Cautare

798 de rezultate pentru "lucian calapareanu" (2.56 secunde)
Conducerea Parlamentului va stabili astazi calendarul procesului de investire a noului guvern, urmand ca birourile reunite sa decida cand va avea loc audierea ministrilor propusi de Lucian Croitoru. ... Intalnirea dintre conducerea Parlamentului si ministrii propusi de Lucian Croitoru se anunta a fi una cu scantei.
Primarul Liviu Negoita, nominalizat de presedintele Traian Basescu drept potential premier, este un personaj de mana a doua din PD-L, "un specialist in borduri" si o propunere cu mult mai slaba decat Lucian Croitoru, a sustinut analistul politic Bogdan Teodorescu.
Inlocuirea lui Mircea Geoana de la carma PSD a fost o miscare "absolut benefica" deoarece el punea in pericol, prin faptul ca ocupa functia suprema in partid, unitatea formatiunii social-democrate, explica vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas.
Eugen Radulescu catre Lucian Croitoru: ... Lucian Croitoru catre Eugen Radulescu: ... Draga Cristi, de ce nu privesti tu in urma, la ce i s-a intamplat lui Lucian Croitoru, care, pus in aceeasi situatie, a devenit tinta batjocurii generale, un fel de bufon in care aruncau toti cu oua clocite.
AM PRESS / Lucian Avramescu: Oprea nu-l tradeaza pe Ponta, dar il paraseste Iesirea nervoasa a lui Gabriel Oprea, principalul aliat in guvernarea Ponta, de la sedinta coalitiei de guvernamant n-a fost explicata inca, scrie Lucian Avramescu, director al AMPress.
(Editorial de Lucian Avramescu) Am deschis aseara televizorul in cautarea buletinului meteorologic, unica emisiune credibila, cu toate ca-i compusa din aproximari asumate. ... Asa zicea o poeta, inspirandu-se din Lucian Blaga, care auzea cum se izbesc, de atata liniste, razele de luna de geamuri.
In cursa pentru cumpararea uzinei Hidromecanica s-au inscris SIF Transilvania, Contactoare Buzau, Electroaparataj Bucuresti si omul de afaceri Lucian Girbacea. ... Din nou in cursa s-au inscris omul de afaceri Lucian Girbacea si SIF Transilvania, care detine deja 45% din actiunile fabricii.
In plus, este o masina modulabila pe bagaje - bancheta se rabateaza atat fractionat, cat si total sau poate fi demontata complet", a declarat Lucian Dinu, consultant vanzari la Prestagent, dealer Mitsubishi Motors pe Oltenia.
In aceste conditii, sistemul bancar va putea construi produse de economisire si creditare cu dobanzi fixe si maturitati medii/lungi", ne-a declarat Lucian Claudiu Anghel, economist-sef la Banca Comerciala Romana (BCR).
El considera ca ajustarea pe partea de politica fiscala este solutia accceptabila.Pe de alta parte, economistul-sef al Bancii Comerciale Române (BCR), Lucian Anghel, sustine ca, în conditiile în care, înca din campania electorala, principalele partide au promis majorarea salariilor pentru anumite segmente de bugetari, cresterea cheltuielilor salariale în 2009 este inevitabila si principala varianta de compensare ar fi cresterea impozitelor.
Lucian Anghel a mai explicat ca, in acest an, agricultura va avea o contributie usor negativa la formarea produsului intern brut, care este estimat sa scada, potrivit prgonozelor oficiale, cu 8-8,5%.
Lucian Croitoru nu crede in pachetul de masuri alternative anticipat de consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
Ministrul Economiei, Lucian Bode, l-a revocat din functie pe directorul general al Transelectrica, Horia Hahaianu, la solicitarea premierului Mihai Razvan Ungureanu.
Pentru ca nu ii plac usile (care iau din spatiul de locuit), Lucian a preferat sa foloseasca cat mai putine, iar acelea glisante.
Scrisoare catre domnul Google si catre domnul Facebook (Autor: Lucian Avramescu) Ne-am incredintat gandurilein mainile dumneavoastra abstracte. ... Lucian Avramescu, Director si redactor sef al AMPress
CS Universitatea a luat aur la echipe, masculin si feminin, al treilea campion fiind Lucian Ciovica (LPS "Petrache Triscu") Asa cum se astepta toata lumea, spadasinii din Craiova au fost printre protagonistii Campionatului National de tineret, incheiat duminica, la Electroputere Parc.
Meciul dintre Lucian Bute si Carl Froch se va disputa pe 26 mai, asa cum era stabilit.
Lucian Bute, invins de Carl Froch prin KO tehnic in repriza a cincea Boxerul roman Lucian Bute a fost invins de britanicul Carl Froch prin KO tehnic in repriza a cincea si a pierdut centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, sambata seara, intr-o gala profesionista disputata in Capital FM Arena din Nottingham.
Boxerul Lucian Bute a declarat, astazi, la plecarea spre Canada, ca spera ca intr-un an sa revina in Romania cu centura de campion mondial, luand in calcul chiar si varianta sa lupte pentru titlul suprem la o alta categorie, informeaza Mediafax.
Peste 450 de invitati la nunta pugilistului Lucian Bute Fostul campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, se casatoreste, sambata, la Galati, cu Elena Aprozeanu, la nunta fiind asteptati peste 450 de invitati.
google-analytics.com