Cautare

3795 de rezultate pentru "locuri de angajare pe caracal jud olt" (2.99 secunde)
Specialistii din domeniul resurselor umane spun ca atitudinea si gandirea pozitiva a celor care merg la interviuri de angajare sunt un factor-cheie al reusitei in orice domeniu. La acestea se adauga scrisoare de multumire, o practica mai putin obisnuita in Romania.
În afara de CV, scrisoarea de intentie si interviul de angajare, ca parte a procesului de recrutare, angajatorii utilizeaza diverse teste de selectie.În functie de caracteristicile postului si de cerintele angajatorului, specialistii în resurse umane utilizeaza o serie de elemente pentru a selecta cei mai buni angajati.
Chiar daca pentru multi candidati la un loc de munca sectiunea „aptitudini“ din CV este deseori neglijata, ea poate face diferenta la un interviu de angajare.
Interviurile pentru angajarea de maturatori la Salubritate vor fi reluate in urma valului de contestatii inregistrate dupa concursul de saptamana trecuta Salubritatea craioveana va relua concursul organizat la inceputul saptamanii trecute pentru angajarea de maturatori.
Pe facebook a aparut un articol intitulat: Caracalul are un teatru-bijuterie si un festival de teatru, dar nu are suficiente locuri de cazare!
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei.
Delegatii la Congresul PSD i-au apludat indelung, sambata, la indemnul presedintelui partidului, pe pugilistul Lucian Bute, care si-a pastrat titlul mondial pentru a sasea oara, precum si pe invatatoarea Cristina Irina Anghel, aflata in greva foamei.
O delegatie de oameni de afaceri din Cehia se va afla joi în Olt, împreuna cu ministrul ceh al agriculturii, Petr Gandalovic, si mai multi subordonati ai acestuia.
O delegatie de oameni de afaceri din Cehia se va afla joi în Olt, împreuna cu ministrul ceh al agriculturii, Petr Gandalovic, si mai multi subordonati ai acestuia.
Corpul de Geniu al Fortelor Terestre ale Statelor Unite din Europa (USACE), in colaborare cu Agentia de Aparare Antiracheta - U.S Missile Defense Agency (MDA), Comandamentul European al Statelor Unite - U.S.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sustine ca subventiile acordate in ultimii ani in zootehnie n-au dat rezultatul scontat, asa ca guvernul ar trebui sa sustina plantatiile pomicole, cultura strugurilor de masa si a legumelor, utilizand un sistem asemanator cu cel practicat in prezent in silvicultura GdS:
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a anuntat luni ca Biroul Permanent National a decis sa il numeasca pe primarul orasului Slatina, Darius Valcov, in functia de presedinte interimar al PD Olt, iar senatorul Marin Bobes va fi presedinte executiv interimar al filialei.
Presedintele PNL Olt, Ioan Ciugulea, a anuntat ieri ca a decis sa candideze pentru un nou mandat la presedintia organizatiei judetene de partid. ... „M-am hotarat sa candidez pentru presedintia PNL Olt. ... Oricine poate candida, nu ma impiedic de presedintia organizatiei“, a afirmat Ciugulea.
Organizatia judeteana PSD a contestat luni alegerile organizate in localitatea Colonesti din Olt, invocand frauda electorala. ... Contestatia depusa luni de PSD Olt a fost respinsa ieri de Biroul Electoral Judetean (BEJ).
Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt este pe cale sa revina la sefia acesteia. Tiberiu Mateescu a castigat concursul organizat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru ocuparea postului vacant.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a dat publicitatii punctajul obtinut de candidatii la functiile de conducere din Finantele judetene si din Garda Financiara.
Alianta electorala PSD+PC a castigat alegerile in Dolj, cu un procent de 39,20% dinvoturi, fata de 36,56% reusit de PD-L, insa a pierdut in Craiova, unde democrat-liberalii si-au insusit 30,82% din voturile valide, in comparatie cu cele 28,8 procente ale PSD+PC.
Doi functionari ai fiscului din Olt au fost deferiti justitiei de procurorii DNA pentru ca, prin fals si abuz in serviciu, au contribuit la o evaziune fiscala de peste doua milioane de euro, produsa de trei afaceristi bacauani. ... trei afaceristi din Bacau si doi finantisti din Olt.
PSD l-a exclus pe Ion Toma pentru ca la un sprit cu Mircea Geoana planuia un puci anti-Ponta. ... Puciul a fost deconspirat de Adrian Nastase. ... La urechile lui Victor Ponta a ajuns vestea unui "puci" organizat de Mircea Geoana.
Olt: Liviu Dragnea - Nu exista niciun primar care sa-l sustina pe Ion Toma.
google-analytics.com