Cautare

288 de rezultate pentru "loredana nita" (7.79 secunde)
Spitalul trebuie sa fie gata in 2008 si noi speram ca vizita premierului Calin Popescu Tariceanu a fost binevenita si ca o sa primim si banii promisi", a declarat Gheorghe Nita, primarul orasului Horezu.
Administratorul asociatiei se apara Administratorul Asociatiei 604, Ungureanu Nita, ne-a explicat cum s-a ajuns ca dupa 2 ani de zile locatarii sa se trezeasca ca au de achitat majorari de intarziere usturatoare.
Este exemplul SC MAT, al carei lider de sindicat, Costinel Nita, spera ca managerii sa aprobe cererea sindicatului. ... Nu cerem o suma mare, dar macar pe aceea sa o primim", a sustinut Nita.
Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert si Mediul de Afaceri va avea doi secretari de stat, unul din PSD si unul din PDL, a declarat marti ministrul de resort, Constantin Nita, adaugand ca inca nu stie persoanele nominalizate.
O eroare in lant a ros-albastrilor l-a adus pe Bottani fata in fata cu Nita (14). ... Nita - Benzar, Planici, Balasa, Morais - Popescu (Man '46), Pintilii - Teixeira, Budescu (Filip '81), Tanase - Gnohere (Coman '66).
Nita 16, R. ... Nita, Chiritoiu Rezerve: Tipu - Rob. Tudor, Bobaru, Al. Neacsu, Carabela, Laur. Ardelean, Tud. Moldovan, Serbanescu, Al.
Prefectul Adrian Nita vrea sa afle de la specialistii din domeniu care este starea tuturor podurilor din judet, de pe drumurile nationale si judetene.
Petrica Nita, fiul cunoscutului procuror din Constanta, Teodor Nita, si-a luat viata cu arma tatalui sau. Inainte de a-si pune capat zilelor, barbatul a trimis un mesaj de adio.
Petrica Nita, fiul cunoscutului procuror din Constanta, Teodor Nita, si-a luat viata cu arma tatalui sau. Inainte de a-si pune capat zilelor, barbatul a trimis un mesaj de adio.
"Este adevarat, m-am pocait si botezat aproximativ acum 7 luni, impreuna cu sotia mea Loredana si Dida Dragan, in Biserica Riul Vietii de catre Pastorul Razvan Mihailescu, un om ales!", marturisea fostul ginere al lui Traian Basescu, scrie wowbiz.ro.
Pe scena vor urca cei mai iubiti artisti romani, de la Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Cristi Minculescu, Horia Moculescu pana la Loredana, Delia, Marius Moga, Smiley, What’s UP, Adda, Stefan Banica Jr.
Cel mai bun scenariu (lung metraj fictiune) Mimi Branescu - Acasa la tata Radu Jude, Florin Lazarescu - Aferim! Corneliu Porumboiu - Comoara Tudor Giurgiu, Loredana Novak - De ce eu?
"Votul uninominal poate ajuta anumite persoane sa acceada in parlament, cum ar fi Loredana, Guta sau Nicolita, deoarece se confunda notorietatea cu competenta.
Un galatean pe nume Amelian Chirila a tinut capul de afis la contestatii in comuna Tulucesti, el depunand cereri impotriva lui Daniel Enache si a Elenei Loredana Murgoci, candidati pentru Consiliul Local.
Tariceanu a asistat, aproape o ora si jumatate, la spectacolul organizat de liberali in Piata Revolutiei, unde a fost lansat sloganul candidatului PNL la Primaria Generala a Capitalei - "Ludovic Orban pune Bucurestiul pe roate!" - si la care au concertat formatii precum Compact, Iris, Directia 5, Voltaj, Phoenix, Holograf sau Loredana si Taraful Agurida.
Celelalte 3.000 de apartamente si garsoniere de cate 60 de metri patrati si respectiv 30 de metri patrati vor fi vandute, potrivit estimarilor, cu 460- 500 euro/mp. Spectacolul s-a incheiat cu un concert sustinut de Loredana Groza.
• Turism - Loredana Groza. A avut numeroase concerte in diaspora. • Sanatate - Anca Turcasiu. Vegetariana de 20 de ani, artista ar detine reteta pentru subtierea taliei romanilor.
Loredana Codrut) Analiza la rece facuta de Adrian Nastase, fost premier al Romaniei dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei.
Loredana Codrut) Deputatul independent Remus Borza (ex-ALDE), analizeaza conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. - Razboi pe viata si pe moarte intre Gabi Firea si Liviu Dragnea.
De aceea, sefii directi trebuie sa comunice cu subalternii, sa-i faca sa se simta importanti, sa le comunice obiectivele in ansamblu, sa-i motiveze", a declarat Loredana Iordache, manager de resurse umane in cadrul unei firme private.
google-analytics.com