Cautare

288 de rezultate pentru "loredana nita" (4.66 secunde)
Loredana, Andra, Holograf, Alina Eremia, Stefan Banica, Nicole Cherry, Dorian Popa, Lora, Ami, Sore, Giulia etc. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.
Premiul special pentru stil si eleganta feminina - Laura Cosoi Premiul special pentru stil si eleganta masculina - Catalin Botezatu Premiul special pentru Celebrity Gossip Show - Vorbeste Lumea Premiul special pentru reality show - Gospodar fara pereche Premiul special pentru cel mai indragit jurat - Andi Moisescu Premiul special pentru cea mai indragita jurata - Loredana Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune matinala - Neatza cu Razvan si Dani Premiul special pentru cea mai indragita emisiune tip charity - Visuri la cheie Premiul special pentru cel mai indragit radio matinal - Marius Fm ( Smart FM) Premiul special pentru cea mai indragita emisiune dedicata stilului de viata sanatos - Tinerete fara batranete Premiul special pentru cea mai de bonton emisiune - Bonton Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune din day time din Romania - La Maruta Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune tip pamflet - Cronica Carcotasilor Premiul special pentru cea mai indragita trupa peste hotare - Fly Project Premiul special pentru cel mai spectaculos show de divertisment - Te cunosc de undeva Premiul special pentru cea mai indragita emisiune de umor - iUmor Premiul special pentru cel mai indragit jurnal de stiri matinal - Stirile Protv de la ora 7:00 Premiul special pentru show-ul fenomen The Wall - Valentin Butnaru Premiul special pentru cel mai indragit blog de fashion - Carmen Negoita Premiul special pentru cuplul anului 2017 - Razvan Simion si Lidia Buble Premiul special pentru cea mai indragita actrita - Diana Dumitrescu Partenerii Galei Eva.ro 16 ani:
Realizator este Stoian Anghel, omul care sta in spatele celor mai de succes concerte din showbiz-ul romanesc, intre care cele cu Loredana, Stefan Banica, Horia Brenciu.
Loredana, Andra, Holograf, Alina Eremia, Stefan Banica, Cristina Balan, Nicole Cherry, Dorian Popa, Lora, Ami, Sore, Giulia etc. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.
Loredana, Andra, Holograf, Alina Eremia, Stefan Banica, Cristina Balan, Nicole Cherry, Dorian Popa, Lora, Ami, Sore, Giulia etc. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.
Amintim doar pe Angela Similea, Aurelian Andreescu, Corina Chiriac, Olimpia Panciu, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobantu, Loredana, Mihai Constantinescu, Anda Calugareanu, Monica Anghel, Aurelian Temisan, Silvia Dumitrescu, Adrian Daminescu, Adrian Enache si multi, multi altii.
Zsuzsana i-a cucerit pe toti cu vocea ei uluitoare si cu aparitia demna de o diva, iar alaturi de Loredana Groza a ajuns in finala concursului, unde a interpretat o piesa alaturi de celebrul Alessandro Safina.
In urma cu patru luni, componentii trupei Voltaj au colaborat pentru prima oara cu Loredana Groza si au lansat impreuna Dependenta mea, o declaratie de dragoste sincera si pasionala.
Loredana, Connect-R si Vunk sunt cateva dintre numele mari care vor canta pe o scena uriasa din centrul Capitalei. Bonus, primarul general Sorin Oprescu promite un foc de artificii de neuitat.
• Cabinetul mobil va fi coordonat de doamna Loredana Balaceanu, medic specialist, angajat al Spitalului Harsova. • Medicii de familie arondati localitatilor vizate vor fi anuntati prin Directia de Sanatate Publica.
Un rol important in reusita evenimentului l-a avut si Ema Stoian, regizor de film, care a devenit, dintr-o data, impecabilul maestru de ceremonii al serii. Si artistii s-au aliniat acestei campanii umanitare: Anda June, Alin Stoica, Catalin Ene, Loredana Benga si Stefania Calofir & Band.
Ca pedagog, ne-a oferit noua, studentilor, sprijinul necesar in orientarea catre o ramura sau alta a presei, ne-a oferit pareri pertinente, ne-a oferit exemple de asa da sau asa nu, dar mai cu seama ne-a transmis cunostintele lui nu doar pe cele avizate domeniului de activitate, ci si experiente din viata reala", a spus Loredana Larissa Sofron, pentru DC News.
Loredana Palimaru: Link video: https://www.youtube.com/watch?v=jFeHtfC3H90 Vladimir Olteanu : Link video: https://www.youtube.com/watch?v=Ah8B8eUnDIk Mariana Nicolau:
Reamintim ca Moga-Mobilul este o ambulanta dotata cu aparatura medicala, un cabinet mobil coordonat de medicul Loredana Balaceanu, medic angajat al Spitalului Harsova.
Gimnastica aerobica cu CSG Gimnis Iasi, Ansamblul Folcloric Catalina, dansuri si cantece cu Doina Carpatilor, Nina Cuciuc si Stefan Deaconita, iar apoi trupa The Iron Cross se vor produce inainte ca aparitia pe scena a lui Smiley sa incununeze prima zi a festivitatilor, in timp ce in a doua zi la toate acestea se va adauga trupa Inside, urmata apoteotic de Loredana.
Les Elephants Bizzares, Vunk Sambata, 24 decembrie: Aurel Tamas, Mariana-Ionescu Capitanescu, Haiducii, Ion din Romania Duminica, 25 decembrie: Alb Negru, Loredana Luni, 26 decembrie:
Compozitorii Laurentiu Matei, Adi Cristescu, Madalin Dragan(Shoby), Andrei Tudor, Bogdan Vlasceanu (F Charm), Razvan Preda (Sonny Flame) si Alexandru Minculescu (Cabron), impreuna cu textierii Loredana Mindrescu (Moni-K), Cristina Balan (Vocea Romaniei 2016!), Ovidiu Iordache si Andreea Andrei sunt cei alaturi de care Nico a lucrat intens pentru ca acest album sa se ridice la nivelul asteptarilor publicului sau.
Loredana & Banda Agurida, Andra, Monica Anghel, Luminita Anghel, Paula Seling, Nico, Andreea Banica, Marcel Pavel, Phoenix, Vunk, Bere Gratis, Directia 5, Vita de Vie, Tolouse Lautrec, byron, Voltaj, Proconsul, Stefan Hrusca, Ducu Bertzi, Fuego, Damian Draghici & Friends, Bosquito, Ovidiu Komornyik, Cargo, Corul de copii Radio, Mioara Velicu, Irina Loghin, Grigore Lese, Gheorghe Turda si multi altii.
Soferul nu a acordat prioritate de trecere unui Cielo condus de Loredana Abagiu, de 34 de ani, tot din Craiova.
Italianul care si-a impuscat fosta sotie in cap, in plina strada, a murit. Barbatul se ranise intentionat imedia dupa crima si ajunsese in stare grava la spital.
google-analytics.com