Cautare

7176 de rezultate pentru "locuri de munca" (2.72 secunde)
Galatiul ocupa locul al doilea pe tara in ceea ce priveste procentul de someri care nu primesc ajutor din partea statului in raport cu numarul total al persoanelor care nu au un loc de munca aflate in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca .
La nivelul judetului Galati au fost puse la bataie in saptamana 25 septembrie - 2 octombrie cele mai putine locuri de munca, daca ne uitam la oferta care vine din celelalte judete din tara.
Pentru a doua sãptãmanã consecutiv, numãrul locurilor de muncã oferite ºomerilor prin intermediul Agenþiei Judeþene pentru Ocuparea Forþei de Muncã Galaþi se ridicã la 56, fapt care situeazã din nou judeþul nostru pe unul dintre ultimele locuri la nivel naþional.
Este obligatorie scaderea pretului si a costului muncii in Romania pentru atragerea de investitori straini Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, la Craiova, in cadrul unei intalniri de lucru cu reprezentanti ai unor firme interesate sa investeasca in Romania si cei ai unor companii din municipiu, ca scaderea pretului si a costului muncii, dar si reducerea TVA reprezinta masuri necesare si obligatorii pentru atragerea de investitori.
La numai o zi dupa ce sindicatele au amenintat ca vor paraliza intreaga economie, organizand ample actiuni de protest, Codul Muncii “loveste“ din nou.
Desi pentru multi ar putea parea greu de crezut, autoritatile romane se pot compara, dintr-un anumit punct de vedere, cu cele germane sau franceze. Conform declaratiilor ministrului Muncii, Paul Pacuraru, tara noastra se numara printre statele europene care se confrunta cu lipsa fortei de munca.
Ieri, grupului oradean European Drinks i-a fost recunoscut meritul pentru crearea unui numar foarte mare de locuri de munca, ca si pentru dinamizarea unor importante domenii ale economiei nationale.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati a gestionat luna trecuta 812 locuri de munca, printre ocupatiile pentru care au fost solicitate servicii de mediere figurind cele de agent comercial, asistent medical, zidar, contabil, vinzator, sudor, lacatus, electrician.
Proiectul Codului Fiscal propus de Guvern contine multe masuri benefice pentru romani, deci si pentru botosanenii pe care ii reprezint in Parlament, care au ca efect reducerea taxelor si crearea de locuri de munca.
Astfel, la ora 17.19, pe primul loc in ceea ce priveste numarul de reprezentanti in PE se afla PPE-DE Grupul Partidului Popular European (Crestin-Democrat) si al Democratilor Europeni, care a obtinut 263 din totalul de locuri.
De la inceputul anului si pana in prezent, reprezentantii Primariei Targu Jiu au realizat 45 de parcari de resedinta cu 1.043 de locuri.
Steaua, Rapid si Arcul de Triumf sunt in grafic Cele trei stadioane costa in total 165 de milioane de euro, mult mai putin decat Arena Nationala, care are acelasi numar de locuri cat au in total cele trei stadioane noi.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) organizeaza pina pe 26 februarie o actiune de preselectare a persoanelor care doresc sa lucreze in Germania. La preselectie se pot prezenta numai persoanele care au diploma de calificare pentru urmatoarele meserii:
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
Se anunta evenimente importante, de destin, pe care le poti strica, daca te vei lasa in voia propriilor frustrari si vei actiona pe baza acestora. Ar trebui sa tii cont de faptul ca vei fi in postura celui care ofera, nu a celui care primeste, intregul an urmator.
Guvernul va elibera anul viitor doar 5.500 permise de munca pentru straini, destinate in principal muncitorilor permanenti, cu 2.500 autorizatii mai putin decat in acest an, si va restrange numarul autorizatiilor pentru lucratori detasati, invocand pericolul de "dumping social" prin neplata CAS.
Premierul Emil Boc a anuntat, luni, ca liderii coalitiei de guvernare propun asumarea raspunderii Guvernului in Parlament pe Codul Muncii, adaugand ca, in perioada urmatoare, vor avea loc consultari si cu grupurile parlamentare. Liderii partidelor de guvernamant analizeaza posibilitatea ca Guvernul sa-si asume raspunderea pe noul Cod al Muncii.
Industria textila in sistem lohn pentru pietele externe reprezinta de multi ani una dintre cele mai de succes afaceri din Romania. Specialistii spun insa ca in primii ani dupa aderare, multe IMM-uri din domeniu vor da faliment din cauza cresterii costurilor fortei de munca.
Baza lunara de calcul asupra careia angajatorii vor avea obligatia de a retine si de a vira contributia individuala la bugetul asigurarilor pentru somaj este reprezentata de venitul brut realizat lunar de persoanele asigurate obligatoriu, conform unei HG aprobate pe 13 februarie.
Indiferent de parerea pe care o aveti despre angajatorii de stat sau particulari, înainte de a opta pentru un anume loc de munca, trebuie sa stiti foarte bine ce vreti. Când vine vorba de alegerea unui loc de munca în domeniul privat sau de stat, parerile sunt împartite.
google-analytics.com