Cautare

3795 de rezultate pentru "locuri de angajare pe caracal jud olt" (3.09 secunde)
Olt-News.ro informeaza: ... Conducerea PSD Slatina a decis joi seara, conform presedintelui organizatiei Marius Oprescu, excluderea din partid a senatorului Ion Toma, hotararea fiind adusa la cunostinta BPJ al PSD Olt in sedinta de vineri si transmisa BPN pentru confirmare.
Programul concertului va cuprinde cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul indragitilor solisti, muzica de Broadway, compozitii proprii si chiar piese in prima auditie, interpretate in stil-ul Pop Opera care i-a consacrat.
Primarul municipiului Caracal, Gheorghe Anghel, si edilii comunelor Ganeasa si Strejesti, Nicolae Preda si Constantin Vizantie, si-au anuntat ieri sustinerea pentru parlamentarii PDL si UNPR, formatiuni din partea carora intentioneaza sa candideze la alegerile de anul viitor.
Sase primarii si Consiliul Judetean Olt se afla pe lista codasilor in evidentele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. Potrivit statisticilor institutiei, acestea nu au transmis noile organigrame de functionare, potrivit normelor statuate de OU nr.
Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Olt au iesit ieri din nou in strada. Protestatarii sunt nemultumiti de nivelul si de modalitatea acordarii stimulentelor. ... Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, Administratia Finantelor Publice Slatina au iesit ieri din nou in strada.
Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Olt au iesit ieri din nou in strada. Protestatarii sunt nemultumiti de nivelul si de modalitatea acordarii stimulentelor. ... Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, Administratia Finantelor Publice Slatina au iesit ieri din nou in strada.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. GHEORGHE de 38 de ani din jud. Covasna, a condus o autoutilitara marca Mercedes Benz Actros, pe Sos.
Suporterii olteni isi amintesc ca in toamna anului trecut cele doua formatii craiovene, Universitatea si FC Caracal (fosta FC Craiova, fosta Extensiv, dar cu viza de flotant in Caracal), au incheiat turul campionatului in subsolul clasamentelor, ingrijorind conducerile celor doua cluburi.
Universitatea se afla acum intr-un turneu de pregatire si jocuri de verificare in Cipru, iar la ora la care scriu aceste randuri nu cunosc rezultatul amicalului de ieri dupa-amiaza cu Tavria Simferopol.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca demisiile si excluderile din organizatia judeteana PSD Olt sunt rezultatul nemultumirilor inerente ale alegerilor care au avut loc in organizatia judeteana. Ponta a fost intrebat cum vede faptul ca la nivelul organizatiei Olt au avut loc mai multe demisii si excluderi.
Liderul senatorilor PSD, Ion Toma, a raspuns astazi acuzatiilor primarului din Caracal, Gheoghe Anghel, si a afirmat ca-si va da demisia daca va exista vreo dovada a implicarii sale in scandalul de la Caracal.
pe ALRO si sa inceapa o colaborare cu FC Olt, urmand sa asigure doar infrastructura, partea financiara revenindu-le conducatorilor alb-visinii.
Vicepresedintele PSD Ion Toma a fost sanctionat de conducerea organizatiei Olt pentru ca ar fi incercat sa il convinga pe senatorul PDL Mihai Nita sa nu se inscrie in PSD, au declarat, marti, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.
Doljenii care si-au revendicat pamanturile in urma cu 15 ani pe teritoriul comunei Redea, judetul Olt, au de asteptat mult si bine pana isi vor primi titlurile de proprietate.
Yazaki Romania, cu sediul central la Ploiesti, isi deschide un punct de lucru in judetul Olt, la Caracal.
Festivalul de Teatru Stefan Iordache a ajuns la cea de-a opta editie. In acest an, la Caracal, Festivalul de Teatru se va desfasura intre 5 si 13 mai, fiind organizat de Asociatia Miscarea de Rezistenta Marius Tuca. Este cea mai importanta manifestare culturala de peste an din Caracal.
O parte din tarile membre UE au impus, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, o serie de restrictii pentru romani pe piata fortei de munca. Totusi, unele dintre ele nu au renuntat total la forta de munca din Romania.
Adrian Zaharia, noul director al Cancelariei Prefecturii Olt, a fost prezentat oficial. Desi l-a numit in functia de director al Cancelariei de cateva zile, prefectul de Olt, Daniel Sarpe, a facut prezentarea oficiala abia ieri, la sediul prefecturii, in cadrul unui intalniri intre mass-media si reprezentantii mai multor institutii.
Cinci firme care au sediul in judetul Olt si-au anuntat intentia de a face concedieri colective in perioada ianuarie-februarie 2010, care vor afecta 293 de angajati.
Secretarul general al PD-L Olt, Mihai Nita, a facut vineri publica lista cu posibilii candidati ai organizatiei la alegerile parlamentare, multi dintre acestia provenind din randul celorlalte formatiuni politice. Potrivit Realitateatv, 13 pedelisti din Olt au ramas in cursa pentru nominalizarea candidatilor partidului la alegerile parlamentare.
google-analytics.com