Cautare

1151 de rezultate pentru "liste note examen suplinire mehedintihey1" (3.64 secunde)
Acesta sustine ca CNSAS a confirmat deja faptul ca el nu a facut politie politica, iar conducerea partidului stia inca din 1992 ca a scris cateva note informative.
Pe de alta parte, Constantin Ticu Dumitrescu, membru in Colegiul CNSAS, a declarat ieri ca va propune ca institutia sa nu mai ia decizii privind colaborarea cu Securitatea, ci sa se rezume la a descrie probatoriul continut in dosare, adica sa indice daca o persoana are angajament, note informative sau nume de cod.
Deputatul liberal Dragos Ujeniuc a primit ieri de la CNSAS mai multe copii ale unor note informative date de doi prieteni si doi vecini de-ai sai, care l-au urmarit in anii '80, documentele facand parte dintr-un dosar al sau de urmarit.
Pe de alta parte, juristii au avut discutii controversate si la articolul 12, care la ultimul punct propunea ca inspectorii ANI sa poata da consultatii, facultativ, cu privire la prevederile legii, conflictele de interese si chiar sa dea note scrise de opinie in ce priveste "conduita si etica" persoanelor vizate de legea ANI.
Pentru suma de 18 miliarde de lei vechi, unitatea a intocmit note de debitare catre AN Apele Romane si alte directii.
Fostul prim-ministru al Romaniei Petre Roman dezvaluie in volumul "Intre dezordine si reforma - note politice din timpul guvernarii 1997-2000" ca CDR de la acea vreme nu l-a dorit pe Traian Basescu in functia de ministru.
Este vorba despre (mult prea) mediatizatele note semnate de seful statului si adresate unor ministri, memorii despre care Mironescu sustine ca reprezinta o procedura standard de lucru intre institutii.
Traian Basescu a dorit sa clarifice situatia din Ministerul Industriilor si l-a intrebat pe Tariceanu daca isi aduce aminte de discutia purtata de ei doi acum doua saptamani pe tema santajelor care se fac asupra marilor consumatori de energie si cand au citit impreuna note ale serviciilor secrete potrivit carora la ministerul lui Seres se carau banii cu valizele:
Conform membrilor CNSAS, Costache are un dosar de retea care contine un angajament, note cu nume conspirativ, precum si state de plata.
Dan Voiculescu a fost declarat de CNSAS colaborator al Securitatii ca politie politica sub numele de cod Felix, in virtutea unor note informative in care isi turna rude care voiau sa fuga din tara, colegi de studentie si, mai apoi, colegi de serviciu.
Pierderea de catre SRI a doua note prezentate public de Mircea Geoana in mai reprezinta, in opinia Comisiei parlamentare de control, un incident de securitate.
Raportul conform caruia cei vizati de cele 13 note ale Grupului de Evidenta al SRI sunt politicieni antipatizati de "factorul de decizie" este un raport preliminar, intocmit de secretarul Comisiei SRI, Ion Stan, si neasumat de ceilalti membri ai comisiei.
Disputa presedinte- ministrul interimar al Justitiei au capatat ieri note de telenovela.
Doi parlamentari PRM au primit, in sedinta de joi a Colegiului CNSAS, note de constatare care atesta calitatea lor de fosti colaboratori ai Securitatii, documentele ce-i vizeaza urmand a fi trimise la instanta pentru un eventual proces, au declarat pentru Medifax surse din CNSAS.
Decizia s-a bazat pe informatiile furnizate de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, potrivit carora Popa ar fi fost un colaborator al Securitatii. "Alin Ioan Popa a avut numele conspirativ 'Globo' si a oferit note informative in perioada 1985-1987.
CNSAS a sesizat Tribunalul Bucuresti in baza unei note de constatare din data de 23 iunie, procesul in instanta urmand sa inceapa pe data de 1 octombrie.
Potrivit OUG, colaborator al Securitatii este persoana care a furnizat informatii, indiferent sub ce forma, precum note si rapoarte scrise, relatari verbale consemnate de lucratorii securitatii, prin care se denuntau activitatile si atitudinile potrivnice regimului totalitar comunist si care au vizat ingradirea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.
"De 20 de ani, Ministerul Educatiei trimite astfel de note catre inspectorate. Asa ca aceasta nota nu e motiv de panica.
Toti cei care si-au depus proiecte de management au primit "note de trecere". Directori coordonatori in loc de "executivi" Functiile cele mai inalte in Finantele judetene au fost "castigate" cu punctaje care variaza de la 73 pana la 89,75, din 100 posibile.
Sub numele de cod "Rosetty", Gafita ar fi dat note informative in perioada 1977 - 1982, despre colegii lui din lumea literara.
google-analytics.com