Cautare

288 de rezultate pentru "loredana nita" (2.84 secunde)
Romania a fost reprezentata de cele mai puternice cluburi, Steaua Bucuresti (Ana Maria Branza, Anca Maroiu, Simona Alexandru Gherman) si CS Universitatea Craiova (Loredana Dinu, Roxana Lazar, Raluca Sbarcia). ... Loredana si colegele sale au pierdut ambele meciuri si s-au plasat pe un loc nefavorabil pe tabloul de eliminare directa.
Loredana Dinu, Diana Donoiu, Raluca Sbarcia si Alice Tudor au fost invinse in finala pentru titlu national de Steaua Bucuresti, din echipa facand parte Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Deac si Anca Maroiu.
Pana unde a mers Loredana ca sa-si faca fata ca la 18 ani. Afisezi ceva ireal, i-au zis fanii Diva Loredana Groza continua sa socheze pe Facebook si pe Instagram, acolo unde se vinde cu cel putin 20 de ani mai tanara.
Raportul il nominalizeaza pe Nita Constantin, vicepresedinte al Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, care a cheltuit numai in 2002 832 de milioane de lei vechi pe cazare.
Secretarul general al PD-L Olt, Mihai Nita, a facut vineri publica lista cu posibilii candidati ai organizatiei la alegerile parlamentare, multi dintre acestia provenind din randul celorlalte formatiuni politice.
Mihai Nita, candidatul PD-L Olt pentru postul de senator in Colegiul nr.1, a fost reclamat de adversari de la PNL si PSD la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si la BEJ, pentru discursul folosit in campanie.
Constantin Nita, ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, a declarat ca ministerul sau va pastra doar doua agentii in subordine, ANPC si OSIM, iar numarul de posturi va scadea cu 200 din cele 680 cate are ministerul in momentul de fata, urmand sa fie disponibilizate aproximativ 130 de persoane.
Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a anuntat ca la intalnirea de la Poiana Brasov au venit reprezentantii a 39 de filiale PSD, dintr-un total de 48, si ca toate acestea il vor sustine pe Mircea Geoana la functia de presedinte al PSD.
Mihai Nita, secretarul general al PDL Olt, are insa alta varianta.
Vicepresedintele PSD Ion Toma a fost sanctionat de conducerea organizatiei Olt pentru ca ar fi incercat sa il convinga pe senatorul PDL Mihai Nita sa nu se inscrie in PSD, au declarat, marti, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.
"Veniti acum, sau dispareti!" Vicepresedintele Partidului Social Democrat Constantin Nita a declarat ca atat PSD, cat si PNL doresc ca UDMR sa li se alature. Termenul limita este insa 2011, a subliniat Nita, adaugand ca "in 2012 ar putea fi prea tarziu", informeaza ImpactNews.
Pe de alta parte, ministrul pentru IMM-uri, Constantin Nita, a declarat ca guvernul a introdus un impozit minim pe cifra de afaceri si nu unul forfetar, obligand firmele care nu au profit sa plateasca minimum 500 de euro la buget.
Mai mult decat atat, ministrul pentru IMM-uri, Constantin Nita, prezent la seminar, s-a aratat incantat de propunerea presedintelui ACPR, declarand ca este o masura foarte buna pentru patroni, deoarece exportul este foarte important pentru dezvoltarea unei firme, si va face tot posibilul pentru a putea fi pusa in aplicare.
Constantin Nita: "Romania mai sta 2 ani in criza" 'Declaratiile optimiste ale premierului Emil Boc care trambiteaza iesirea tarii din marasmul economic "sunt nerealiste" deoarece, din pricina incapacitatii guvernamentale, Romania va mai ramane doi ani in criza, afirma fostul ministru pesedist al IMM-urilor, Constantin Nita, pentru Inpolitics.
Constantin Nita: "2012 va fi cel mai greu an al crizei economice!" 2012 va fi cel mai greu an de la inceputul crizei economice pana in prezent, afirma fostul ministru pesedist al IMM-urilor, Constantin Nita, pentru Inpolitics.
Potrivit vicepresedintelui PSD Constantin Nita, din cauza intereselor politice, "actiunile Transelectrica scad dramatic inainte de vanzarea pe Bursa". ... Practic, Hahaianu si grupul de interese care il sustine va continua sa faca jocurile politice si economice la Transelectrica", sustine Nita, intr-un comunicat remis de Biroul de presa al PSD.
Nolito inscrie dupa ce il dribleaza pe Nita in 6 metri! ... Portarul Nita APARA. ... Florin Nita - 44. Gabriel Enache, 4.
Meciul a inceput rau pentru FCSB, gazdele avand o mare ocazie in chiar primul minut de joc, cand Kopic a tras din 7 metri in portarul Nita. ... Apoi, Havel (19) a trimis slab din careu, iar Nita a retinut. ... Florin Nita - 23.
Noi detalii despre arma procurorului Nita, cu care fiul sau s-a sinucis, au aparul la iveala. Potrivit unor surse apropiate anchetei procurorul Nita nu isi pastra pistolul conform legii, facandu-l foarte accesibil fiului sau.
Loredana Grosu, purtator de cuvint in cadrul Corpului Gardienilor Publici (CGP), spune ca situatia se datoreaza neadoptarii regulamentului de aplicare a actului normativ.
google-analytics.com