Cautare

288 de rezultate pentru "loredana nita" (3.93 secunde)
Cunoasterea de sine reprezinta cea mai grea etapa in planificarea carierei", a precizat Loredana Iordache, director de resurse umane in cadrul unei firme private. ... Loredana Iordache spune ca atunci cand ne dorim o schimbare este bine sa raspundem in primul rand la cateva intrebari, ca de exemplu:
Loredana Gruia, instructor de fitness, dezvaluie secretul unui abdomen cu patratele (Autoare: Paula Rotaru) La 29 de ani, Loredana Gruia, antrenor personal si instructor de fitness, este dovada vie a faptului ca femeia ce se apropie de 30 de ani nu mai este cea de pe vremea parintilor nostri.
Vezi aici cum isi incarca bateriile Loredana dupa concertele istovitoare Mereu pe drumuri, prin tara, la spectacole, pentru Loredana, patul ei de acasa este sfant. ... Totodata, iau si vitamine, pentru ca trebuie sa ma energizez", ne-a mai spus Loredana.
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. ... "Lumea crede ca Loredana s-a imbogatit de cand este angajata in Antena, insa nu este deloc asa, dimpotriva...
Loredana, Diva absoluta si Superstarul muzicii romanesti, concerteaza pe 25 octombrie si 26 octombrie la Sala Palatului, pentru al treilea an consecutiv. ... Loredana va avea multi invitati surpriză
Concerte sustinute de zeci de artisti, printre care Smiley, Loredana, Delia si Alex Velea, spectacole de dans si efecte speciale vor anima Piata Constitutiei la petrecerea de Revelion organizata de municipalitate, iar trecerea dintre ani va fi marcata printr-un show de lumini si focuri de artificii.
Zdob si Zdub, diva Loredana si rapper-ul Ligalize. ... Acum, trupa colaboreaza cu Loredana inca o data, dupa ce in 2016 diva Romaniei alaturi de Zdob si Zdub si Skizzo Skillz au lansat o interpretare moderna a piesei folclorice La carciuma de la drum.
Loredana Groza este o cantareata sexy si o artista talentata. ... Pentru ca nu si-a dorit niciodata sa aiba sef, Loredana a ales o cariera muzicala. ... Loredana Groza Data nasterii:
Loredana Nita, consilier in cadrul Serviciului de Integrare Europeana, a declarat ca, desi salariatii Prefecturii Dolj stiau ca in consiliul judetean se deruleaza un program paralel de informare a primarilor, institutia nu a luat legatura cu angajatii CJ pentru a organiza intalniri comune cu primarii.
Mai multi reprezentanti ai PSD Brasov au trimis o scrisoare deschisa lui Ion Iliescu si lui Adrian Nastase, cerandu-le liderilor PSD sa se implice in rezolvarea unei probleme interne ale organizatiei brasovene a partidului si solicitand demisia presedintelui PSD Brasov, Constantin Nita.
Presedintele organizatiei judetene a PSD Basov, Constantin Nita, a declarat ieri ca decizia Comitetului Executiv National de a dizolva conducerile unor filiale din teritoriu este nestatutara si ca deocamdata organizatiile din Transilvania nu se vor supune hotaririi.
Este vorba de senatorul PDL de Olt Mihai Nita. ... Potrivit unor surse din conducerea PSD, Nita ar fi inregistrat discutia cu Toma si i-ar fi predat-o lui Victor Ponta. ... El a recunoscut ca a avut o discutie cu senatorul PDL Mihai Nita.
Doi lideri ai PSD mi-au zis ca scandalul privind excluderea lui Ion Toma ar fi pornit de la o negociere pentru atragerea senatorului PDL, Mihai Nita, alaturi de social-democrati. Numai ca Toma l-ar fi convins pe Nita sa nu faca acest pas.
Liderul Sindicatului Cadrelor Medii, Roxana Dragomir, a declarat ca noul manager al spitalului, Mihai Nita, a acreditat la un moment dat aceasta idee, neacceptata, in schimb, de sindicalisti. Managerul Mihai Nita declara ca nu se pune serios o astfel de problema.
Ministerul pentru IMM-uri vrea ca pana la 15 aprilie sa semneze toate contractele pe 2008 pentru proiectele din Programul Sectorial de Crestere a Competitivitatii dupa ce pana in prezent au fost semnate 170 de contracte in valoare de 35 milioane euro a spus ministrul pentru IMM Constantin Nita.
Cu prilejul deschiderii sedintei de tranzactionare, de ieri, de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) Constantin Nita, ministrul IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri a declarat ca privatizarile, licitatiile si achizitiile publice ar trebui facute pe Bursa.
"Exportam sau murim", a declarat Constantin Nita, ministrul intreprinderilor mici si mijlocii, comertului si mediului de afaceri (MIMMCMA).
Ministrul Economiei, Constantin Nita, s-a intalnit sambata cu ministrul Comertului din R.P.
Incepand cu ora 20.00, bucurestenii sunt asteptati in Piata Constitutiei pe ritmurile trupei de percutionisti Barbarossa, urmand sa se incalzeasca alaturi de Mandinga, Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana si Voltaj, noaptea fiind incheiata de fiind Smiley&Friends.
observi ca firma merge prost si nu mai ai nici o perspectiva acolo", a precizat Loredana Iordache, director de resurse umane in cadrul unei firme private. ... Trebuie sa te autoevaluezi foarte bine inainte", a mai spus Loredana Iordache.
google-analytics.com