Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu radulean" (3.00 secunde)
Primarul Liviu Negoita, nominalizat de presedintele Traian Basescu drept potential premier, este un personaj de mana a doua din PD-L, "un specialist in borduri" si o propunere cu mult mai slaba decat Lucian Croitoru, a sustinut analistul politic Bogdan Teodorescu.
Primarii localitatilor din judetul Gorj care si-au facut un obicei din a nu participa la sedintele organizate de prefectura risca sa fie amendati, dupa ce prefectul Liviu Andrei a declarat ca isi va pune juristii sa caute calea legala de sanctionare a edililor.
Primarii localitatilor din judetul Gorj care si-au facut un obicei din a nu participa la sedintele organizate de prefectura risca sa fie amendati, dupa ce prefectul Liviu Andrei a declarat ca isi va pune juristii sa caute calea legala de sanctionare a edililor.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, ii va lua locul lui Liviu Negoita. ... Ministrul Dezvoltarii, care se afla astazi si maine intr-o vizita oficiala in Ungaria, a preluat sefia interimara a Organizatiei Bucuresti a PDL, acolo unde il inlocuieste pe primarul sectorului 3, Liviu Negoita.
Daca vicepresedintele formatiunii, senatorul botosanean Liviu Campanu, a lasat sa se inteleaga ca partidul nu mai doreste sa sustina guvernarea PD-L, considerand-o iresponsabila, presedintele interimar al organizatiei judetene a aratat ca UNPR nu se rupe de PD-L, protocolul de colaborare ramanand in picioare pana pe 31 decembrie.
Liderul senatorilor independenti din parlament, botosaneanul Liviu Campanu, a anuntat ieri ca demisioneaza din UNPR, partid in care detine functia de vicepresedinte, pentru a sustine motiunea de cenzura.
Liviu Dragnea:
Razvan Mateo Mateescu) Victor Ponta a anuntat la o conferinta de presa ca a cooptat la echipa PSD de consultanti "trei nume recunoscute in societatea civila și mediulacademic", referindu-se la Daniel Daianu, Liviu Voinea și Bogdan Teodorescu.
Daca nu ne angajam raspunderea pe Legea regiunilor ratam obiectivul de final de an Daca puterea nu isi va angaja raspunderea pe Legea de infiintare a viitoarelor regiuni va rata obiectivul privind finalizarea ei pana la sfarsitul anului si nu ar putea fi terminata inainte de inceperea noului exercitiu financiar, declara vicepremierul Liviu Dragnea.
Eu nu fac liste negre Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca nu a avut o discutie cu Ilie Sarbu legata de plecarea sa din partid sau din fruntea senatorilor PSD.
Facut responsabil de colegi pentru opozitia manifestata fata de modificarile pe care social-democratii vroiau sa le impuna la Codul Penal pentru a scapa de mana lunga a justitiei, Zgonea este acum pus la zid de colegi pentru ca a incercat sa profite de condamnarea lui Liviu Dragnea ca sa ceara retragerea acestuia si organizarea unui Congres inainte de alegerile locale.
Rezultatele intalnirii decisive dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea (Autor: Lucian Negrea ) Liderul PSD, Liviu Dragnea si fostul lider, Victor Ponta au avut doua intalniri, dupa ce o buna perioada de timp s-au aflat intr-un razboi rece.
Dacian Ciolos va prezenta situatia economica in fata Parlamentului la ora 14:30 Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, la ora 14:30, in fata plenului reunit al Parlamentului, situatia economica a tarii, in urma unei solicitari a presedintelui PSD, Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea, despre o candidatura la prezidențiale: ... Denisa Miron) Presedintele PSD si seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, nu a infirmat posibilitatea ca, in viitor, sa candideze la alegerile prezidentiale.
Loredana Codrut) Deputatul independent Remus Borza (ex-ALDE), analizeaza conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. - Razboi pe viata si pe moarte intre Gabi Firea si Liviu Dragnea. ... Gabriela Firea este copilul politic al lui Liviu Dragnea.
Rodica Mitu) - Nu mai merge cu jumatati de masura, de adevar si de actiune!, si-a inceput astfel, luni dupa-amiaza, Liviu Plesoianu postat pe Facebook. ... In opinia lui Liviu Plesoianu, Liviu Dragnea nu a fost trimis la inchisoare la precedentul termen dintr-un motiv foarte simplu:
Il cheama Liviu, are peste 30 de ani, iar acasa il asteapta cu sperante sotia si doi copii. ... Am inregistrat citeva imagini pe un telefon sa le arat acasa fetelor, sa vada unde lucrez eu ", spune Liviu. ... Ce cistig cheltui insa tot pentru el ", mai spune Liviu.
Expunerea lui Liviu Scarlat la "panoul de onoare" al afaceristilor care ajung milionari capitalisti furand proprietati ale statului comunist l-a determinat pe liderul taranist sa treaca la o stergere rapida a urmelor. ... Modalitatea prin care Liviu Scarlat isi pregateste doza de flit pentru anchetatori este de-a dreptul spectaculoasa.
, a controversatului om de afaceri Liviu Scarlat (foto), care a vandut pentru 1,1 milioane de euro un teren catre SC Centrul de Afaceri Marea Neagra President S.
In cadrul targului de Craciun organizat in luna decembrie la Sala Dalles, Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, expun la vanzare obiectele lor. ... Pe Liviu Flesariu si pe fiica sa, Doina, ii gasiti la etajul I. Liviu Flesariu lucreaza icoanele in lemn, iar fiica sa, Doina Flesariu, le picteaza.
google-analytics.com