Cautare

343 de rezultate pentru "lota" (2.36 secunde)
Radu Mazare s-a hotarat sa nu-si mai depuna candidatura pentru postul de vicepresedinte la nivel central al Partidului Social Democrat, preferand astfel sa nu dea vrabia din mana (Primaria Constanta) pe cioara de pe gard (sefia PSD).
Ion Stefan s-a hotarit sa rupa tacerea si sa spuna cine sint cei care au complotat in scopul demiterii lui din functia de director general al societatii Apa Canal.
Marian Saniuta a declarat ieri ca retragerea sa de la sefia filialei este un semnal politic in ceea ce priveste comunicarea conducerii centrale cu toate organizatiile din teritoriu.
Partidul Liberal Democrat are parte, la Constanta, de cele mai "adanci" sentimente de "pretuire".
PLD va mobiliza populatia sa-l sprijine pe presedintele Traian Basescu, in cazul convocarii unui referendum pentru suspendarea sefului statului, a declarat, sambata, liderul liberal-democrat Theodor Stolojan.
La Tortomanu a avut loc ieri referendumul care avea ca scop demiterea primarului PSD, Gheorghe Panait. "S-a terminat circoteca, din 205 de electori care si-au exprimat votul, 30 nu au fost de acord cu subiectul referendumului.
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a declarat ca situatia liderului PC Dan Voiculescu nu este similara cu cea a Monei Musca, intrucat votul din CNSAS la Voiculescu a fost la balotaj, iar recursul acestuia in instanta este pe fond, neexistand angajamentul de colaborare.
Desi clasa politica in cvasitotalitatea ei se fereste ca de dracu de alegerile anticipate care i-ar trimite inapoi in postura dezonoranta de cetateni de rand pe majoritatea parlamentarilor, spectrul acestora a inceput sa devina amenintator.
Ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, legate de demisia din functie in cazul suspendarii sale de catre Parlament, i-au oferit premierului Tariceanu ocazia de a califica un astfel de comportament al sefului statului ca expresie a unei disperari si cautarii de solutii politicianiste.
Liderul PRM, C.V. Tudor, a primit ieri minute suplimentare din partea grupului PSD, pe langa cele 23 pe care le avea alocate, pentru a-si prezenta discursul.
Ruperea relatiilor dintre democratii si liberalii constanteni este totala si iremediabila. Pana nu demult cel mai reusit exemplu de coabitare din tara al Aliantei, liderii locali ai celor doua partide si-au declarat razboi pe fata.
Sala Teatrului National din Bucuresti a fost neincapatoare, simbata, pentru democratii veniti din intreaga tara pentru a-l sustine pe presedintele suspendat Traian Basescu.
Romanii din Montreal, Londra, Dublin, Hamburg, Paris, Bonn, Munchen, Castellon si Roma intentioneaza sa organizeze duminica, 13 mai, mitinguri pentru sustinerea presedintelui suspendat Traian Basescu.
Liberalii si-au continuat luni campania electorala impotriva presedintelui suspendat, acuzandu-l ca-si face propaganda pe banii grupurilor de interese, reunite in jurul lui Casuneanu, Bucsaru si Umbrarescu.
PSD Bihor a primit aproximativ zece mii de exemplare dintr-o publicatie speciala anti-Basescu, tiparita la comanda si pe cheltuiala conducerii centrale a partidului, dar pe care reprezentantii organizatiei au decis sa n-o distribuie deoarece nu este marcata conform legii.
De o buna perioada de timp, viceprimarul municipiului Medgidia, Mircea Talasman nu se mai manifesta ca membru al Partidului National Liberal.
Directia Apelor Dobrogea-Litoral a raspuns favorabil solicitarii privind desfasurarea Class 1 Romanian Grand Prix, in statiunea Mamaia, pe lacul Siutghiol.
PSD Hunedoara s-a decis sa protesteze fata de "imixtiunea presedintelui Traian Basescu" in activitatea Justitiei, considerand ca fostul presedinte Ion Iliescu si fostul premier Adrian Nastase sunt hartuiti de "dosare fabricate.
google-analytics.com