Cautare

3795 de rezultate pentru "locuri de angajare pe caracal jud olt" (4.73 secunde)
Problema o constituie însa specialistii, care sunt destul de greu de gasit în acest domeniu.O crestere a numarului de imobile ar putea duce la o stagnare sau chiar la o scadere a preturilor locuintelor, asa cum o dezvoltare a infrastructurii din zona ar ajuta la o dezvoltare generala a economiei.
Darius Valcov a declarat ieri ca Primaria Slatina a depus luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cerere de stramutare a procesului cu fostul viceprimar Gabriel Diaconu.
Peste 100 de consilieri locali din aproximativ toate primariile din judetul Olt vor primi decizii de imputare a sumelor incasate in ultimii doi ani, in contul pensiei.
Presedintii filialelor judetene Olt ale PSD si PNL au anuntat, duminica, A®ntr-o conferinta de presa comuna, A®ncheierea A®ntelegerii dintre cele doua organizatii pentru sprijin si colaborare reciproca A®n turul doi al alegerilor locale si A®n activitatea Consiliului Judetean Olt.
SJU Slatina are de miercuri un nou manager, Diana Iacobescu. ... Dupa ce, in ianuarie, ministrul sanatatii, Ion Bazac, a decis decapitarea conducerii de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, la unitatea spitaliceasca au fost numiti interimari. De miercuri, fiica procurorului Eugen Iacobescu este noul manager al acestui spital.
National publica articolul "Vechiul si noul s-au confruntat, ieri, in PSD", pe care il puteti citi in continuare. 'De cea mai mare atentie beneficiaza filialele conduse de vechi lideri locali puternici - aflati, in cele mai multe dintre cazuri, pe lista neagra a actualului sef national.
Nemultumiti ca raman fara bani, in urma rectificarii bugetare, primarii din Olt vor protesta marti, 21 septembrie, in fata prefecturii. Protestul la care este asteptat un numar mare de manifestanti este organizat de filiala olteana a Asociatiei Comunelor si Oraselor din Romania (ACOR).
Alti patru primari USL candideaza in 2012 pe listele UNPR Dupa ce in urma cu o luna 10 primari USL anuntau ca vor candida pe listele UNPR, marti inca patru edili locali parasesc tabara PSD-PNL.
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
Valoarea exporturilor doljenilor a crescut anul acesta cu peste sapte milioane de euro. Pe fondul deprecierii leului în raport cu celelalte monede, importurile au cunoscut o scadere considerabila.
Valoarea exporturilor doljenilor a crescut anul acesta cu peste sapte milioane de euro. Pe fondul deprecierii leului în raport cu celelalte monede, importurile au cunoscut o scadere considerabila.
Dupa aproximativ o luna de cand Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) a dat startul la depunerea cererilor pentru plata pe suprafata, subventie care se acorda in sectorul agricol, 15.106 fermieri din Olt au depus dosarele la centrele locale ale Agentiei din judet.
Opt producatori agricoli din judetul Olt, care au abatorizat carcase de porcine si au livrat oua la unitati speciale de procesare, au beneficiat luna trecuta de sustinere financiara de aproximativ 1.200.000 de lei.
Intr-o singura luna, doljenii au acumulat restante la creditele bancare in plus cu 16 milioane de lei fata de ianuarie, detinand suprematia intre judetele Olteniei.
Recentele disponibilizari anuntate de conducerea Alro, in urma carora aproape 500 de salariati ar putea ramane fara serviciu din august, au incins din nou spiritele la societate. Sindicalistii de la "Solidaritatea" au chemat saptamana trecuta conducerea Alro in instanta.
Facilitatile oferite de Minister autoritatilor locale pentru reducerea arieratelor fata de mediul privat nu au avut prea mare trecere in teritoriu, dupa cum arata datele transmise la solicitarea HotNews.ro.
Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete. Doljul este afectat de faptul ca s-a produs mai putina energie, iar Ford a oprit asamblarea Transit Connect.
Valcenii au depus in banci cei mai multi bani sub forma de depozite in luna aprilie fata de martie 2012. Ei sunt urmati de doljeni si gorjeni. Si locuitorii din Mehedinti si Olt au reusit sa faca economii in plus.
PROFI inaugureaza astazi alte sapte unitati in localitatile Dofteana, Contesti, Perisoru, Falticeni, Draganesti-Olt si Brasov. ... Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. ... 366, si dispune de o suprafata totala de 320 mp, cu o sala de vanzari de 190 mp.
Fotbalistii de legenda ai Universitatii vor juca duminica la Ianca, judetul Olt, cu prilejul inaugurarii bazei sportive "Sebastian Domozina" ... A venit randul unui mare om sa fie cinstit de cei care i-au fost aproape, i-au apreciat calitatile, fiind vorba despre celebrul comentator sportiv Sebastian Domozina.
google-analytics.com