Cautare

1277 de rezultate pentru "lupi pe autostrada in moscova" (7.62 secunde)
Prima autostrada finalizata va fi cea care leaga Bucuresti de Timisoara, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute premierul Calin Popescu- Tariceanu, care a precizat ca urmatoarea autostrada, “in masura posibilitatilor“ va fi Brasov-Bors, urmand ca apoi sa fie inceputa autostrada care va lega Moldova de sudul tarii.
Presedintele PD Emil Boc a dezvaluit, la Cluj, ca ministrul Transporturilor Gheorghe Dobre a facut o plingere penala impotriva acelora care si-au pus semnatura pe contractul incheiat cu compania americana Bechtel pentru construirea autostrazii Transilvania. ... In 2004, cind s-a semnat contractul, director CNADNR era Mihai Basulescu.
Compania Bechtel a inceput lucrarile la realizarea tronsonului din Autostrada Transilvania ce se afla pe teritoriul judetului Salaj.
Taxa de autostrada ar putea ajunge pana la un un nivel maxim de 3 euro/suta de kilometri, potrivit informatiilor furnizate de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Septimiu Buzasu, preluat de UrbanNews.
Jurnalul National publica articolul "Cum a pierdut Romania 9 miliarde de euro", pe care il puteti citi in continuare. Cu acesti 9 miliarde de euro se puteau construi 1000 km de autostrada. Asa se face ca Romania are azi minus 1000 km de autostrada.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Fara PDL la putere, romanii ar fi circulat astazi pe autostrada Transilvania. Inexistenta acesteia este unul din preturile platite pentru alegerile din 2004 "Fara PDL la putere, romanii ar fi circulat astazi pe autostrada Transilvania.
Autostrada suspendata, ultima varianta: ... Ramane tunelul pe sub parcul Herastrau, insa va fi mai scurt. In final, pretul pe kilometru a ajuns mai mic decat la Pasajul Basarab: 70 milioane euro pe kilometru.
Premierul Ponta a inaugurat Autostrada Bucuresti-Ploiesti. Tot de azi se va circula pe autostrada de la Bucuresti la Constanta Premierul Victor Ponta, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, dar si fostul premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, au inaugurat joi dimineata Autostrada Bucuresti-Ploiesti.
A fost stabilit traseul autostrazii Comarnic-Brasov Compania de drumuri a stabilit traseul viitoarei autostrazi Comarnic-Brasov care va fi realizata in parteneriat public privat. Autostrada va avea doua tronsoane, iar investitia se ridica la 6,6 miliarde lei.
Care sunt traseele de pe harta Pe holurile Parlamentului, Ministerul Transporturilor a prezentat marti primele harti din ceea ce pare a fi Master Planul General pe Transporturi, harti pe care figurau noi trasee nediscutate public pana acum.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a semnat, sambata 10 mai 2014, ordinul de incepere a lucrarilor pentru autostrada Turda-Sebes, lucrari care vor incepe efectiv pe 20 mai. ... Autostrada este impartita in patru loturi.
n-o sa ma apuc sa le insir pe toate, dar ma bate gandul sa fac din asta o rubrica permanenta. ... autostrada Bucuresti-Constanta, pe care o bat de-mi vine acru. ... A2, singura sosea care poate emite pretentia de a fi numita autostrada in Romania.
Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a reiterat vineri, la inceputul intalnirii bilaterale de la Bucuresti cu presedintele Traian Basescu invitatia ca acesta sa efectueze o vizita la Moscova.
Vizita presedintelui Traian Basescu la Moscova a fost fireasca si oportuna. ... Si au avut cei doi destul de discutat, pe teme bilaterale.
Partidele membre ale Coalitiei guvernamentale au viziuni diferite cu privire la constructia autostrazilor in Romania. Daca UDMR s-a pronuntat ferm pentru construirea autostrazii Brasov-Bors, pe care europenii refuza s-o finanteze, parlamentari ai PNL si ai PD opteaza pentru Autostrada Bucuresti-Nadlac (Arad) de pe Coridorul 4 Paneuropean.
Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ieri ca a strans 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta primarului Emil Boc pentru a-l ajuta in demersurile sale pe langa Guvern in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
Orasul de sub Autostrada Soarelui, salasul primilor romani. ... S-au stabilit in zona Valu lui Traian, exact pe locul unde, in zilele noastre, se construieste Autostrada Soarelui. ... Au lasat in urma lor ceea ce specialistii cred ca este al doilea oras ca marime dupa cetatea Tomis.
Finalizarea portiunii de Autostrada Fetesti - Cernavoda va duce la fluidizarea traficului inspre si dinspre statiunile de pe litoral, spune ministrul transporturilor.
Constructia autostrazii Transilvania, intre Brasov si Bors, a devenit problema de disputa chiar in interiorul Aliantei. UDMR, alaturi de care se afla si fostii aliati PSD, cere Guvernului Tariceanu sa finanteze la timp autostrada pentru ca ea sa se construiasca in termenele stabilite.
google-analytics.com