Cautare

1770 de rezultate pentru "liste note examen suplinire oradea" (3.72 secunde)
Voturile ramase neutilizate (respectiv cele care nu constituie un mandat intreg) se aduna la nivel national, astfel incat partidele mai pot obtine cateva locuri pentru faptul ca au liste in toata tara. ... Ca urmare, pe liste pot aparea tot felul de oameni din tot felul de motive.
Emil Boc vine la Oradea Miercuri, Filarmonica de Stat din Oradea va gazdui ceremonia de lansare a candidatilor PDL Bihor.
Este vorba de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din Mehedinti si CET Arad, Oradea si Brasov. ... Conform informatiilor prezentate, beneficiarii SNLO ale caror datorii au fost cesionate sunt CET-urile din Arad, Brasov, Oradea si Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare Turnu Severin.
El a mai spus ca nu a reusit sa apara in fata presei din Bihor si din cauza ca nu are niciun spatiu in Oradea pentru a-si deschide un birou parlamentar, dar si pentru ca el mai are opt judete in care exista comunitati de cehi si slovaci pe care le reprezinta.
In acest context, Comitetul Executiv al Partidului National Roman intrunit la Oradea, la 29 septembrie/12 octombrie 1918, a adoptat in unanimitate o declaratie, redactata de Vasile Goldis, privind hotararea natiunii romane din Transilvania de a se aseza ''printre natiunile libere'' (in baza dreptului national ca fiecare natiune sa dispuna liber de soarta sa), potrivit volumului ''Istoria Romaniei in date'' (Editura Enciclopedica, 2003).
Vistieriile municipiului Oradea si ale judetului au ramas larg deschise pentru finantarea in continuare a clubului FC Bihor. ... Aceasta a fost decizia politica", a declarat, ieri, liderul PD Bihor si primarul municipiului Oradea, Petru Filip.
Vizita presedintelui PSD, Mircea Geoana, in Oradea nu a ramas fara urmari in filiala bihoreana a partidului pe care il conduce. ... "Principalul obiectiv il reprezinta castigarea postului de primar in Oradea.
Oamenii PD-ului din PNL Oradea ii cer liderului national, Calin Popescu-Tariceanu, sa-l puna la "zid" pe presedintele filialei judetene, deputatul Cornel Popa.
"Delegatii oficiali, participanti la cea de-a III-a Adunare Ecumenica, am luat cunostinta cu stupoare de faptul ca cinci tineri reformati din Oradea au fost retinuti de Politia din Sibiu, fiind apoi condusi la sediul politiei fara nicio justificare si retinuti timp de trei ore.
"Partidul Democrat va demonstra, pentru prima data, la alegerile pentru Parlamentul European ca este cel mai mare partid din tara castigand 14 locuri de europarlamentari dintre cele 35 ale Romaniei", a declarat, sambata, la Oradea, secretarul general al PD Vasile Blaga, care este si seful de campanie electorala.
Valcea unde gazdele au dat cu piciorul la tot ceea ce au facut in urma cu o etapa, la Oradea.
Candidatul liberal s-a aratat nemultumit de faptul ca democratii au incercat sa sugereze ca altcineva decat Bolos ar fi trimis comunicatul de presa in care directorul Administratiei Imobiliare Oradea isi anunta retragerea din campania electorala.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, prezent marti la Oradea pentru a sustine candidatii formatiunii in alegerile locale, le-a impartasit celor prezenti cateva din glumele despre care a spus ca ii sunt inspirate de presedintele Traian Basescu si de conduita politica a PDL.
Candidatul independent la un loc in Consiliul Local al Municipiului Oradea Horea Vuscan a cazut victima a "bataliei electorale". ... Sesizata de Vuscan, Politia Municipiului Oradea l-a amendat pe agresorul Ioan-Ciprian Tasedan cu 200 de lei.
In urma impartirii au rezultat sase colegii in judet (Beius, Tinca, Salonta, Alesd, Marghita si Sacuieni) si trei in Oradea, pentru Camera Deputatilor, in timp ce pentru Senat a rezultat un colegiu in Oradea format din doua colegii de deputati, un colegiu format din zona Salonta - Tinca si colegiul al treilea din Oradea, si alte doua colegii in judet, si anume, colegiul Beius - Alesd si colegiul Marghita - Sacuieni.
Claudiu Pop, Bogdan Hossu, Ovidiu Muretan, Pavel Mercea, Simona Badea ti Nicolae Avram s-au prezentat, ieri, in fata Spitalului Clinic de Neurologie ti Psihiatrie Oradea pentru a preda conducerii unitatii cele trei aparate de aer conditionat.
Presedintele PNL Oradea, Lucia Varga, ne-a declarat ca a decis si a optat sa candideze pentru colegiul Alesd, candidatii fiind alesi dintre membrii marcanti ai PNL pentru zonele in care candideaza.
UDMR isi alege sambata noua conducere, un numar de 555 de delegati si peste 100 de invitati fiind prezenti la Oradea la cel de-al X-lea Congres. Lucrarile la Congresul UDMR se desfasoara la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea.
Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat sambata, de la tribuna celui de-al X-lea Congres al UDMR de la Oradea, ca nu a venit sa "peteasca" UDMR, insa a precizat ca Uniunea trebuie sa decida care este calea pe care o va apuca, potrivit Agerpres.
Sotia ministrului mediului Laszlo Borbely, Melinda Borbely, precum si o ruda apropiata a acestuia au fost audiate, joi, de procurorii de la DNA Oradea, in dosarul in care sunt urmariti penal atat consilierul personal al ministrului, cat si un om de afaceri.
google-analytics.com