Cautare

1151 de rezultate pentru "liste note examen suplinire mehedintihey1" (2.93 secunde)
Victor Ponta cere ca "tradatorii" sa nu se mai afle pe listele USL Co-presedintele Uniunii Social Liberale, Victor Ponta, a facut, duminica, la Botosani, un apel la organizatiile partidului sa nu includa pe liste la alegerile parlamentare de anul viitor candidati "tradatori".
Primarul Craiovei - membru al PDL, dar care si-a facut cunoscuta intentia de a candida pentru un nou mandat din partea UNPR - se declara impotriva unei liste comune de candidaturi din partea celor doua partide, aliate in prezent la guvernare.
Cine nu doneaza indemnizatia de parlamentar nu va mai fi pe liste Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca toti parlamentarii USL sunt obligati sa isi doneze indemnizatiile din lunile in care sunt in protest parlamentar, cei care nu o vor face urmand sa "paraseasca" partidele care formeaza Uniunea.
Parlamentarii partidului zburau spre toate zarile, dezvaluind ca li se cer sume de pina la 700 de milioane de lei pentru a ramine pe liste. ... "Lichelele nemultumite, cohorte intregi de lichele au parasit PNTCD pentru ca nu au mai gasit loc pe liste, pentru ca sondajele ne sunt nefavorabile.
Liderul social-democrat s-a aratat impotriva revenirii la votul pe liste la alegerile parlamentare si si-a exprimat disponibilitatea de a discuta despre un sistem de vot majoritar in doua tururi. "Reintoarcerea la liste nu este fezabila in acest moment.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala.
Prin efortul tuturor institutiilor, aceste liste au fost curatate. Dupa acest referendum, CCR ne-a cerut date privitor la aceste liste si a cerut lamuriri cu privire la precizia cu care au fost furnizate anumite date.
Conform legii, in fiecare an, aceste liste trebuie actualizate pana la 31 martie. ... Iar al doilea motiv este ca originalul acestor liste a fost furat de procurorul Marius Iacob de la Parchetul General.
Asadar, Autoritatea Electorala Permanenta nu mai intocmeste asemenea liste, cetatenii romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate avand in schimb dreptul de a vota in mod liber in strainatate pe liste electorale suplimentare (...) Ratiunea pentru care acesti cetateni nu sunt inscrisi in listele electorale permanente rezida in faptul ca nu au domiciliul in tara astfel incat numarul acestora nu poate influenta cvorumul legal de participare la referendum, respectiv majoritatea persoanelor inscrise pe listele electorale permanente" ERATA Curtea Constitutionala - din cate se pare pana acum, un judecator de la Curtea Constitutionala, a trimis luni seara o precizare catre Guvern, prin care arata ca, dintr-o eroare, un paragraf esential nu a fost introdus in decizia luata saptamana trecuta, cu privire la organizarea referendumului pentru demiterea presedintelui.
Pentru Becali, insa, acest lucru ar insemna imposibilitatea candidaturii pe listele liberale, pentru ca legea nu accepta independenti pe liste de partid. ... pentru a-l accepta pe liste.
Reuniune restransa in USL Liderii USL au discutat duminica seara, in cadrul unei intrevederi in format restrans, despre candidatura la alegerile europarlamentare pe liste comune, precum si despre gradul in care protocolul USL va suferi modificari, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din USL.
Liste negre Conform NewsIn, sanctiunile prevad alcatuirea unor liste negre cu astfel de companii, care ar urma sa fie excluse de la obtinerea unor contracte publice, dar sunt si de natura penala, obligandu-i pe angajatori sa suporte costurile de extradare a muncitorilor pe care i-au angajat ilegal.
Un comunicat de presa venit din partea Alinei Dimache ne-a facut cunoscut faptul ca inca din 5 aprilie in fata sediului din Galati se aflau persoane care faceau liste cu potentiali beneficiari ai programelor Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie.
La aceasta firma, SIF Transilvania (62,94%) si SIF Oltenia (16,33%) îsi împart pachetul majoritar de actiuni, restul de 20,73% fiind în posesia unei liste de persoane fizice si juridice.
Legea 123/2008 pentru alimentatia sanatoasa in unitatile de invatamant preuniversitar trebuie completata pentru a-si atinge scopul de a imbunatati starea de sanatate a copiilor, considera Federatia patronala din industria alimentara Romalimenta.Actul normativ, adoptat la jumatatea lunii mai de catre deputati, prevede interzicerea distribuirii, comercializarii si prepararii alimentelor nerecomandate hranei copiilor pe timpul scolarizarii, iar ordinul cu normele de aplicare ar urma sa fie publicat marti pe site-ul Ministerului Sanatatii.”Nu ne opunem acestui ordin si acestei liste, dar am fi dorit ca legea sa fie mai completa, sa nu existe confuzii”, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.Reprezentantul federatiei patronale a afirmat ca in actul normativ denumirile comerciale si denumirile de grupe sunt usor eronate, iar Romalimenta a cerut, ca amendament, si elaborarea unei liste cu produsele agreate in scoli.Romalimenta este nemultumita de faptul ca legea nu precizeaza cine va exercita activitatea de control si a mai solicitat si introducerea unor ore de educatie in scoli, pentru explicarea riscurilor unei alimentatii dezechilibrate.Potrivit actului normativ, Ministerul Sanatatii va intocmi si actualiza o lista a alimentelor nerecomandate prescolarilor si scolarilor, conform recomandarilor specialistilor in nutritie.
Pentru a avea o evidenta a celor care incheie asigurari, PAID va pune la dispozitie primariilor liste celor care s-au asigurat. ... Datele PAID arata ca doar 55% dintre primarii au trimis aceste liste", a mai spus Marius Bulugea.
Sute de craioveni s-au inscris pe liste si vor sa vada cum se produce inghetata Top Gel, la moderna fabrica din Carcea.
Companiile din Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) si cele ale Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR) vor retrage medicamentele compensate si gratuite de pe liste daca Guvernul nu va revizui taxa clawback, considerata nesustenabila, informeaza mediafax.ro.
Cele mai cunoscute metode de promovare a unui site sunt prin intermediul motoarelor si directoarelor de cautare, prin e-mail (liste, ziare electronice, anunturi publicitare, liste de discutii), prin schimb de bannere, prin oferirea unor premii sau off line (ziare, reviste, afise, fluturasi etc.).
Concret, jocul consta in expunerea pe Facebook a unei liste cu 10 lecturi care i-au marcat pe utilizatori si nominalizarea altor trei persoane care sa faca acelasi lucru, intr-un interval de 24 de ore.
google-analytics.com