Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu" (2.58 secunde)
Ministrul delegat pentru buget Liviu Voinea i-a raspuns senatoarei Gabriela Firea Ministrul Liviu Voinea a facut aceasta precizare in cadrul intalnirii saptamanale a ministrilor Cabinetului Ponta cu Grupul Senatorial PSD.
Originar din Brasov, pasionat de schi, sailing si de tot ceea ce inseamna activitate in natura, Liviu Lambrino, proprietarul acestei case, a simtit nevoia sa se mute intr-un loc care sa-i ofere mai mult spatiu si mai multa liniste, dupa ce mai multi ani locuise intr-un apartament de bloc din Bucuresti.
Nepotul lui Sebastian Domozina, viceprimarul comunei Ianca, Liviu Domozina, a afirmat ieri, pentru GdS, ca ideea numirii bazei sportive a fost ceva firesc, intrucat fostul comentator sportiv era foarte iubit in comuna sa natala.
Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Emil Hossu, Ion Lucian si Serban Ionescu.
Artistul Liviu Balac este o prezenta constanta a targurilor traditionale organizate in Bucuresti. ... Executam inclusiv portrete - reproduceri icoane bizantine - la 40 RON", ne-a spus Liviu Balac, cel care semneaza aceste icoane.
Liviu Balac este prezent inclusiv pana luni, 13 aprilie, in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Vezi cum se face o icoana", spune Liviu Balac.
De asemenea, renumitul clasicist, Liviu Franga, cel care semneaza prefata volumului Vise in paragina a apreciat: ... concluzia etica, explicit formulata in majoritatea cazurilor, de regula concisa, la extrem, uneori implicita, absenta formal, pe de alta parte", apreciaza renumitul clasicist, Liviu Franga, cel care semneaza prefata volumului Vise in paragina.
Bineinteles, fostul politician si senator in Parlamentul Romaniei a analizat si viata politica de astazi dar mai ales realitatile locale, in frunte cu pozitiile publice ale actualul primar Mihai Chirica si gesturile sale fata de actualul lider al Partidul Social Democrat - PSD, Liviu Dragnea.
Se plange ca i s-a facut dosar dupa 10 ani - si lui Liviu Dragnea i s-a facut un dosar dupa 10 ani, altul dupa 16 ani, aminteste politiciana.
Cum ne-am obisnuit deja, Dalma vine si de data aceasta cu ceva nou, un stil de abordare diferit si cu o piesa scrisa special pentru ea de catre Liviu Elekes.
Coroborand datele obtinute din investigatii, audieri si cercetarea locului faptei s-a conturat un cerc de suspecti in care a fost inclus si MATEI GHEORGHITA LIVIU de 30 ani, din Bucuresti, fata de care Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a inceput urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat.
Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoita, a fost desemnat, luni seara, purtatorul de cuvant al PDL, de catre Biroul Permanent al partidului, a anuntat, la finalul reuniunii, liderul democrat-liberal Emil Boc.
Sustinerea de care se bucura liberalul Liviu Mocanu (foto) din partea PSD pentru pastrarea functiei de presedinte-director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta are o explicatie:
Aici primarul Flutur nu a mai rezistat si a izbucnit, reprosindu-i lui Florin Turcanu, seful de cabinet al deputatului Liviu Cimpanu, ceva de genul "conduce Turcanu organizatia asta? ... Toate acestea l-au nemultumit profund pe deputatul Liviu Cimpanu.
In continuare au prezentat expuneri tematice Titus Corlatean, presedintele Comisiei de Politica Externa a Senatului, Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, senatorul PD-L Petru Filip, Nicolae Apostol, vicepresedinte al Clubului de la Bucuresti si patron al companiei Kosarom din Pascani, Vasile Puscas, seful Departamentului de Afaceri Europene si Cristian Diaconescu, ministrul de Externe.
"Daca nu reusim sa ne intelegem, rupem pisica!", a spus vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea. ... O agentie a postat pe site un text intitulat CORESPONDENTA TELEFONICA LIVIU DRAGNEA, vicepresedinte PSD:
La lucrarile mediate de Nicusor Constantinescu, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Constanta, au participat primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, care detine si functia de presedinte executiv al PSD Constanta, presedintele PSD Mangalia si viceprimarul localitatii Paul Liviu Botas, fostul deputat de Constanta din partea partidului, Liana Naum, alaturi de cei 121 de delegati (din cei 130), alesi din cadrul celor 19 organizatii locale si de invitatii mai multor partide politice din oras - PPRM, PNL, PD, PPCD, PUR.
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
Prin vocea presedintelui Liviu Dragnea, PSD respinge categoric nemajorarea salariului minim pe economie. - Asteptam de la Guvern studiul de impact si argumente serioase pentru care aceasta majorare sa fie intarziata, declara Liviu Dragnea.
Deputatul Ioan Oltean, presedintele filialei judetene a PD Bistrita-Nasaud, a declarat ca nu este de acord ca Liviu Ciupe sa demisioneze din partid, desi ii impartaseste opiniile referitoare la procurorul Daniel Morar, noul sef al PNA.
google-analytics.com