Cautare

3792 de rezultate pentru "locuri de angajare pe caracal jud olt" (4.93 secunde)
Doljenii care sunt in cautarea unui post vor participa maine, intre orele 9.00 si 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, la Bursa Generala a Locurilor de Munca.
Agentia Nationala pentru Locuinte denatureaza notiunea de bloc construit din banii statului. 40 de familii din Draganesti-Olt, proaspat chiriase intr-un bloc ANL, sunt obligate sa plateasca in plus sute de lei pentru racordul la gaze, desi agentia a achitat deja banii pentru introducerea conductelor in fiecare apartament.
Criza fortei de munca, pe care o semnaleaza tot mai multi agenti economici, nu mai este doar un subiect de dezbatere, ea loveste direct in interesele angajatorilor si in activitatea lor. Potrivit datelor statistice, peste 83.000 de muncitori, in mare majoritate calificati, sunt cautati de angajatorii din Romania.
zhazhic (branza de vaci cu verdeata si usturoi), miel cu fasole verde la ceaun, Khorovats (frigaruie din carne de pasare si oaie) - produs emblematic pentru cultura gastronomica specifica, Yershig (carnati picanti)cu salata de fasole cu usturoi si nelipsitul peste din bucataria traditionala - pastrav la gratar asezonat cu mujdei lama.
Intr-o foarte frumoasa seara, ma indreptam spre un pavilion de vara, in fundul parcului, unde imi petrec vacantele. Atunci am fost orbit de o lumina vie multicolora, care se stinse la fel de repede cum a aparut.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T. Nicolae de 28 de ani din jud. Ilfov, care a declarat ca detine permis de conducere eliberat de autoritatile spaniole, a condus un autoturism marca Mercedes Benz, pe sos. ... de centura.
La data de 4 noiembrie 2011, in jurul orei 19:00, Politia Sectorului 3 si Sectia 10 Politie a fost sesizate de M. Andrei de 28 de ani, din Bucuresti, despre faptul ca a fost victima unei infractiuni de talharie. In fapt, in timp ce se deplasa pe str.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Jandarmeria Romana scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere 2009, 423 de locuri pentru barbati si femei. Cei care vor sa imbrace uniforma de jandarm au la dispozitie 393 de posturi in cadrul institutiilor de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor si 30 pentru Ministerul Apararii Nationale.
Inainte de semnarea unui contract, trebuie sa stiti sa negociati conditiile de angajare. ... In multe cazuri, cei mai multi aspiranti la un loc de munca nu pun prea mare baza pe negocierea contractului de angajare, fiind multumiti ca au obtinut o slujba.
Acestia nu stiu însa ca, daca încheie un contract, au o serie de beneficii.Potrivit Oficiului National pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), craiovenii care se angajeaza în Marea Britanie pentru o luna vor primi o declaratie scrisa în privinta termenilor si conditiilor de angajare.
Acestia nu stiu însa ca, daca încheie un contract, au o serie de beneficii.Potrivit Oficiului National pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), craiovenii care se angajeaza în Marea Britanie pentru o luna vor primi o declaratie scrisa în privinta termenilor si conditiilor de angajare.
Fie ca este vorba despre anunturi de angajare pentru ingineri, agenti imobiliari, administratori de retele, agenti de vânzari sau altele, majoritatea textelor folosesc un limbaj asemanator pentru a descrie calitatile care se cauta pentru acele posturi.
Angajatorii din Romania estimeaza ca, in trimestrul al doilea, rata angajarilor va creste cu 36% fata de primele trei luni ale anului, cele mai multe recrutari fiind anticipate in sectorul constructiilor (54%), in industria extractiva (49%) si in domeniul hotelurilor si al restaurantelor (46%).
Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 Axa prioritara 5 "Promovarea masurilor active de ocupare" Domeniul major de interventie 5.2 "Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca Titlul proiectului:
Vineri, 22.11.2013, incepand cu ora 11.00, a avut loc la Hotel Capital Plaza din Bucuresti (din Bdul Iancu de Hunedoara nr.54, Sector 1, Bucuresti). Conferinta de incheiere a proiectului cu titlul "Dezvoltarea mediului rural prin antreprenoriat si angajare".
Mai multe firme din Oltenia au primit la momentul privatizarii de la statul roman ajutoare care totalizeaza 170 de milioane de lei. Suma cea mai mare au primit-o Uzinele Sodice Govora - nici mai mult, nici mai putin - 114 milioane de lei.
Magistratii Tribunalului Olt au decis, in urma cu cateva momente, amanarea pronuntarii sentintei in cazul de la Caracal.
Politistii de la Rutiera si-au scos radarele pe sosele duminica si au incercat sa-i tempereze pe soferii care apasa prea mult pedala de acceleratie Politisti din cadrul Serviciului Rutier Dolj si de la Biroul Rutier Craiova au organizat duminica o actiune pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesiva pe drumurile din judet.
google-analytics.com