Cautare

1277 de rezultate pentru "lupi pe autostrada in moscova" (2.85 secunde)
Autostrada Comarnic - Brasov. ... Adrian NASTASE) In 2004, cand eram premier, se semnase contractul cu firma Vinci, din Franta, pentru realizarea autostrazii Comarnic-Brasov. Autostrada ar fi fost finalizata inca de acum 5 ani.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Autostrada Sudului porneste saptamana viitoare ca procedura Procedura pentru constructia Autostrazii Sudului va demara saptamana viitoare, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea. ... Aceasta autostrada este foarte importanta, leaga Bucuresti, prin sud, cu Craiova si merge in Timisoara.
Autostrada pe naiba Am inteles ca duminica nu s-a votat pentru bunastare, democratie, stabilitate sau alte mofturi din astea, ci impotriva lui Basescu si pentru venirea UDMR la guvernare. E in regula, bun, bravo.
8 secrete pe care nu ti le spune nimeni:
TRAGEDIE pe Autostrada Soarelui: ... Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. ... Politistii i-au deviat pe soferi prin Drajna - Slobozia - Giurgeni.
Discutiile de la Moscova dintre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, s-au incheiat cu o concluzie, care n-ar insemna altceva decat reactivarea “firului rosu“ dintre Cotroceni si Kremlin.
Diplomatul roman a fost arestat la Moscova in timp ce incerca sa obtina de la un cetatean rus informatii clasificate de natura militara Serviciile secrete ruse, FSB, au arestat un diplomat roman acuzat de spionaj, relateaza AFP. Diplomatul este secretar I al ambasadei Romaniei la Moscova.
Incidente militare OZN in fosta URSS In numarul de saptamana trecuta am prezentat o "gluma" facuta de prim-ministrul rus Dmitri Medvedev pe seama unor presupuse dosare privind contactele cu extraterestrii, ca si discutiile iscate dupa aceea, prezentand controverse intre ufologii rusi, in particular intre cei independenti si cei angajati in programe oficiale.
Romania, prinsa tot mai strans in clestele Rusiei:
Moscova a decis sa isi anuleze participarea la o reuniune din 7 mai a sefilor de Stat Major ai NATO si Rusiei, pentru a protesta fata de organizarea exercitiilor militare NATO din Georgia, a anuntat luni ambasadorul rus la Alianta Dmitri Rogozin.
Realitatea TV publica pe site articolul 'Moscova il ataca dur pe Basescu: "Are scopuri propagandistice"', pe care il puteti citi in continuare.
Moscova mizeaza pe Basescu! ... de ce il ajuta Moscova pe traian Basescu?
Autoritatile romane intentioneaza sa reia discutiile cu Federatia Rusa privind gazele naturale, dar si o serie de alte probleme "grele", iar Ministerul de Externe va pregati o intalnire la Moscova, a declarat, vineri, secretarul de stat in Ministerul Economiei Tudor Serban.
Se implinesc la acest sfarsit de saptamana 60 de ani de la incheierea intalnirii de la Ialta a celor trei mari - Roosevelt, Churchill si Stalin - care planuiau viitoarea configuratie a lumii dupa anihilarea celui de-al patrulea a€žmarea€œ, Hitler, impins pe povarnisul infrangerii totale si ireversibile.
Astazi, se intrunesc in stravechiul oras rusesc Kazan sefii de stat ai Comunitatii Statelor Independente intr-o reuniune ce se anunta agitata.
çn scurt timp, drapelul cu stele si dungi al SUA va flutura in Romania nu numai pe cladirile unor oficii diplomatice si culturale, ci si in perimetrul catorva baze militare.
Alegerile din Belarus si Ucraina, cu rezultatele lor de mult previzibile, nu vor produce mutatii spectaculoase In zona ex-sovietica dintre arealul euroatlantic si Rusia. Este adevarat ca orientarile proruse au castigat teren la Kiev si s-au confirmat la Minsk, dar incertitudinea geostrategica pe aceasta "linie a vulnerabilitatii" se perpetueaza.
"A inceput o noua faza in razboiul rece dintre Rusia si Statele Unite". Ambele ziare sunt, de obicei, bine informate, iar in anii razboiului au fost stegarii celor doua tabere in confruntare, Washingtonul si Moscova. ... Rusii sunt cei care cred in reactivarea unui "vechi impuls american:
Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Constanta a anuntat ieri ca "Drumul Expres Litoral Nord- Delta Dunarii intra in linie dreapta".
google-analytics.com