Cautare

635 de rezultate pentru "liste" (2.63 secunde)
Numai ca un astfel de sistem ar trebui mai intai legiferat de actualii parlamentari, generati de sistemul exact opus, cel al votului pe liste.
Apoi, dl Turcu face si liste. Mai precis, completeaza liste mai vechi cu securisti, actualii activisti din partide. In functie de contextul politic, sau cum se cere.
Ce bine era cu votul pe liste!
Avem pentru prima oara posibilitatea de a vota persoane si nu liste, dar acest lucru nu se va reflecta, din pacate, si in rezultatul scrutinului.
Ofuscarea parlamentarilor PSD inlaturati de pe noile liste a inceput sa-si produca efectele "legislative”. Afectat direct a fost, de aceasta data, Ion Iliescu, principalul sustinator al infiintarii unui Institut al Revolutiei Romane.
Problema care apare in aceasta situatie este legata de imposibilitatea delimitarii clare a activitatii senatoriale in teritoriu de activitatea electorala pentru parlamentarii care sunt propusi pe liste din partea aceluiasi judet in care sunt alesi in prezent.
Decizia AP de a-i primi i-a facut pe cei de la UCM, ale caror liste de semnaturi fusesera contestate, sa nu se mai lupte cu institutiile statului pentru a castiga dreptul de a participa la alegeri.
Tot de la PRM, George Pruteanu, care a fost condamnat penal inainte de 1989 pentru furt calificat si neplata pensiei alimentare, a fost adesea demascat in revista "Romania Mare" ca infractor, ceea ce nu l-a impiedicat sa se inscrie in acest partid atunci cand nu a mai avut loc pe liste la PDSR.
"Nu sunteti decat niste iubitori de liste negre, epigoni ai epigonilor regimurilor de adanca teroare, fasciste si comuniste", scriu cei sapte furiosi.
"Cine a spus ca Ion Iliescu ar fi elementul vulnerabil sa judece singur daca prezenta lui Iliescu pe liste a fost cea care a daunat imaginii PSD in alegeri.
Din punctul de vedere al PPCD, realizarea unui pol de centru-dreapta in Romania se poate face printr-o federatie sau alianta de partide care sa isi pastreze individualitatea, dar care sa candideze pe liste comune in baza unui program negociat, asa cum am afirmat si la intrunirea de la Bucuresti, din 2 iunie 2005.
Olteanu a mai spus ca raportul de forte pe liste electorale intre PNL si PD va fi de 1 la 1, iar premierul va fi dat tot de PNL.
(2) Candidatul pentru functia de prim-ministru va cere, in termen de 10 zile de la desemnare, votul de incredere al Parlamentului asupra programului si a intregii liste a Guvernului.
Greseli sub semnatura Aliantei Solicitarea Aliantei de anulare a alegerilor se bazeaza pe greselile facute la completarea proceselor-verbale, in unele dintre ele fiind trecut la rubrica “voturi exprimate“ numarul alegatorilor trecuti pe liste.
Candidatul PSD+PUR a exclus ideea unei fraude care sa afecteze rezultatul final al alegerilor, explicand ca problemele aparute la unele sectii de votare au fost legate de faptul ca pe procesele-verbale a fost trecuta cifra numarului total de alegatori inscrisi pe liste in locul numarului celor care au votat.
Potrivit lui Camenita, membrii birourilor electorale ale sectiilor de votare vor fi instruiti, in special, in legatura cu modul de completare a listelor electorale speciale si a categoriilor de persoane care pot fi cuprinse in aceste liste si, cu precadere, la aplicarea pe actele de identitate a stampilei cu mentiunea “Votat“ sau a timbrului autocolant.
Guvernul Romaniei precizeaza ca in anul 2004 numarul persoanelor care au votat pe liste electorale speciale a fost de 1.263.371.
"Domnul Basescu m-a implorat, cuvintul e corect, asa a spus, 'va implor veniti linga noi la guvernare, ca sa avem stabilitate politica'”, sustine liderul umanistilor. El a mai precizat ca, in eventualitatea unor alegeri anticipate, PUR va participa pe liste proprii de candidati.
In eventualitatea declansarii alegerilor anticipate, a spus Voiculescu, PUR va participa cu liste proprii. “Dupa ce ne-am calit in luptele politice din ultimele luni, vom intra singuri in Parlament“, a afirmat acesta.
155 si 156), sau cetateni care nu s-au regasit pe liste, respectiv buletine de vot solicitate in plus, dar care nimeni nu s-a grabit sa le transmita mai departe, ori buletine de vot lipsa din teancuri (cum a fost cazul sectiei nr.
google-analytics.com