoria medicinei moderne drept cea mai in varsta femeie care urma sa nasca.
Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, nu are motive de bucurie de Ziua Internationala a Femeii.
Theodor Stolojan (foto), Andrei Plesu, Adriana Saftoiu si Vasile Blaga vor fi consilieri prezidentiali ai presedintelui Traian Basescu. ... Claudiu Saftoiu va fi consilier prezidential pe probleme de politica interna, iar sotia sa, Adriana Saftoiu, va fi consilier in domeniul comunicarii, urmand sa detina si functia de purtator de cuvant.
Demisii pe banda Anul 2012 incepe chiar din prima zi a actualei sesiuni parlamentare cu demisia deputatului PNL Adriana Saftoiu din Parlament.
Presedintele Traian Basescu va fi externat astazi si se va intoarce in tara in cursul dupa-amiezii cu o aeronava speciala, a anuntat purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, consilierul prezidential Adriana Saftoiu.
google-analytics.com