Cautare

1151 de rezultate pentru "liste note examen suplinire mehedintihey1" (6.51 secunde)
Expertii afiliati CRPE au acordat note de la 1 la 5 fiecarui posibil candidat. Primii clasati sunt Dacian Ciolos (4,08), Vasile Puscas (4,06) si Monica Macovei (3,88).
La Cotroceni ar exista un "scenariu alternativ", o candidatura in tandem Oprescu-presedinte, Basescu-premier, Boc ar intentiona sa o remanieze pe ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, la 1 septembrie, iar PD-L tatoneaza 18 parlamentari PSD pentru a-i racola si determina ruperea coalitiei, sunt cateva scenarii luate in calcul de PSD, potrivit unei note a staff-ului PSD de campanie prezidentiala.
Cele doua op-uri sunt burdusite cu note, comentarii, documente, fotografii care reconstituie aproape pas cu pas evolutia sa de pe scena interna si pe cea internationala, in intervalul 1 Iulie - 31 Decembrie 1991.
Pana la incidentul cu Chitic, nici un securist n-a mai intrat in ultimii 20 de ani in Restaurantul Scriitorilor sa caute prin frapiere si note de plata, sa faca recensamantul mustiucurilor de la narghilele.
Ei, dar iata!, la sfarsitul saptamanii trecute ritmul s-a accelerat, au intervenit cateva note noi, unele dintre ele stridente. Totul s-a intamplat prin intermediul aceluiasi, etern politician neastamparat, invinsul de serviciu al oricaror confruntari electorale, cu exceptia celor care nu sunt dinainte aranjate prin jocuri de culise.
Continutul unor discutii ale deputatului PSD Georgian Pop cu reprezentanti ai ambasadei SUA, in care se vorbeste, intre altele, de persoane "proaste si lacome" din partid care ar fi sperat sa obtina acces la pozitii guvernamentale sau de "Presidential Paramour" (Concubina Prezidentiala), este relevat de note ale ambasadei.
Era imperios necesar ca ea sa obtina note bune de la FMI. Le-a obtinut, respectabila organizatie ne-a spus ca in urma cu un an eram ultimii oameni, acum nu mai suntem, pentru ca s-a dezvoltat intre timp, printre altele, criza greaca.
Note: 9 locuri au fost pierdute pe seama unei schimbari de metodologie. Este luat in considerare anul aparitiei, i.e.
In ziua in care Emil Boc a demisionat, Fondul Monetar International a acordat note excelente reformelor guvernului", scria Schwartz. "Teatru absurd la Bucuresti" era numele comentariului publicat de Schwarz in care observa ca Emil Boc s-a retras din functie in ciuda performantelor recunoscute de institutiile financiare si de piete.
In ziua in care Emil Boc a demisionat, Fondul Monetar International a acordat note excelente reformelor guvernului", scria Schwartz. "Teatru absurd la Bucuresti" era numele comentariului publicat de Schwarz in care observa ca Emil Boc s-a retras din functie in ciuda performantelor recunoscute de institutiile financiare si de piete.
• In ultimii 5 ani, desi s-a laudat mult presedintele Basescu, am obtinut mai mult note nesatisfacatoare. • determinarea mea este de a pastra drepturile unei justitii independente pentru toate procesele din aceasta tara.
In ceea ce ma priveste si in ceea ce il priveste si pe domnul Antonescu si pe cei care sunt in Guvern nu va faceti nicio grija - nu am apucat sa avem de-a face cu Securitatea, nu am dat note, nu am fost la Anvers, dar nu am niciun merit in asta, pur si simplu eram prea tanar.
Vorbim de o comisie speciala, de ancheta, care priveste lucruri foarte serioase - Nimeni din PNL nu va impiedica vreo comisie de ancheta - Sigur ca vom fi de acord cu comisia, propun sa fie condusa de dl senator Ilie Sarbu, e un personaj politic cu greutate, macar in legatura cu domnia sa nu s-ar putea indoi nimeni, dupa un deceniu de lupta impotriva lui Basescu, ca ar putea sa se clatine, lupta dansului, si pentru ca nu am fi in situatia in care daca aceasta comisie doamne fereste se termina foarte repede, asa, cu niste note, ca totul e bine si frumos, sa nu-l aud cumva pe Victor Ponta spunand ca e treaba parlamentului, nu stie, ca dansul munceste la guvern pentru salarii.
Norma urmeaza sa fie stabilita de consiliile locale, la propunerea primarului, in baza unei note de fundamentare ce va include motivatii de natura demografica (cresterea sau reducerea semnificativa a populatiei in ultimii 5 ani), administrativa (stabilirea de noi atributii pentru politia locala de catre Consiliile Locale) si economica (capacitatea bugetului local de a sustine majorarea numarului politiștilor locali).
Sub mandatul sau, judecatorii sunt instruiti la SRI, in dosare apar note de la SRI care, in numele secretomaniei tipice unui stat politienesc, nu sunt accesibile acuzatilor, iar declaratia pe care a facut-o, ca DNA va avea in dumneaei un partener de nadejde, face ocolul scolilor de Drept!
Romania va putea sa se imprumute mai ieftin pe pietele externe datorita faptului ca agentiile internationale de rating incep sa ne dea note din ce in ce mai bune.
Sute de agenti economici au depus la Directia Apele Romane Dobrogea Litoral Constanta (DADL), note de intentie privind incheierea de contracte de prestari servicii pentru plaje.
Scopul acestui indice nu este acela de a da note si de a face clasamente, ci de a constientiza atat autoritatile locale, cat si opinia publica in general, cu privire la gradul de pregatire pentru UE si, implicit, cu privire la capacitatea de absorbtie a socurilor aderarii.
Inscrierea in program este valabila 30 de zile de la primirea acestei note, timp in care proprietarul rablei trebuie sa se ocupe de toata hartogaria necesara si sa scape de masina, altfel isi pierde locul in program.
Toti agentii Daewoo vor emite note de acceptare persoanelor care indeplinesc criteriile impuse pentru a beneficia de prima de 3.000 RON pentru cumpararea oricaruia dintre modelele Daewoo.
google-analytics.com