Cautare

1277 de rezultate pentru "lupi pe autostrada in moscova" (4.36 secunde)
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu i-a oferit joi seara, la Pro Tv, candidatului PDL Vasile Blaga, un binoclu, pentru a se putea uita la "autostrada zburatoare".
Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei. ... Drumul nu se impunea pentru Ford, se impunea mai demult, deoarece iesirile si intrarile din oras se aglomerau in patru benzi.
Bucata de autostrada Constanta - Murfatlar Portiunea din Autostrada Soarelui care leaga Constanta de Murfatlar - 14 kilometri - a fost inaugurata de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, si premierul Emil Boc pe 29 iulie, desi in momentul de fata sunt disponibile soferilor doar doua benzi, una spre si una dinspre Constanta.
Deputatul PRM Gelil Eserghep pregateste o interpelare in Parlament, referitoare la starea autostrazilor din Romania. Parlamentarul constantean a aratat ca este "inadmisibil ca o autostrada recent data in folosinta sa aiba gropi dupa prima ninsoare mai serioasa", sustine Gelil Eserghep.
Senatorul PSD Marius Sorin Ovidiu Bota strange semnaturi pentru constituirea unei comisii parlamentare de ancheta a modului defectuos in care ministerul condus de Radu Berceanu s-a ocupat de contractele privind santierele autostrazilor din Romania. ... "In conformitate cu prevederile art. ... - pentru Autostrada Transilvania; - pentru Autostrada Moara Vlasiei - Ploiesti;
Comisia vizeaza modul defectuos in care se deruleaza contractele de la Ministerul Transporturilor, pentru construirea autostrazilor Puteti citi in continuare obiectul de activitate al Comisiei. 'In conformitate cu prevederile art.
Lucrarile pentru Autostrada Brasov-Bors vor continua, in ciuda discutiilor asupra bugetului care va fi alocat lucrarilor din 2005, afirma ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
Din patru in patru ani, prioritatile privind constructia de autostrazi in Romania se schimba. ... reteaua de drumuri in partea de sud a tarii, atita cita e, a ajuns sa fie dubla fata de cea existenta in zona de nord.
Primul-ministru a spus ca "exista prevederi bugetare care sa permita desfasurarea lucrarilor la autostrada Brasov-Bors intr-un ritm cu mult mai sustinut decit anul trecut ".
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
Pentru acest an este prevazuta finalizarea a doar 20 de kilometri din Autostrada Soarelui (Bucuresti-Constanta), pe tronsonul Fetesti-Cernavoda. Pana la sfarsitul anului vor fi finalizate ambele sensuri pe acest tronson, a adaugat Berceanu.
Compania Bechtel nu va putea respecta graficul lucrarilor la Autostrada Brasov-Bors stabilit pentru 2006, a declarat ieri ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, citat de Mediafax. Ministrul a ajuns la aceasta concluzie in urma constatarilor ca Bechtel a cerut prea putini bani in august, adica 1,8 milioane de euro.
Romania ar putea construi in perioada 2008-2018 aproximativ 2.500 de kilometri de autostrada, dintre care aproape jumatate vor fi realizati prin parteneriate public-privat, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a platit peste 76 milioane lei catre 15 firme de avocatura pentru contracte de consultanta si asistenta juridica la diferite proiecte, printre care autostrada Brasov-Bors, Bucuresti-Constanta si extinderea DN 1.
Proiectul a fost initiat de Institutul de Transport din Serbia (CIP) si sustinut de compania ungara de stat Magyar Kozut, cu activitati in domeniul infrastructurii rutiere.
Licitatia pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov, care trebuia sa aiba loc initial pe 24 decembrie 2007, a fost amanata pentru a doua oara, pentru data de 30 ianuarie, din cauza unor solicitari formulate de companiile care intentioneaza sa participe la proiect.
Pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov au depus oferte 12 consortii, potrivit datelor comunicate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... CAP Consortium Autostrada Prahova; ... Consortiul pentru Autostrada Prahova; ... Consortiu Autostrada A3 Comarnic-Brasov Consonoi Bilsinger Berger Porr;
Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale va organiza, in mai o licitatie pentru contractarea de servicii de paza pe autostrada Bucuresti-Constanta, incercand sa previna furturile si sa faciliteze transmiterea de informatii privind incidentele care pot pune in pericol traficul.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a acuzat Ministerul Agriculturii, Ministerul Mediului si Romsilva de intarzierea eliberarii unor avize necesare pentru lucrari de infrastructura.'De opt luni de zile suntem intarziati de Ministerul Mediului, al Agriculturii si Romsilva deoarece nu primim avize pentru expropierea unor paduri la Centura Bucuresti in zona Stefanesti si pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti' a spus ministrul Transporturilor.Orban a mentionat ca va introduce o nota in sedinta de Guvern pentru grabirea procedurilor de acordare a avizelor pentru lucrarile de infrastructura si de urgentare a procedurilor de expropriere.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri din Romania va comanda un studiu de fezabilitate pentru autostrada Jucu-Dej si prelungirea acesteia cu un drum expres pana la Bistrita, valoarea estimativa a contractului fiind de 3,66 milioane de lei, asigurata de la bugetul de stat.
google-analytics.com