Cautare

3792 de rezultate pentru "locuri de angajare pe caracal jud olt" (3.21 secunde)
Tudora Marinela Duna din Draganesti, Olt, participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea MTR.
Cod portocaliu de canicula, luni si marti, in opt judete Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica avertizari cod portocaliu si galben de canicula si disconfort termic accentuat pentru zilele de luni si marti.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
Aici, dar si in Draganesti Olt, unde a avut loc scandalul trupele speciale ale politiei au fost mobilizate toata noaptea. Incaierarea a inceput intr-un bar din Draganesti Olt. Rudele tanarului ranit spun ca au fost luate la bătaie de Bercea si de oamenii sai.
La data de 9 martie 2011, Sectia 25 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sector 6 Politie cu privire la faptul ca la o adresa din sectorul 6, persoane de sex masculin sustrag componente din fier vechi.
Seful statului a spus ca isi doreste ca Guvernul sa creeze noi locuri de munca pentru a incerca sa compenseze riscul recesiunii. Basescu a mentionat in acest sens redeschiderea minelor de suprafata. ... exista un risc major de revenire a recesiunii.
Doljenii care vor sa se inscrie in acest an in Programul "Rabla" trebuie sa se gandeasca de doua ori ce masina vor sa cumpere, pentru ca Dacia si Daewoo au mult mai putine masini alocate prin program decat in anii anteriori.
O data cu venirea sezonului estival, numarul de locuri de munca este din ce în ce mai mare, atât în tara, cât si în strainatate. ... Cu toate ca o serie de tari europene le-au impus românilor anumite restrictii, angajatii români sunt din ce în ce mai solicitati în strainatate.
O data cu venirea sezonului estival, numarul de locuri de munca este din ce în ce mai mare, atât în tara, cât si în strainatate. ... Cu toate ca o serie de tari europene le-au impus românilor anumite restrictii, angajatii români sunt din ce în ce mai solicitati în strainatate.
Chiar daca, în ultima vreme, criza mondiala a determinat închiderea unor fabrici si disponibilizari în masa, joburile postate în reteaua Eures ca fiind vacante sunt la fel de numeroase ca si pâna acum. Ofertele de locuri de munca, anuntate de angajatorii din Spatiul Economic European ca fiind vacante, nu sunt afectate de criza economica mondiala.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
Doua centre de cumparaturi, Craiova Mall si West-Gate Center, vor fi gata în 2009, iar pentru al treilea - Oltenia Mall - se asteapta investitori.
porneste de la 13.400 de euro pe piata din Romania. Pana in iunie vor fi angajate 500 de persoane in uzina auto din Craiova, iar la finele anului va mai avea loc un "proces substantial" de angajare, pentru fabrica de motoare.
Campionatul National de cros, desfasurat weekendul trecut in localitatea Baile Felix, s-a bucurat de o participare numeroasa, la start fiind prezenti 666 de sportivi (317 la feminin, 349 la masculin) care au concurat la urmatoarele categorii de varsta:
Face misto de ea. ... Ca tinea linia ocupata pentru fete ca Alexandra din Caracal, care au cu adevarat nevoie de politie. O jigneste public, in cel mai grosolan mod cu putinta, intr-un moment care e departe de a fi unul dintre cele mai fericite ale vietii ei.
Scolile vor avea 17 ateliere moderne, pentru care s-au accesat 2,6 milioane de euro. Primariile au castigat si ele proiecte in valoare de 3,12 milioane de euro pentru colectarea selectiva a deseurilor.
Jumatate de tara sub cod galben: Copaci doborati, accidente, trenuri anulate si porturi inchise Vijelia puternica de vineri seara a inchis porturile de la malul marii, a doborat copaci si mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.
Chiar daca participarea la un târg de locuri de munca poate fi intimidanta, mai ales pentru persoanele aflate la prima angajare, aceasta poate fi începutul unei noi si promitatoare cariere.
Voi rezuma, in continuare si in cateva articole care vor urma, un numar de intamplari de acest fel, care au avut loc in Romania.
Inceperea lucrarilor de constructie a bazei militare americane la Deveselu va avea un impact pozitiv asupra economiei locale, apreciaza primarul localitatii, Gheorghe Beciu.
google-analytics.com