Cautare

343 de rezultate pentru "lota" (1.82 secunde)
Deputatul PSD Adrian Nastase a declarat luni la Antena 3 ca nu demisioneaza din Parlament si ca nu renunta la imunitate pentru ca dosarele sale sunt instrumentate politic si ca Traian Basescu ar trebui sa faca un asemenea gest pentru a fi continuate anchetele din dosarele "Flota" si Mihaileanu.
Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan a solicitat vineri Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta prin care studentii cu viza de flotant sa poata vota in orasele unde studiaza, pentru a nu fi nevoiti sa mearga in localitatile de domiciliu, aratand ca liberalilor le este frica de noile generatii.
Sefii Primariei din Urdari, Gorj, au obtinut aprobarea consilierilor locali pentru a transforma in dric o ambulanta primita ca ajutor in 2001 de la o asociatie din Germania.
Primarii de comune si orase din judetul Gorj nu prea se preocupa de desfasurarea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, foarte multe dintre panourile de afisaj ramanand goale.
Desi participarea la alegerile europene s-a diminuat constant de la primul scrutin din 1979, un sondaj de opinie publicat zilele trecute da sperante ca la 7 iunie absenteismul nu va atinge un nou record, asa cum se prognozase in urma cu cateva saptamani.
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, i-a trimis, miercuri, o scrisoare deschisa ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, in care il roaga sa raspunda unei serii de intrebari legate de dezbaterea publica a dosarelor sale.
Ministerul ucrainean de externe a cerut consilierului ambasadei ruse din Ucraina Vladimir Lisenko, care lucra in Sevastopol, sa paraseasca teritoriul ucrainean pana la inceputul saptamanii viitoare, 29 iulie, potrivit presei ucrainene.
Nastase il acuza pe Basescu ca a comentat ceea ce ar fi vrut sa fie scris in raportul de tara.
Lovitura cea mare pe care Traian Basescu vrea s-o dea in campanie si in ziua votului este aceea cu anuntatul referendum pentru parlament unicameral, cu care trepadusii din PD-L s-au si angajat ca vor defila din poarta in poarta, pe toate ulitele tarii.
Site-ul de campanie pentru referendum al lui Traian Basescu, www.basescu.ro, a fost clonat, pastrandu-se aspectul grafic dar parafrazandu-se mesajele, inclusiv sloganul, care din "De ce le e frica nu scapa" a devenit "De ce ti-e frica, pasarica?".
Una dintre stratagemele preferate ale lui Traian Basescu este sa mute bobii discutiilor de la ultimii 5 ani - cei ai mandatului propriu - la ultimii 20, adica de la tema precisa a presedintiei sale la generalitatea unei intregi perioade istorice.
Organizatia Ultimii Patrioti a lansat un manifest cu titlul "Nu votati Basescu!" si avand subtitlul "Nu votati neamprostia, hotia si demagogia!".
Asteptata cu mult interes de opinia publica, lansarea candidaturii lui Sorin Oprescu la Presedintie si modul cum a alergat pana acum i-au dezamagit pe unii dintre ferventii sai sustinatori.
Traian Basescu si Crin Antonescu au participat pana acum cateva minute la o dezbatere publica, la Cluj. Jurnalistul Mihnea Maruta a fost moderatorul intalnirii.
Prima dezbatere publica intre candidatii la alegerile prezidentiale Traian Basescu si Crin Antonescu a avut loc, sambata dupa-amiaza, la Cluj-Napoca, fiind moderata de jurnalistul clujean Mihnea Maruta, primul care a raspuns intrebarilor acestuia fiind candidatul liberal.
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Realitatea TV, discursul lui Traian Basescu de la dezbaterea de vineri seara, desfasurata la Palatul Parlamentului.
Sorin Rosca Stanescu a scris un editorial pe care il puteti citi in continuare, in care afirma ca este clar:
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat vineri un apel alegatorilor sa se prezinte duminica la vot, reafirmand ca Traian Basescu nu-i poate fi niciodata un partener.
"Basescu mi-a trasat o tinta pe spate, astfel incat toti jegosii lui portocalii sa modifice un adevar elementar. Sigur ca voturile trebuie numarate.
google-analytics.com