Cautare

798 de rezultate pentru "lucian" (7.16 secunde)
Dupa ce a pierdut centura in fata lui Carl Froch, Lucian Bute a fost facut KO si de IBF.
Astazi e ziua ta, Lucian Avramescu Este fara doar si poate unul dintre cei mai cititi poeti contemporani. ... Visez, de pilda, ca lumea ar putea arata altfel", spunea, intr-un interviu, directorul general al AM PRESS, poetul si jurnalistul Lucian Avramescu.
Pe Lucian Avramescu, poetul si gazetarul, il cunosc din adolescenta.
Lucian Velciu, actionar la Domeniile Ostrov, este prezent in perioada 18 - 21 septembrie, la Palatul Parlamentului, la al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor - IASGO 2013.
Lucian Mindruta a ramas fara permis de conducere. Ce greseala a facut Lucian Mindruta a ramas fara permis de conducere, pentru 30 de zile. ... Lucian Mindruta a ramas fara permis de conducere pentru ca a facut depasire incalcand linia continua. ... Am gresit, a recunoscut Lucian Mindruta.
Cat despre un nou stadion, Lucian Bode - ministrul de Interne - i-a transmis inclusiv lui Mircea Lucescu faptul ca s-a incheiat licitatia pentru studiul de fezabilitate:
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Executivul propus de Lucian Croitoru este "un Guvern Boc mai prost" a precizat analistul politic Dan Pavel. "Nu am fost foarte interesat de nominalizarile facute de Lucian Croitoru. ... Observasem ca Lucian Croitoru nu a avut curaj sa scoata din schema Guvernului restructurat portofoliul Turismului.
Prezentatorul TV Lucian Mandruta a ramas fara contul de Facebook de joi, dupa ce cineva l-a raportat ca fiind fals. Lucian Mandruta a trebuit sa se legitimeze la Facebook cu buletinul scanat si numarul de telefon, dar degeaba.
Din punctul de vedere al deputatului PRM Lucian Bolcas, vicepresedintele Camerei Deputatilor, cel care de altfel a si prezidat sedinta, lucrarile s-au desfasurat in conditii decente, iar in momentul in care a fost reclamata o defectiune la aparatul de numaratoare a voturilor, au fost facute verificari, dar nu s-a confirmat defectiuni.
Ionel Melesescu, sef-mecanic Lucian Ranja, armator:
Consilierul local PSD Lucian Podlati este creditat cu cele mai mari sanse pentru a ocupa fotoliul de viceprimar, care va ramane liber dupa ce Constantin Dimitriu va demisiona din aceasta functie pentru a pleca la Bruxelles ca europarlamentar.
Reprezentantul PRM in Comisia juridica, Lucian Bolcas, sustine varianta ca plenul Camerei Deputatilor sa ceara inceperea urmaririi penale a lui Miron Mitrea, pentru faptele savarsite in calitate de ministru, informeaza un comunicat al PRM remis joi publicitatii.
Mircea Geoana a mai afirmat ca desemnarea lui Lucian Croitoru ca premier este "un fapt de grava iresponsabilitate politica" din partea presedintelui Traian Basescu, deoarece el nu are cum sa treaca de Parlament.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat la finalul intalnirii cu premierul desemnat, Lucian Croitoru, ca opozitia transparenta formata din PSD, PNL, UDMR si minoritati il refuza pe Croitoru, sustinandu-l in continuare pe Klaus Johannis. Lucian Croitoru a fost respins de partidele din opozitie pentru functia de prim-ministru.
Premierul interimar Emil Boc a declarat astazi ca PD-L il va sprijini pe Lucian Croitoru, noul prim-ministru desemnat, si cu resurse umane.
Deputatul PNL Mihai Voicu a anuntat, luni, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite ale celor doua Camere, ca s-a decis ca audierile ministrilor propusi de Lucian Croitoru sa inceapa miercuri dupa-amiaza si sa dureze pana vineri, daca se va considera necesar.
Dupa doua zile de audieri, 12 din cele 14 persoane propuse ca ministri de Lucian Croitoru au fost respinse de catre comisiile parlamentare.
Delegatii la Congresul PSD i-au apludat indelung, sambata, la indemnul presedintelui partidului, pe pugilistul Lucian Bute, care si-a pastrat titlul mondial pentru a sasea oara, precum si pe invatatoarea Cristina Irina Anghel, aflata in greva foamei.
Primarul municipiului Giurgiu spune ca regionalizarea Romaniei este necesara dar, facuta in graba, va crea haos Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, spune ca reorganizarea teritoriala a Romaniei nu se poate face batand din palme pentru ca se va crea un haos total.
google-analytics.com