Cautare

39 de rezultate pentru "lupi in" (8.45 secunde)
Muzica folk, mai vie ca niciodata la On Air Music Awards Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sarmasan si Cristi Dumitrascu sunt cei 5 nominalizati la sectiunea Cel Mai Bun Folk din cadrul Galei de premiere a excelentei in industria muzicala din Romania, care va avea loc luni, pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.
20 de statuete trofeu si-au gasit calea catre unii dintre cei mai apreciati artisti, compozitori, textieri, regizori si manageri cu realizari remarcabile in anul 2012 sau in intreaga cariera. Seara a inceput odata cu sosirea primilor invitati pe covorul rosu, in jur de ora 19:00.
Unii, din amor-propriu, inventeaza, cum faci daca vrei sa iesi bine cand te trage in poza. Adevarul e ca totdeauna eziti in fata unei asemenea intrebari. Cursul spontan al vietii, adevarul ce pare mereu ceva in continua miscare te obliga uneori sa renunti.
de asemenea, el este acela care a mijlocit intalnirea dintre fratele sau si Mesia, precum si intalnirea unui grup de straini cu Isus (In 12,20), motiv pentru care unii sfinti parinti il mai numesc si mijlocitorul.
Un vanator, urmarind un mistret ranit, s-a afundat in padure si, fara sa-si dea seama, l-a prins noaptea si s-a ratacit. ... - Te-ai ratacit, spune omul si il pofteste in casa.
In disputa cu Laura Stefan, care sustinea ca indiferent de situatie trebuie sustinut un principiu pana in panzele albe - in acest caz o procedura transparenta si criterii de selectie clare - ea a avut dreptate, nu eu.
Blatul din Ghencea l-a salvat pe finul Gica de la retrogradare, iar cel de la Inalta Curte i-a facut aproape scapati pe cei 8 lupi de paza ai turmelor de mioare cu crampoane, de iminenta custii cu zabrele.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
UPDATE 12:10 Ciobanii s-au ombrancit cu jandarmii si au reusit sa intre in curtea Palatului Parlamentului. ... Aproximativ doua mii de oieri au iesit in fata Palatului Parlamentului, imbracati in cojoace traditionale, avand cu ei clopote si talangi.
Textul scris de Gabriel Diaconu il puteti in continuar: ... Ca toti bloggerii, bagatori de seama ori purtatori de furci & topoare, opineaza despre Stirea zilei dovedeste doar ca, in pofida mataniilor, n-avem nici un dumnezeu.
Unii se crispeaza cand trebuie sa vorbeasca in public. ... mutre apatice, falci inclestate in blocarea vreunui cascat, echipa de zgomote agitandu-se stangaci, prin multime, sa simuleze oarece efervescenta. ... Nu mai putin plictisitor, dar fara chinul punerii in fraza.
Muzeul Antipa va invita, in perioada 14 - 24 februarie 2018, la expozitia 10 ZILE DE IUBIRE Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa vizitati expozitia 10 ZILE DE IUBIRE, care va fi expusa in perioada 14 - 24 februarie 2018 la Muzeu!
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Belladona Art va invita sa-i aduceti pe cei mici la o intalnire cu Arta in cadrul atelierelor de vacanta Art Antipa. ... Tema 4 (30 august) - TONUL IN NUANTE ALB SI ALBASTRU;
Devenit guvernator al Tesalonicului dupa moartea tatalui sau, Sfantul Dumitru este considerat, in traditia populara romaneasca, patronul pastorilor. Si tot in credinta populara, anul este impartit in doua anotimpuri: ... Se spune ca in ziua Sf. Dumitru, caldura intra in pamant si gerul incepe sa-si arate coltii.
Inevitabil, au ajuns si la noi efectele prigoanei antipesediste pornite in capitala. In Botosani, scandalul a pornit de la bugetul judetean, ilegal dupa parerea aliatilor si perfect valabil in opinia pesedistilor.
Simt nevoia sa repet ceea ce spuneam cu ceva timp in urma legat de clasa politica, si anume ca aceasta practic nu exista. ... Ei bine, si in aceasta zona s-au tulburat apele si nu sint semne ca lucrurile se vor linisti prea curind.
Razgaiati de performantele ' generatiei de aur ', am crezut ca, intotdeauna, Nationala de fotbal a Romaniei va ramane in elita fotbalului mondial.
In vreme ce liderii PSD si PDL pozeaza zambitori, incercand sa mascheze procentajele inregistrate la parlamentare, care le priveaza de mult dorita majoritate, PNL-ul jubileaza.
Spectatorii savurau circul, in timp ce organizatorii se alegeau cu painea. Ulterior expresia s-a intiparit in mintile noastre ca reprezentand nevoile de baza ale celor multi. ... Si, nu fi de deochi, in ultima vreme avem parte de circ din belsug.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com