Cautare

343 de rezultate pentru "lota" (2.76 secunde)
Blogul lui Valentin Nicolau (Norii mei): Nici viitorul nu mai e ce-a fost... Regele si Hahalera Am scris candva o piesa de teatru, Ultimul Imparat, despre un mascarici care, uzurpand tronul regelui, vestea Sfarsitul si chema Apocalipsa.
Realitatea TV : Ponta : Un acord pe guvern de tehnocrati va avea efect pozitiv pe piete, ca in Italia Rep:
HotNews informeaza: Traian Basescu: Vom ridica problema delocalizarii productiilor din UE catre Asia; Romania are un proces de delocalizare alarmant Presedintele Traian Basescu sustine de la ora 16.30, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, pe tema reuniunii Consiliului European.
Senatorul Serban Valeca a sustinut o declaratie politica:
Mediafax: Senatul a adoptat legea Ponta-Antonescu privind uninominalul intr-un singur tur Senatorii au adoptat, marti, legea USL care prevede castigarea mandatelor de deputati si senatori de catre acei candidati care intrunesc cele mai multe voturi in colegiile in care candideaza, in sistem uninominal majoritar.
Sa recapitulam: Traian Basescu a parut ca-si accepta soarta. N-a obiectat la formarea guvernului Ponta. Acum intelegem de ce: s-a decis sa atace ministrii unul cate unul.
HotNews.ro : Ghidul alegerilor locale, duminica 10 iunie Romanii isi aleg duminica, 10 iunie, o noua administratie locala - primari, consilii locale, presedinti de consilii judetene si consilii judetene.
HotNews.ro : Efectele uninominalului intr-un singur tur Alegerea primarilor intr-un singur tur de scrutin a avut ca efect o lipsa totala de implicare din partea candidatilor in campania electorala in localitatile unde diferenta din sondaje intre locul 1 si restul candidatilor era prea mare pentru a putea fi surmontata.
DeCeNews : Acum se vede la vot, cine-i prost ori idiot (Autor : Val Valcu) Nu cred ca oamenii din Cluj sunt batuti in cap, chiar daca astazi s-ar putea sa aleaga un primar cazut in cap de pe scara.
Blogul lui Stelian Tanase : CUM RAMINE CU BASESCU Intrebarea a fost simpla - daca avem un Vlad Dracul zis Tepes, un Mihai Viteazul, sau un Ferdinand Intregitorul, cum va ramine in istorie Traian Basescu ?
Inpolitics: Un adevar uitat de politicieni: cine ridica sabia, de sabie va pieri (Autor:
DeCeNews: Basescu a amenintat Parlamentul. Analiza - 7 motive de suspendare pentru presedinte Presedintele Traian Basescu a iesit cu un discurs dur la adresa liderilor USL, carora le-a cerut sa inceteze imediat orice actiune.
DeCeNews: "Vara asta se poarta alb"- Cele mai tari glume despre sloganul PDL Anuntatul slogan al PDL "Vara asta se poarta alb", a starnit multe reactii in mediul online.
Blogul lui Stelian Tanase: DOUA VORBE, TREI MINCIUNI - BASESCU LA REALITATEA TV, TRANSCRIPT Blogul lui Stelian Tanase: DOUA VORBE, TREI MINCIUNI - BASESCU LA REALITATEA TV, TRANSCRIPT Dan Suciu:
CorectNews : America si razboiul coanei Macovei (Autor :
Comitetul de Reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie (ANRE) a fost validat, marti, de plenul reunit al Parlamentului.
Inpolitics: Voiculescu:
DeCe News : Alegeri parlamentare 2012. Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Biografia actualului presedinte este extrem de controversata si a facut sa curga tone de cerneala dupa revolutie, pentru ca ea ascunde suspect de multe "gauri".
Cotidianul.ro :
google-analytics.com