Cautare

7176 de rezultate pentru "locuri de munca" (3.02 secunde)
Indiferent de parerea pe care o aveti despre angajatorii de stat sau particulari, înainte de a opta pentru un anume loc de munca, trebuie sa stiti foarte bine ce vreti. Când vine vorba de alegerea unui loc de munca în domeniul privat sau de stat, parerile sunt împartite.
A trecut un an de cand criza si-a aratat "coltii" in Romania. Falimente, dobanzi bancare uriase, blocaje financiare, lipsa de lichiditati si mii de oameni ramasi pe drumuri sunt numai cateva dintre efectele crizei.
patronii nu au de unde sa dea mai mult sau nu vor/nu pot sa achite la stat sume uriase sub forma de contributii si impozite.
In primele luni ale lui 2010, numarul angajatorilor doljeni depistati ca incadreaza personal fara forme legale a crescut cu aproape 120% fata de aceeasi perioada a anului 2008, cand nu aparusera inca primele semne ale crizei economice care avea sa loveasca Romania.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Viata de siderurgist nu e usoara, mai ales dupa autodisponibilizarile din ultimii 3 ani, desi un loc de munca in Combinat este rivnit de multi dintre galatenii aflati in cautarea unui job.
Angajatorii din sase state ale Uniunii Europene (UE) ofera 614 locuri de munca pentru lucratorii romani, prin reteaua Eures, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
Intreprinzatorii care creeaza locuri de munca in domeniul dezvoltarii regionale sunt sprijiniti de stat prin diverse mijloace financiare cum sunt ajutoarele de stat pentru IMM si pentru investitii.
La intalnirea de la sfarsitul saptamanii trecute dintre Guvern si prefecti a fost luata in discutie problema deficitului de muncitori existenta in special in sectorul de constructii, dar si in mediul rural.
Pentru cei mai multi elevi si studenti, vacanta este o perioada de distractie si de relaxare. Totusi, unii o vad si ca un mod de a câstiga bani.„Planuiesc sa ma angajez.
Pentru cei mai multi elevi si studenti, vacanta este o perioada de distractie si de relaxare. Totusi, unii o vad si ca un mod de a câstiga bani.„Planuiesc sa ma angajez.
In primele zece luni ale acestui, an la Inspectoratul Teritorial de Munca Galati, au fost inregistrate 48.500 de noi contracte individuale de munca, in timp ce 45.000 de contracte au incetat.
AJOFM isi propune ca in urmatoarea perioada de timp sa atraga 715 cursanti in programele de formare profesionala. Asta pentru a acoperi intr-o oarecare masura deficienta de care se fac raspunzatoare firmele ce refuza sa-si specializeze personalul.
Fabrica de Tigarete. Peste o mie de oameni au avut ani buni un loc de munca stabil. A venit Revolutia si, odata cu trecerea anilor, fabrica a fost retehnologizata, astfel ca munca angajatilor a devenit mai usoara. ... Traditia de peste 65 de ani s-a transformat in scrum...
Lipsa locurilor de munca pentru tineri-un fenomen social la scara mondiala, pe care o puteti citi in continuare.
Purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, a anuntat ca parlamentarii acestei formatiuni vor initia un pachet de legi de completare a programului de iesire din criza. Acest pachet va avea patru sau cinci legi de baza, pe care PSD le doreste adoptate pana la finele acestui an.
Neil Kearney, presedintele Federatiei Sindicatelor din textile, imbracaminte si piele (FSI), a declarat presei ca "30 de milioane de locuri de munca vor migra spre Chin " dupa incetarea sistemului de cote la textile. "Se apreciaza ca 30 de milioane de locuri de munca vor fi afectate.
In vestul Europei, agricultura nu mai reprezinta o sursa de dezvoltare economica, iar expansiunea agriculturii a fost temperata prin adoptarea politicilor comunitare vizind reducerea supraproductiei, alinierea la preturile pietei mondiale si integrarea elementelor de protectia mediului in programele de sprijinire a fermierilor.
Oamenii de afaceri au investit sute de mii de euro si urmeaza sa creeze peste 500 de noi locuri de munca pe fosta platforma a SC Avioane SA Craiova, transformata in parc industrial.
În Statele Unite, Produsul Intern Brut s-a diminuat in ultimul trimestru al anului trecut intr-un ritm anual de 3,8 la suta, ritm nemaicunoscut vreodata din 1982, cand a fost de minus 6,4 la suta.
google-analytics.com