Cautare

2302 de rezultate pentru "lucaciu ribana si vasile" (3.23 secunde)
"Frunzaverde, un cal troian pe care Basescu il infiltreaza pentru a distruge USL!" Controversatul Sorin Frunzaverde ar putea fi "un cadou otravit", "un cal troian" pe care Traian Basescu il infiltreaza in PNL pentru a destructura USL, afirma sociologul Vasile Dancu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
PDL cere demisia premierului Victor Ponta, care a renuntat la recuperarea prejudiciului de 1,5 milioane de euro din dosarul "Trofeul calitatii", in care este judecat Adrian Nastase, a declarat ieri presedintele Senatului, democrat-liberalul Vasile Blaga, care a acuzat USL ca incearca sa-si subordoneze justitia, Curtea Constitutionala si presedintia.
ei trebuie sa aleaga Primarul General al Capitalei, primarii celor sase sectoare, 55 de consilieri generali si 166 de consilieri locali.
Emil Boc si-a dat demisia de la sefia PDL si nu va mai candida la un nou mandat.
Vasile Dancu:
Echipa lui Traian Basescu il acuza pe Vasile Blaga de tradare, pentru modul in care a condus lucrarile Senatului. ... Se miza pe inceperea vacantei, care ar fi facut mai dificila convocarea parlamentarilor USL si mai ales ai celor din minoritatile nationale.
Blaga nu a dovedit impartialitatea la care era obligat "Presedintele Senatului Vasile Blaga nu a dovedit impartialitatea la care era obligat, avand o actiune discretionara", este unul dintre argumentele USL pentru revocarea liderului Senatului.
(Blogul lui Cristian Banu) Dupa ce "antenele" si "lingaii" au facut spume la gura denuntand "dictatura" "tiranului" Traian Basescu, iata ca a venit randul propagandei portocalii sa dea in clocot. ... Am avut manifestatie organizata de Badea si Ciutacu? Uite ca avem si una organizata de Mircea Marian.
Sursa raului e Basescu Vasile Blaga a depasit limita atacurilor politice, a declarat premierul Victor Ponta, sambata, la Sibiu, aratand ca liderul PDL a ajuns sa-i atace familia, doar pentru ca a stat prea aproape de Traian Basescu, catalogat de prim-ministru drept "sursa raului".
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, afirma ca liderii PDL pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund sa candideze prin Banat, spunand ca "e nedemn pentru un lider national de partid cum este Vasile Blaga sa vina sa se ascunda in spatele lui Alin Popoviciu".
Basescu poate incerca ruperea PDL si alacatuirea unei noi formatiuni Candidatura Elenei Udrea la sefia PDL poate fi o etapa dintr-un scenariu clocit in laboratoarele Cotrocenilor, scenariu care presupune ruperea PDL si alcatuirea unei noi formatiuni politice, afirma presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, el explicand ca, dintre toti pedelistii de pe planeta, Vasile Blaga este singurul care ii este egal lui Traian Basescu.
Reamintim ca in sedinta de pe 29 aprilie Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a decis debarcarea din functiile executive a directorului general Vasile Salapa si a adjunctului acestuia, Tudor Ciurezu.
In perioada 22-29 octombrie, Vasile Petro, comisar sef in cadrul Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu Constanta, a fost membru al unei delegatii romane prezenta la Londra in urma invitatiei Agentiei Nationale de Protectia Mediului a Marii Britanii.
000 de euro companiilor Adobe, Siemens si Autodesk, dupa ce politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au descoperit ca folosea 224 de programe informatice fara licenta.
Ministrul dezvoltarii, Vasile Blaga, a venit ieri in Banie pentru a semna trei contracte de finantare in valoare de aproximativ 14 mili-oane de euro, initiate de Primaria Craiova, Consiliul Judetean Dolj si Primaria Dragasani, ocazie cu care a promis ca va aloca fonduri pentru Sala Polivalenta.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat astazi, referitor la disponibilizarile anuntate de ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, ca toata chestiunea este la stadiu de proiect de lege si se refera la normative de personal in administratiile publice locale.
Oprescu a inaugurat Pasajul Basarab cu majorete sexy, fanfara si motociclisti. ... Au fost comandate jocuri puzzle cu pasajul Basarab, umbrele si sepci, toate imprimate cu logo-ul noii lucrari. Edilul a avut grija sa reaminteasca si istoricul lucrarii printr-o placuta inscriptionata "Inceput de Basescu si finalizat de Oprescu".
Studiul de fezabilitate al investitiei a fost avizat de autoritatile europene, urmand ca municipalitatea sa trimita si proiectul tehnic. ... Astfel, municipalitatea va suporta din bugetul local doar cheltuielile neeligibile si valoarea TVA. ... Urmeaza acum sa trimitem si proiectul tehnic, conform procedurii.
Primarul general, Sorin Oprescu, sustine ca prima etapa a lucrarii, cuprinsa intre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan va fi terminata in totalitate in luna martie a anului viitor.
google-analytics.com