Cautare

1276 de rezultate pentru "lupi pe autostrada in moscova" (2.79 secunde)
Escroci pe Autostrada Soarelui: Ce teapa poti lua pe drumul spre litoral Autostrada A2, Autostrada Soarelui, este cea mai aglomerata a tarii, vara, cel putin in weekend. Ca in orice loc unde se strange multa lume, apar si escrocii.
S-a SURPAT inca o AUTOSTRADA din ROMANIA Pe autrostrada A6, construita de firma italiana Tirena Scavi, se circula cu restrictii din cauza alunecarilor de teren care au afectat taluzurile.
In perioada 1989 -1993 a urmat cursurile Universitatii Agronomice din Bucuresti. ... Este o gradina zoologica relativ tanara dar este in topul national in primele trei din Romania.
Iosif Buble (foto), reporter la Antena 3, arunca o fumigena pe blog: ... E un concept, un concept pe care il descrie ori de cate ori are ocazia. ... Unii il inteleg ca pe o noua formatiune politica, altii ca pe un vechi partid, radical transformat.
On Air Music Awards crede ca este cool sa vorbesti corect in limba romana, motiv pentru care la Gala vor fi premiate piesele cu cel mai bun text romanesc. ... Radu Stanca), ’’Printre lupi’’ - Zoia Alecu (text:
Dupa ce a cucerit topurile muzicale cu noul sau hit Tata, din 22 aprilie Ruby face un nou pas important in cariera sa artistica si debuteaza pe marile ecrane in interpretarea personajului principal feminin din animatia 3D Un lup printre oi, unde ii va imprumuta vocea senzualei lupoaice Bianca.
Cartea Junglei imbina perfect actiunea live cu animale si medii CGI veridice, folosind tehnologie de ultima generatie si tehnici de redare a povestii revolutionare, pentru a-i imersa pe spectatori intr-o lume fermecatoare si luxurianta.
UN JURNALIST RUS SCRIE (CORECT!) DESPRE TEZAURUL ROMANIEI LA MOSCOVA! AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere.
Presedintii Vladimir Putin si Traian Basescu au avut ieri o întâlnire bilaterala, în cadrul careia au discutat între patru ochi circa 20 de minute.
Vizita a presedintelui Traian Basescu (foto) la Moscova, asteptata inca din toamna anului trecut, nu pare sa se prefigureze intr-un viitor apropiat, dupa cum a lasat sa se inteleaga seful diplomatiei ruse, care a precizat, dupa intalnirea cu omologul sau roman, ca vor continua contactele pe aceasta tema.
Laura Cernahoschi a scris un articol interesant despre implicatiile in plan extern ale inabilitatii lui Traian Basescu. Puteti citi in continuare articolul, preluat de pe site-ul Vox Publica, platforma de comentarii, bloguri si opinii sub egida REALITATEA.NET.
Hollande l-a imblanzit pe Putin? Liderul rus vorbeste de pace Presedintele rus, Vladimir Putin, si cel francez, Francois Hollande, s-au intalnit sambata la Moscova, pe aeroportul Vnukovo, in cadrul unei intalniri neprogramate, pentru a discuta despre situatia din Ucraina si cum se reflecta ea asupra Rusiei.
Larisa Iordache, doua medalii la Campionatele Europene de la Moscova Gimnasta Larisa Iordache a obtinut, duminica, medalia de aur, iar Diana Bulimar pe cea de argint, in finala la barna, la Campionatele Europene individuale de gimnastica de la Moscova.
143 de ani de la nasterea lui Wassily Kandinsky Wassily Kandinsky s-a nascut intr-o familie de burghezi bogati si moderni din Moscova. In 1871, familia Kandinski paraseste Moscova si se muta la Odessa. ... In 1882, la varsta de 26 ani se insoara cu verisoara lui, Anna Semiakina.
Singura autostrada din Romania cu 3 benzi pe sens Autostrada Bucuresti-Ploiesti este singura sosea din Romania care are o portiune cu trei benzi pe sensul de mers.
Citeva grupuri financiare importante au prezentat autoritatilor sucevene o oferta de construire a unei autostrazi cu fonduri private pe traseul Siret-Suceava-Vatra Dornei.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
Abia in vara lui 2010 vom putea ajunge pe litoralul romanesc pe autostrada, de la Bucuresti la Constanta.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va plati aproximativ 10,69 milioane euro pentru supervizarea lucrarilor la varianta de ocolire Deva-Orastie, care va avea standard de autostrada.
Autostrada Soarelui va fi finalizata pana in aprilie 2011 iar pentru portiunea ramasa de circa 70 km exista banii necesari a declarat ministrul Transporturilor si Infrastructurii Radu Berceanu(foto) intr-o emisiune televizata. "Se construieste pe trei portiuni la care sunt trei constructori.
google-analytics.com