Cautare

1277 de rezultate pentru "lupi pe autostrada in moscova" (3.70 secunde)
In 2012, Romania va avea 1.000 de km de autostrada. ... Coridoarele nationale 4 si 9, autostrada Bucuresti-Brasov si Brasov-Bors sunt doar o parte dintre ele.
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii impreuna cu Federatia Nationala Mine Energie (FNME) au organizat sambata in statiunea Ranca, din judetul Gorj, o masa rotunda in care s-au discutat proiecte importante, precum Autostrada Sudului, drumurile din Oltenia si posibile noi trasee.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
"Autostrada Transilvania are, de sambata 52 de kilometri". Puteti citi in continuare in ce consta cel mai mare avantaj al inaugurarii tronsonului Turda - Campia Turzii de 10 km: scurtarea cu zeci de minute a drumului prin evitarea traficului de cosmar de pe DN1 intre cele doua municipii.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Tronsonul din autostrada M43 care leaga orasele Szeged si Mako, din Ungaria, a fost deschis ieri circulatiei. Cei 30 de kilometri de autostrada fac parte din co ridorul IV Paneuropean, ce ar trebui sa ajunga la Constanta.
Senatorul Ioan Mang sustinut o declaratie politica intulata "Cine (mai) poate face autostrazi in Romania", pe care o puteti citi in continuare. ... avem doua noi autostrazi in Romania! ... Iar in eventualitatea in care se vor face totusi, ele vor fi finalizate cu mare intarziere!
Serbia se grabeste sa construiasca o autostrada intre orasul Nis si granita cu Bulgaria (coridorul numarul 10) care sa concureze drumul prin podul intre Calafat si Vidin care face parte din coridorul numarul 4, a declarat joi ministrul sarb al transporturilor Milutin Mrkonjic, citat de postul national de radio de la Sofia.
Pe hartie (Autor: ... "Semnarea acestor acorduri reprezinta o garantie in plus ca autostrazile romanesti vor fi racordate la cele europene", a declarat ministrul transporturilor, Anca Boagiu, cu ocazia semnarii acordurilor.
Inca 21 km din Autostrada Soarelui gata de receptie Cei care vor merge pe litoralul Marii Negre la finele acestei saptamani vor putea evita aglomerata din Constanta, intrucat va fi deschisa circulatia, cate o banda pe fiecare sens, pe o lungime de inca 21 km de autostrada, conform anuntului facut de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.
inca 21 de km de autostrada spre mare Persoanele care merg pe litoralul Marii Negre, pot evita aglomeratia din Constanta, intrucat vineria fost deschisa circulatia, cate o banda pe fiecare sens, pe o lungime de inca 21 km de autostrada.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. Vezi cum arata portiunile cu asfalt ca in palma! Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Vezi cum arata Ungaria pe langa Romania La capitolul autostrazi, ca in multe alte domenii de altfel, ungurii ne dau lectii. Harta autostrazilor arata ca Romania are nevoie de cativa zeci de ani pentru a ajunge Ungaria la numarul de kilometri de autostrada.
Autostrada Soarelui a fost facuta degeaba din punctul de vedere al traficului: Nu intra in primele zece! ... La solicitarea ZF, CNADNR a trimis rezultatele recensamantului general al circulatiei rutiere, realizat in 2010. Surprinzator, Autostrada Soarelui este mai putin circulata decat cel putin alte 10 drumuri din Romania.
ritmul de constructie a incetinit fata de perioada anterioara Cele mai importante zece santiere de autostrazi din tara au inaintat, in medie, cu 7% in perioada 1 noiembrie 2011-1 februarie 2012, potrivit unei analize a ZF pe baza datelor transmise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Dan Sova anunta AUTOSTRADA CU SMS. Taxa pe care o vor plati toti soferii pentru tronsonul Comarnic-Brasov.
Senatorul Trifon Belacurencu a sustinut o declaratie politica intitulata "In sfarsit contractul cu Bechtel a fost reziliat", pe care o puteti citi in continuare.
Autostrazile la romani Pentru romani autostrada nu mai are de multa vreme semnificatia fireasca, nu mai e o limba de asfalt pe care se poate circula in conditii de relativa civilizatie intre punctul A si punctul B, nu e un articol de inventar pentru infrastructura rutiera.
"In 2018 sarbatorim 100 de ani de la Marea Unire, dar n-am facut marea integrare a regiunilor" In ultima saptamana am vazut impreuna cum, la noi, soselele de mare viteza ajung sa coste enorm si cum, de cele mai multe ori, se poticnesc la jumatatea drumului.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Guvernul a aprobat varianta finala a Master Planului General de Transport, iar negocierile cu Comisia Europena pe aceasta tema sunt stabilite pentru perioada 9-13 martie.
google-analytics.com