Cautare

2302 de rezultate pentru "lucaciu ribana si vasile" (2.86 secunde)
Pe lista de deconcentrate care au revenit PD-L Constanta se afla si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca si Comisariatul Judetean al Garzii Nationale de Mediu.
La doua zile de asteptari pentru o reactie din partea primarului Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), privind o noua tentativa a alesilor locali de a se intruni in sedinta extraordinara, iata si momentul adevarului:
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, isi face lobby in partid pentru a prelua postul de premier, in eventualitatea unei remanieri guvernamentale.
Vasile Dancu, posesor (inca) de carnet de membru PSD, dar cu simpatii neascunse pentru Basescu si PD-L, apreciaza ca un alt partid de stanga va aparea pe esichierul politic romanesc, daca PSD nu va ajunge sa devina ceea ce se asteapta sa fie.
PSD se afla intr-un real pericol de sciziune datorita prapastiei create intre "clica lui Mircea Geoana" si filialele din teritoriu, gratie "lasitatii generalizate" care este omiprezenta in partid dar, nu in ultimul rand, si din pricina edilului Marian Vanghelie, care a ajuns sa pozeze in purtator de cuvant al formatiunii, sustine fostul strateg al pesedistilor, clujeanul Vasile Dancu, instrainat acum de PSD.
Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.
Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.
protestul politistilor ar fi fost "stimulat" pentru decapitarea ministrului Vasile Blaga. ... 'Protestele de astazi ale politistilor sunt atipice si nu au, practic, precedent in istoria moderna a Romaniei.
Sfaturi politice pe gratis pentru premierul Romaniei Ziarul "Puterea" a chestionat mai multi consultanti si analisti politici si le-a pus urmatoarea intrebare: "Daca ati fi consultantul lui Emil Boc, l-ati sfatui sa-si dea demisia dupa motiunea de cenzura?".
Mitul Vasile Blaga (autor: ... Principalul contracandidat al lui Emil Boc la sefia PD-L este un personaj extrem de versatil, cu o fata de buldog si cu un comportament de caporal. ... S-a creat un veritabil mit, la nivelul opiniei publice, referitor la Vasile Blaga.
"Noii lideri ai PDL nu vor aduce o schimbare in bine" Vasile Blaga reprezinta un suflu oarecum nou pentru PDL, dar liderii reprobabili pe care partidul i-a uns in functii de conducere nu vor aduce nici o schimbare in bine pentru democrat-liberali, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Biroul Permanent al Senatului a convocat sesiune extraordinara pentru revocarea lui Vasile Blaga Biroul Permanent al Senatului a decis convocarea, pentru marti, de la ora 17,00, a sedintei extraordinare a Camerei superioare a Parlamentului in care se va discuta revocarea din functie a presedintelui forului, Vasile Blaga, si numirea unui alt presedinte, a declarat Ion Chelaru, vicepresedinte al Senatului.
Gafa monumentala a lui Vasile Blaga: ARD a dus cea mai dura campanie de mistificare a adevarului Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a facut o gafa monumentala la inceputul discursului sau, dupa aflarea rezultatelor la alegerile parlamentare.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Desi lemnul de foc pentru populatie are un pret mai mic anul acesta decat anul trecut, sudul tarii ramane in continuare defavorizat in aceasta privinta din cauza cheltuielilor suplimentare de transport, a declarat ieri secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Vasile Lupu. ... Aceste valori nu includ si TVA.
In aceste zile, in statiunea Mamaia se desfasoara in paralel sedintele Comisiilor Economica si Juridica din cadrul Asociatiei Romane a Apei, la care iau parte reprezentantii economici si juridici ai celor mai mari operatori si regii de apa din tara, dar si invitati din partea Autoritatii Nationale de Reglementare a Serviciilor Comunale si bineinteles, reprezentanti de seama ai Asociatiei Internationale a Apei.
Vasile Iorga, vicepresedintele din partea romana a companiei, ne-a declarat ca pentru acest an este estimat un profit de 25 milioane dolari, ceea ce reprezinta circa 5% din cifra de afaceri.
Am in mana procesul verbal de predare-primire, cu pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare. ... Este cea mai mare lucrare de infrastructura realizata in Romania in ultimii 20 de ani, si este una extrem de complicata, cu trei tipuri de structuri diferite.
Aura Vasile (PSD): ... Deputatul PSD Aura Vasile a declarat, marti ca Jeffery Franks este "diavolul cu pantofii gauriti", trimis pentru a distruge poporul roman.
Bulevardul Buzesti-Berzei-Uranus este un bulevard cu cate 2 benzi pe sens si banda pentru biciclisti, cu trotuare cu o latime cuprinsa intre 3 si 5 metri si linie de tramvai pe zona mediana, reprezentand o alternativa pentru ruta bulevardelor Lascar Catargiu - Magheru - Dimitrie Cantemir, dublata de Calea Victoriei.
google-analytics.com