Cautare

824 de rezultate pentru "lucian coltea" (3.69 secunde)
"Sa strigi femeia pe numele ei de vers", noua carte semnata de Lucian Avramescu, aparuta la Editura AMPress si tiparita de Karta-Graphic, cuprinde in aproape 400 de pagini poezii de dragoste, toate inedite. ... Cartea costa 25 de lei si poate fi comandata si pe adresa lucian[email protected].
Poetul si jurnalistul Lucian Avramescu este licentiat in arhitectura peisagera si ziaristica. ... Editorialele lui Lucian Avramescu, publicate pe site-ul AM Press, uneori reluate de Jurnalul National, estiri.ro si einformatii.ro sunt o incantare.
Duminica, vor fi organizate, in Parcul Titan din Capitala, o serie de evenimente, editia din acest an fiind dedicata scriitorului Lucian Blaga, de la a carui nastere se implinesc 120 de ani.
Madalina si-a regizat moartea, ca la Hollywood", a spus poetul Lucian Avramescu intr-o emisiune difuzata la Acasa TV, despre viata si moartea Madalinei Manole. ... La numai 15 ani, devine membra a Cenaclului Tineretului Prahovean al poetului Lucian Avramescu. ... Era fascinata de scena!", a mai spus Lucian Avramescu.
La multi ani, Lucian Avramescu! Poetul si publicistul Lucian Avramescu ar trebui sa isi serbeze pe 14 august ziua de nastere (in buletin, 15 august). ... xxx Ii transmit si eu poetului si jurnalistului Lucian Avramescu La multi ani!.
Ce face pe 26 mai 2019 Lucian Bolcas, avocat, a facut o serie de precizari importante in exclusivitate pentru DCNews, dupa ce, joi, purtatorul de cuvant al presedintelui a anuntat ca Iohannis a semnat decretul referitor la intrebarile pentru referendum.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice. ... "De ce nu era politia rutiera acolo?", a spus Lucian Dinita, seful Politiei Rutiere, la B1TV.
"Am fost de-a dreptul uimiti cand am vazut ca semnatura dansei figura in listele noastre desi pe buletinul dansei nu era aplicata nici o stampila de vot”, ne-a declarat Adela Coltea, presedinta comisiei de vot a sectiei 33, din cadrul liceului Decebal.
Initiativa construirii unui parc natural in Vacaresti, laudata de expertii internationali Dupa ce a fost publicat articolul din National Geographic, iar grupul de initiativa a fost incurajat verbal de ministrul mediului pentru acest demers, Helmut Ignat, fotograful care a prins cadrele publicate si in revista si care s-a implicat foarte mult in documentarea informatiilor, a facut mai multe postere cu imaginile luate in groapa Vacaresti si a facut o expozitie la scuarul Coltea din Piata Universitatii.
In anul 1904, a fost un eveniment neplacut in viata lui, cand nu a fost primit la catedra de urologie a Spitalului Coltea.
Se pare ca si resturantele au adoptat aceeasi stategie in ceea ce priveste carnea de pui, in acest sens, "mancarurile de pui sunt preferate destul de mult in aceasta perioada pentru ca de Craciun clientii nostri sunt obisnuiti cu astfel de preparate”, ne-a declarat Gabriela Coltea, ospatar la restaurantul Vraja Marii.
1 (zona Coltea - Sfantu Gheorghe) vor rasuna hituri ca "Cele doua cuvinte", "Esti iubibila", "Mi-e dor si doare", "Subtitrarea la romani", "Te vad in toate femeile s.a.m.d.
Dupa el au mai detinut conducerea Ucrainei, Stefan Movila, Dimitrie Cantacuzino si Ene Draghici, iar cu mari functii au fost si Simeon Palis si Sandu Coltea (17).
Radu Beligan este inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Belu. Zeci de bucuresteni au fost la Biserica Coltea sa aduca lumanari si flori.
- Ioan Alexandru, Pavel Susara, Nicolae Draghici, Vasile Coltea, Constantin Tudor. Se opreste din citit si, ridicand ochii spre mine, ma intreaba:
Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Ţaranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.
Corturile vor fi instalate in pietele Romana, Victoriei, Roma, Titan, Obor, Dristor si Crangasi, in parcurile Carol si Herastrau (la intrarea Charles de Gaulle), la Gara de Nord, la Facultatea de Arhitectura, pe strada 11 Iunie si in fata Spitalului Coltea.
Nicolae Verga, unul dintre medicii specializati in radioterapia oncologica de la Spitalul Coltea din Bucuresti, care a ales sa ramana in tara.
Piata Victoriei, Piata Romana (rond ASE), Piata Romana (metrou), Piata Universitatii - Spital Coltea, Piata Universitatii (Arhitectura), Piata Unirii (Magazin Unirea), Piata Unirii (Regina Maria), Piata Unirii (Piata 11 iunie), Piata C.A.
google-analytics.com