Cautare

1277 de rezultate pentru "lupi pe autostrada in moscova" (3.43 secunde)
autostrada Bechtel-Nastase-Mitrea-Basescu-Tariceanu-Boc-Dobre-Orban-Berceanu de doua ori, Boagiu si cine va urma (Autor: ... Autostrada cu 3 premieri, doi presedinti, 5 ministri ai transporturilor.
Demararea lucrarilor pentru constructia tronsonului de autostrada a fost amanata pentru a doua oara. Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv.
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an Nici 2014 nu va fi anul in care soferii vor merge pe mai multi kilometri de autostrada.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Potrivit unui document al Ministerului Transporturilor, semnat de ministrul interimar (demis) Radu Berceanu, in prezent se afla in faza de constructie 4 autostrazi: • Autostrada Bucuresti-Ploiesti (sectoarele Bucuresti-Moara Vlasiei si Moara Vlasiei-Ploiesti); • Autostrada Transilvania (tronsoanele Campia Turzii-Gilau si Suplacu de Barcau-Bors): • Autostrada Bucuresti-Constanta (sectoarele Cernavoda-Medgidia si Medgidia-Constanta);
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an Gandul:
Romania Libera publica articolul "Cine a suspendat autostrada lui Oprescu", sub genericul "INFRASTRUCTURA. Autostrada promisa de Sorin Oprescu poate incepe cel devreme peste 3 ani".
Ministerul Transporturilor ar putea introduce o taxa 5 euro la fiecare suta de kilometri pe autostrazile care vor fi date in folosinta de acum inainte, a declarat recent, intr-o emisiune televizata, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.
O noua autostrada care va lega Romania de Occident: noi visam, altii chiar lucreaza Dezvoltarea accelerata a infrastructurii de drumuri din Romania inregistrata in ultimii ani aduce din nou in actualitate autostrada Belgrad - Timisoara.
Pe siteul Motorstory este postat articolul "Reguli de condus pe autostrada", pe care il puteti citi in continuare. Unii urasc mersul pe autostrada din cauza monotoniei, iar altii il adora pentru ca isi pot permite sa mearga cu viteze nerecomandate pentru alt gen de drumuri.
HotNews.ro Ungaria va termina doar la primavara autostrada pana la Nadlac Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a afirmat ca Ungaria va termina abia la primavara autostrada pana la Nadlac, in timp ce segmentul de la Pecica pana la granita va fi circulabil din decembrie, dar se va putea iesi din tara tot prin vama actuala din Nadlac, printr-o bretea rutiera de sase kilometri.
Cine este vinovat ca nu s-au finalizat lucrarile la A3, tronsonul intre Soseaua de Centura si Bucuresti In ceea ce priveste acuzatiile ministrului Ioan Rus, primarul general Sorin Oprescu spune, intr-un interviu acordat HotNews.ro, ca Primaria Capitalei nu are nicio vina.
Autostrada prin munti - o noua incercare a autoritatilor (Autor: Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
In buza canalului Dunare-Marea Neagra, in partea opusa fata de localitatea Cernavoda a arterei navigabile construite in anii "socialismului victorios” au demarat in forta lucrarile la un nou tronson al vestitei Autostrazi a Soarelui, care va realiza legatura rutiera intre capitala si litoralul romanesc.
Dupa ce in ultimii ani lucrarile de constructie a mult-asteptatelor autostrazi romanesti au trenat, fie din cauza unor neintelegeri intre autoritati si constructori, fie chiar din motive de clientela politica, iata ca Guvernul pare a se dezmetici si gaseste ca realizarea unor autorute moderne este strict necesara in conditiile integrarii.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu s-a declarat, joi, in timp ce vizita stadiul lucrarilor la Autostrada Transilvania, de acord cu taxa de autostrada. ... Autostrada este pentru traficul rapid, de marfa si pasageri. Si cred ca ar fi un bun element care sa-i responsabilizeze pe cei care folosesc autostrada".
Gandul o citeaza pe Anca Boagiu: "O SA MERG ACASA PE AUTOSTRADA". Puteti citi in continuare interviul din care aflati cati kilometri promite ministrul Transporturilor.
Ministrul de externe Teodor Baconschi a recunoscut luni la TVR 1 ca scandalul de spionaj izbucnit in urma cu cateva saptamani la Moscova, implicand un diplomat roman, are legatura cu ce se intampla in prezent in Republica Moldova si cu sprijinul pe care Romania il da unor forte din tara vecina.
Ungurii au de patru ori mai multe autostrazi decat noi, la o tara de 2,5 ori mai mica In majoritatea tarilor din fostul lagar socialist constructia de autostrazi a avansat, in ultimii 20 de ani, mult mai rapid decat in Romania.
In prezent se afla in constructie efectiva 120 de km de autostrada, in timp ce au fost reziliati 130 km in ultimii ani". Ministerul Transporturilor a decis sa rezilieze contractul pentru autostrada Cernavoda-Medgidia.
google-analytics.com