Cautare

1125 de rezultate pentru "locuinte" (4.59 secunde)
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune. Prin locuinte se intelege orice constructie locuibila, cum ar fi: ... De cativa ani, Clujul este inima Romaniei, intrucat aici se construiesc cele mai multe locuinte (apartamente, case,vile).
Pe langa marii investitori imobiliari care au fost atrasi de piata imobiliara romaneasca - cu precadere de cea bucuresteana - din toate colturile Europei si nu numai, un alt segment in care s-a inregistrat in ultimii doi ani o crestere spectaculoasa este cel al construirii si achizitiei de locuinte pe baza creditului imobiliar si ipotecar.
Senatul a adoptat miercuri 31 martie 2010 un proiect de lege care stimuleaza construirea de locuinte sociale destinate persoanelor si familiilor cu venituri reduse, precum si persoanelor evacuate in baza unor hotarari judecatoresti de restituire a proprietatilor.
Editia din octombrie a tIMOn gazduieste 51% din disponibilul de locuinte noi. Necesarul de locuinte noi in Bucuresti este imens.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a prezentat ieri, la Constanta, in cadrul unei conferinte de presa, cel mai nou produs de creditare destinat a imbunatati conditiile locative a publicului din Romania.
In primele noua luni au fost terminate peste 20.000 de locuinte, cu aproximativ 2.500 mai multe fata de perioada corespunzatoare din 2005, informeaza Statistica.
Cererile pentru locuinte noi prin programul Prima Casa 2 se lasa asteptate, pentru ca oamenii trebuie sa se incadreze la anumite venituri, sunt de parere bancherii.
Mii de craioveni vor locuinte. Anul trecut s-au construit în Banie doar 530 de locuinte noi. ... Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica.
Mii de craioveni vor locuinte. Anul trecut s-au construit în Banie doar 530 de locuinte noi. ... Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) estimeaza ca va finaliza anul viitor circa 3.000 de locuinte, beneficiind de fonduri bugetare proiectate la 75 de milioane de lei si de o parte a unui credit in valoare de 140 de milioane de euro.
Ea detine in urbe un numar record de 14 locuinte si plateste un impozit actualizat de 6.334 de lei pe 2010.
Circa cinci milioane de locuinte din Romania nu sunt asigurate.
Autoritatile locale craiovene ridica din umeri cand vine vorba de ajutarea tinerilor fara locuinte, justificand ca bugetul local nu le permite finantarea de noi case, nici in 2007.
Reducerile de pret, valabile exclusiv in perioada targului, variaza intre 2.000 si 20.000 €, iar 45% din oferta de locuinte este cu titlu exclusiv, nemaiputand fi regasita la niciun alt targ imobiliar.
Ajuns la a XXIV-a editie, tIMOn va aduce un numar record de oferte exclusive, peste 1.500 de locuinte fiind promovate cu caracter exclusiv in cele patru zile ale evenimentului.
Oferta de locuinte prezenta la tIMOn are o valoare de piata de peste 1 miliard de euro.
Cota redusa de TVA pentru livrarile de locuinte De la 15 decembrie 2008 livrarile de locuinte au o cota redusa de TVA de 5%.
114/1996, prin care se incearca stimularea constructiei de locuinte. ... In Romania e o mare nevoie de locuinte. ... Alta conditie este ca imobilul sa se incadreze in noi ansambluri de locuinte si sa respecte intocmai documentatiile de urbanism aprobate.
Subventiile de 20% de care vor beneficia tinerii pentru a-si construi locuinte vor fi acordate doar in limitele unui cost pe metru patrat de maximum 480 de euro, si doar pentru locuinte de pana in 81 de metri patrati, potrivit unei hotarari a Ministerului Transporturi-lor, Constructiilor si Turismului (MTCT), aprobate ieri de Guvern.
Pe fondul unei cereri tot mai mari de locuinte, dar si de imobile, piata imobiliara romaneasca a inregistrat o puternica dezvoltare in ultimii ani.
google-analytics.com