Cautare

1770 de rezultate pentru "liste note examen suplinire oradea" (3.63 secunde)
Ruskii Alumini negociaza vanzarea fabricii SC Cemtrade (fosta Alumina) Oradea ca urmare a faptului ca aceasta nu mai este profitabila, dupa ce unitatea a fost inchisa si pusa in conservare in 2006.
Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Oradea implementeaza in aceasta perioada proiectul "IMM-urile din Romania si Ungaria impreuna in Europa", in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Békés din Ungaria.
Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Oradea a finalizat, la sfarsitul lunii noiembrie, proiectul "IMM-urile din Romania si Ungaria, impreuna in Europa", finantat in cadrul Programului PHARE CBC Romania-Ungaria 2005.
Ministerul Internelor si Reformei Administrative a acordat titlul de parc industrial societatii comerciale "Eurobisness Parc Oradea", societate ce administreaza parcul industrial din Oradea. Parcul se intinde pe o suprafata de 121,29 de hectare si este inclus in domeniul public al municipiului Oradea.
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" Bucuresti, 1969 A trecut cate o stagiune pe la teatrele din Botosani si Arad, inainte de a poposi la Oradea.
In perioada 20-22 septembrie 2013, Mineral Expo revine in Oradea la Casa de Cultura a Sindicatelor. ... Deschisa publicului in intervalul orar 10.00-19.00, cand bunul gust va invada Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea, manifestarea reuneste peste 35 de expozanti pasionati de geologie, mineralogie.
Consultatiile s-au desfasurat in 32 de clinici din 16 orase (Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Suceava, Bacău, Satu Mare, Timisoara, Pitesti, Oradea, Cluj Napoca, Ploiesti, Targoviște și Arad).
Daca este sa ma refer la universitatea de unde vin si pe care cu mandrie o reprezint, as dori sa va transmit ca Universitatea din Oradea devine o universitate din ce in ce mai performanta, unde preocuparile pentru reforma si imbunatatirea performantei incep sa produc primele efecte.
Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste. ... In rest, pe liste se gasesc in proportie de 50% actualii parlamentarii PRM, multi dintre ei controversati.
Reprezentantii BEJ Constanta au primit o sesizare prin care locuitorii Dobromir Vale sunt trecuti pe alte liste si au fost nevoiti sa strabata drumul pana in satul invecinat sa voteze. ... Pentru remedierea situatiei toti locatarii au fost trecuti pe liste suplimentare.
este referinta pentru stabilirea potentialelor liste comune cu PNL la alegerile pentru PE, iar secretarul general al PD, Vasile Blaga, a sustinut ca exista "o anumita dorinta" a democratilor de a candida pe liste proprii.
"Daca ar fi dupa mine, as alege sa candidam pe liste separate" In alta ordine de idei, discutiile pe tema candidaturilor pentru Parlamentul European aduc in prim plan un nou subiect asupra caruia liberalii si democratii nu prea par a fi pe aceeasi lungime de unda.
Legea referitoare la alegerile pentru PE prevede necesitatea prezentarii unei liste de cel putin 200.000 de sustinatori pentru partide si aliante la depunerea candidaturilor si de cel putin 100.000 de sustinatori pentru candidati independenti.
Spre exemplu, in niciun caz nu ma va convinge o modificare a Statutului in sensul ca alegerile se vor face pe liste.
Prima problema a constituirii Aliantei PSD-ACD (PNL+PC) a fost ponderea de candidati pe liste a celor trei partide. ... De partea cealalta, PSD a propus in prima runda de negocieri un raport de 2 la 1 pentru desemnarea candidatiilor pe liste comune la alegerile locale.
El considera ca vinovat pentru asta e sistemul uninominal, care-i incurajeaza pe cei cu bani si "dilueaza" politica, aratandu-se de parere ca sistemul de vot pe liste era mai corect.
PSD sustine intoarcerea la votul pe liste "Fiecare judet din Romania ar trebui sa aiba, ca in SUA, doar doi senatori" Intoarcerea la votul pe liste este cea mai buna solutie, sustine presedintele PSD, Victor Ponta, nemultumit de numarul mare de parlamentari.
Ramane insa chestiunea de a vedea cum vor fi intocmite aceste liste.
Dar PD va merge pe liste comune cu PNL, cum afirma cu jumatate de gura? ... Se vor face negocieri pe liste si se poate intampla orice la tratative.
google-analytics.com