Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu" (2.78 secunde)
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la RFI Romania, ca discutia despre remaniere este "un teatru ieftin", un simplu joc politic, "plin de cinism", el sustinand ca dupa 1 septembrie Cabinetul Boc trebuie sa cada.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca atat in Dambovita, cat si in alte judete, exista clanuri mafiote care sunt protejate politic de PDL in schimbul finantarii pe care le-o acorda acesti interlopi democrat-liberalilor.
Senatorul Liviu Campanu, fost lider UNPR, a declarat, vineri, ca, atat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, cat si premierul Emil Boc i-au transmis, prin intermediari, ca pot oferi posturi publice pentru a vota impotriva motiunii de cenzura.
Excluderea senatorului Liviu Campanu din UNPR, ca urmare a votului pentru motiunea de cenzura, a inceput sa faca valuri la Botosani. ... Nu am rugat pe nimeni sa ma urmeze sau sa demisioneze", a mentionat Liviu Campanu, adaugand ca e prematur sa vorbeasca despre un viitor politic afiliat.
"Ministrul de Interne, Traian Igas, i-a inmanat premierul Emil Boc propunerile de numire a lui Liviu Popa ca secretar de stat in locul lui Fatuloiu, si a lui Ioan Dascalu in locul lui Petre Toba, iar seful Guvernului a fost de acord, deciziile de schimbare in functie fiind pregatite pentru semnare", au aratat sursele citate.
Eurodeputatul PSD Catalin Ivan cere demisia sefului Politiei Romane, Liviu Popa, din cauza declaratiei acestuia potrivit careia "sunt suficienti politisti betivi si nenorociti" care trebuie dati afara, o afirmatie care, potrivit lui Ivan, pericliteaza sansele de aderare la Schengen.
Rezultatele sondajului confirma dezastrul PDL, partid care este (inca) salvat doar de primarul sectorului 3, Liviu Negoita. ... Liviu Negoita (PDL) - 64%; ... Liviu Dragnea (PSD):
Premierul Victor Ponta a semnat, astazi, propunerea ministrului de Interne de numire a lui Petre Toba la conducerea Politiei Romane, in locul lui Liviu Popa, informeaza Mediafax. ... Liviu Popa va conduce Inspectoratul de Politie al Judetului Bihor.
Lazaroiu il vede favorit pe Robert Negoita Unul dintre liderii importanti ai PDL, Sebastian Lazaroiu, este primul care recunoaste posibilitatea ca Liviu Negoita sa piarda primaria Sectorului 3. ... Sebastian Lazaroiu l-a clasat pe Robert Negoita in fata lui Liviu Negoita, in predictiile pe care le-a postat pe blog.
marti, la Palatul Victoria, de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, cu premierul Victor Ponta. ... iar Liviu Dragnea - o analiza legata de ceea ce s-a intamplat in campania electorala, precum si o analiza succinta a alegerilor, ‘unde se putea functiona si mai bine‘.
Liviu Bratescu, catre Elena Udrea: ... Orasul Roman merita "un deputat credibil, vertical, cu un trecut imaculat" Liviu Bratescu, desemnat drept contracandidat al Elenei Udrea in colegiul 4 pentru Camera Deputatilor din judetul Neamt, scrie pe blogul personal despre candidatura Elenei Udrea in "urbea sa natala".
Presedintele PSD a aratat ca spera ca pana joi ministrii Daniel Chitoiu si Liviu Voinea sa termine detaliile. Ponta a mai spus, raspunzand unei intrebari, ca proiectul de buget nu a fost secretizat, ci doar memorandumul ministrului Liviu Voinea privind strategia de discutii cu FMI.
Liviu Dragnea: "Finalul acestui an trebuie sa gaseasca Romania cu regiuni administrative infiintate si functionale" Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, vineri, la Ploiesti, ca, pana la sfarsitul anului in curs, Romania trebuie sa aiba regiuni administrative infiintate si functionale.
Regionalizarea nu va fi facuta pe criterii etnice, ci pe criterii de dezvoltare, economice, obiectivul principal al organizarii administrative, respectiv a infiintarii regiunilor administrative fiind micsorarea decalajelor de dezvoltare, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii.
PDL vrea sa combata electoral USL cu ajutorul unor fosti pesedisti Opozitia se adanceste tot mai tare in deriva La alegerile pentru ocuparea locului lasat liber de Liviu Dragnea la conducerea Consiliului Judetean Teleorman, democrat liberalii au l-au avut candidat pe fratele fostului sef al PNA-ului lui Adrian Nastase Partidul Democrat Liberal e tot mai lipsit de vlaga in confrutarile electorale.
Liviu Dragnea nu s-a impacat niciodata sa fie eternul numar doi, care trage tot greul in timp ce numarul unu culege roadele. ... Am mai vazut un Liviu Dragnea trasand sarcini unor ministri. ... Si puterea lor va mai slabi, deoarece pana azi erau controlati, in mare parte, de Liviu Dragnea.
• Senatorul Ovidiu Liviu Dontu va ocupa functia vacanta de vicepresedinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari in urma votului dat de catre colegii senatori din Grupul PSD. ... Ovidiu Liviu Dontu și senatorul Șerban Nicolae.
Dragnea explica de ce Iohannis refuza o dezbatere cu Ponta Joi seara, in emisiunea "Romania alege presedintele", de la Romania TV, a fost invitat Liviu Dragnea care a spus de ce crede ca liderul PNL, Klaus Iohannis, refuza o dezbatere electorala cu Victor Ponta.
Liviu Dragnea a deschis seria declaratiilor: ... Liviu Dragnea a remrcat ca ora la care Victor Pota si-a inceput discursul - 18,30 - a coincis cu ora la care in mod traditional presedintele Romaniei se adreseaza opiniei publice.
Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul. ... - Liviu Iolu: ... - Liviu Iolu:
google-analytics.com