Cautare

178 de rezultate pentru "luca gentile" (3.23 secunde)
Ca vi S-a nascut azi Mantuitor, Care este Hristos Domnul" (Luca 2, 10 - 11) Astazi, Biserica binevesteste pentru tot poporul bucuria cea mare a Nasterii Mantuitorului nostru Iisus Hristos, Izvorul bucuriei depline si netrecatoare (Cf.
Dilettoso a stabilit astfel ca luminile nu au fost - asa cum au speculat unele persoane - rachete militare aruncate in acea noapte de avioane A-10 "Warthog" in timpul unor antrenamente efectuate in apropiere de poligonul de artilerie defensiva aflata la sud de baza Air Force Luca.
In Pilda samariteanului milos ( Luca 10 ) ni se spune ca levitul si preotul, atunci cand l-au vazut pe nenorocitul batut si jefuit de talhari si lasat apoi sa moara in drum, "au trecut inainte pe alaturi".
Ziua Copiilor s-a incheiat cu un spectacol sustinut de Corul de Copii Radio, Madalin Voicu, Maria Grosu, Nicoleta Luca, Bibi, Magicianul si presarat cu multe surprize care au starnit ropote de aplauze si ovatii din partea micilor spectatori.
Pentru indoiala sa, va ramane mut pana cand ii va scrie numele fiului pe o tablita, dupa nasterea acestuia. In Evanghelia de la Luca 1, 67-69, Sfantul Zaharia proroceste despre viata si activitatea lui Ioan:
Vietuind in mijlocul lumii celei rele, s-a facut bun, precum marturiseste de dansul Sfantul Apostol si Evanghelist Luca, in faptele Apostolilor, zicand:
Atmosfera incarcata, de Ion Luca Caragiale E o zi posomorata de primavara; dar e zi de sarbatoare, mare repaus duminical.
De la parabola bunului samaritean, la carti si filme de succes Potrivit Evangheliei dupa Luca, un calator batut, jefuit si lasat aproape mort pe drumul dintre Ierusalim si Ierihon, a fost ajutat de un samaritean.
Iris, Taxi, Kempes, Damian Draghici si Taraful Fanica Luca, Farfarello, Adrian Naidin, Byron, Folk Frate, Andrei Paunescu si Totusi, Walter Ghicolescu, Camioane in Multime, RATB, The Motans, Zoia Alecu, Dinu Olarasu, Ecoul, Vox Studis, Spam si Cosmin Vaman, Bosquito si Ovidiu Lipan Tandarica, Adrian Sarmasan, The Kryptonite Sparks, OCS, Arthur, Adi Despot.
criticul, istoricul literar, eseistul si jurnalistul roman Eugen Luca (1923); psihanalistul francez Jean Laplanche (1924); actrita americana Maureen Stapleton (1925);
Pe usa din stanga vor fi Sfantii Petru si Pavel, iar pe cealalta Sfintii Andrei si Luca. Saptamana viitoare se va incheia pictarea celor patru randuri de icoane din altar si va incepe acordarea clopotelor, depozitate deocamdata sus pe acoperis.
Acestea au fost coordonate de Maria Cosmina Ilie de la FairyTale Events. Acestea au fost: Sonia Elena Jecu, Larisa Radu, Gabriela Luca si Corina Iuliana Vasile.
Marius Baragan - foto, Cristi Pascu - hair styling, Oana Busuioc - make up, Silviu Mandroc- regizor, Luminița Luca - coordonator proiect.
Cum altfel ar trebui intelese spusele presedintelui Comisiei Interparlamentare din Parlamentul European si custode al Muzeului din Vatican, Demetrio Marco de Luca (intre altele, si consilier personal al "tribunului"!?), care i-ar fi promis Patriarhului Teoctist ca va aduce Giulgiul lui Iisus din Torino in Romania?
O fi doar jocul intamplarii ceea ce dezvaluia CRJC-ul, cum ca Realitatea TV a fost achizitionata de sindicatul din Petrom al lui Liviu Luca si un off-shorre din Cipru, Comac Ltd, in spatele caruia s-ar afla...
Asa cum premierul Tariceanu a aflat din presa despre scrisoarea pierduta de Ion Luca Caragiale in drum catre Palatul Cotroceni, tot din presa va afla ca nu mai e prim ministru.
(Ce diferenta fata de restaurantul in stil romanesc din Bruxelles al lui Damian Luca, fiul marelui naist, care se intitula "Restaurant russe").
Romania ar putea deveni membra OCDE peste cel putin trei ani, a transmis responsabilul pentru acest proces, Luca Niculescu, intr-un interviu acordat pentru Euronews.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com