Cautare

3795 de rezultate pentru "locuri de angajare pe caracal jud olt" (2.65 secunde)
Contractul de finantare "Reabilitarea si modernizarea drumului judetean 648, limita judetului Valcea - Vitomiresti" va fi semnat astazi de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest (ADRSV) Oltenia si Consiliul Judetean Olt. CJ este beneficiarul acestui contract de finantare, in valoare totala de 6.041.606,20 lei.
Posesorii de "motoare" ar putea plati din acest an taxe pentru emisiile poluante. Noile prevederi legislative vor fi cuprinse intr-o lege care va inlocui taxa pe poluare auto.Dupa ce a fost schimbata de patru ori in mai putin de noua luni, taxa pe poluare va suferi noi modificari.
Cel mai probabil, localnicii se vor prezenta la urne in luna martie, cauza dizolvarii consiliului fiind faptul ca timp de doua luni consecutiv consilierii nu s-a intrunit in sedinta si timp de trei luni nu a fost adoptata nici o hotarare.
Directia Generala a Finantelor Publice Olt a incasat in iulie cu 8,57 procente mai putin fata de aceeasi perioada a anului 2009.
Divizionara secunda FC Olt a inceput de ieri-dimineata pregatirile pentru returul campionatului, sub comanda lui Dan Oprescu, la primul antrenament, desfasurat de dimineata la stadionul din Piatra Olt, aparand cateva nume noi fata de prima parte a campionatului.
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4.
inregistrata sambata, la Piatra Olt, cu FC Olt Slatina, nu a fost deloc pe placul celor de la Gaz Metan Severin.
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
Senatorul Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Opozitia solicita locuri de munca si productivitate, puterea ofera fiscalitate si concedieri", pe care o puteti citi in continuare.
Peste 180 de locuri sunt disponibile anul acesta la sesiunea de admitere pentru structurile teritoriale ale Politiei Romane, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
300 de blocuri din Sectorul 1, reabilitate in acest an. Parcarile subterane, puse in stand-by Primaria Sectorului 1 a alocat in acest an peste 40% din bugetul local pentru proiecte de investitii, adica aproximativ 600 milioane de lei (140 milioane euro).
Nici doua dintre codase, CFR Timisoara si FCM Targoviste, nu au reusit sa se departajeze in cele 90 de minute, astfel ca si-a luat fiecare cate un punct.
Divizionara C FC Caracal s-a reunit ieri-dimineata la baza sportiva de la Deveselu, antrenorul Iordan Eftimie avand la dispozitie un lot de 21 de jucatori, dintre care sase sunt cooptati in aceasta vara. ... Tinand cont de valoarea lotului nostru, este un obiectiv realizabil.
Petarda Vasile a publicat un text exceptional si 9 fotografii pe Facebook, un veritabil reportaj despre reabilitarea Parcului Dumbrava din Calarasi. ... Dragulin a reusit sa aduca la acelasi numitor Calarasiului cu orasul Caracal.
Adrian Caciu a publicat pe pagina sa de Facebook, in ziua de 3 august, la ora 16:41, un text. ... Indemnul este acela de a nu ne lasa coplesiti, ci de a ne trai viata in mod normal, de a lupta pentru un strop de bucurie, de fericire.
Pe blogul Contele de Saint Germain a aparut un articol intitulat: ... Articolul are ca subiect faptul ca in scandalul Caracal circula o stire care naste valuri de tzunami:
Una dintre temele abordate de catre acesti a fost Legea Intershipului.
Doua persoane au murit, iar alte doua au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc, sambata, pe DN 64, in localitatea Brancoveni, judetul Olt, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a izbint frontal de un pom, transmite Mediafax.
Inspectorii vamali din cadrul Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova si directiilor judetene pentru accize si operatiuni vamale Dolj, Arges, Olt, si Valcea au aplicat recent amenzi in cuantum de 75.000 de lei si au retinut in vederea confiscarii 93 litri tuica si 45 pachete tigarete fara documente de provenienta si fara timbre fiscale.
Doljenii care sunt in cautarea unui post vor participa maine, intre orele 9.00 si 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, la Bursa Generala a Locurilor de Munca.
google-analytics.com