Cautare

1151 de rezultate pentru "liste note examen suplinire mehedintihey1" (2.56 secunde)
Presedintele Comisiei de validare, Marian Sarbu, a prezentat raportul Comisiei, potrivit careia, in caz de vacanta a mandatului de deputat ales pe liste de candidati, supleantii ocupa locurile devenite vacante in ordinea in care sunt inscrisi in liste, daca pana la data validarii pentru ocuparea locurilor vacante, partidele sau formatiunile politice pe listele carora au candidat supleantii confirma in scris ca apartin acestora.
La Consiliul Judetului, spre exemplu, fiecare formatiune trebuie sa depuna liste cu 43 de candidati. ... Probabil s-a apreciat ca nu e cazul sa fie trecute atatea persoane pe aceste liste atata timp cat nu exista decat sanse minime pentru ca acestea sa obtina mandate de alesi judeteni.
"Se discuta ca aceasta alianta PD-La€"PRM nu a fost facuta doar pentru functia de vicepresedinte al Senatului, pentru Corneliu Vadim Tudor, ci si pentru un proiect comun, care inseamna omorarea votului uninominal si revenirea la votul pe liste, precum si o impingere a alegerilor catre martie anul viitor", spune Dan Nica.
Saptamana viitoare vom definitiva aceasta lista, si 10 -15 lideri ai PNŢCD la nivel national se vor regasi pe aceste liste, urmand ca PNŢCD sa nu isi mai depuna alte liste", a spus Cristian Busoi.
Liderul PD-L, Emil Boc, a anuntat, luni, ca Biroul Permanent National al partidului a validat listele de candidati pentru 33 de judete si ca prim-vicepresedintele partidului, Theodor Stolojan, nu figureaza pe niciuna din aceste liste.
Au fost depuse liste complete din partea a noua partide politice iar trei formatiuni politice si-au desemnat candidatii doar pentru o parte din colegii.
Nu stiu cat face parte din normalitate intentia de a merge pe liste si a pune sefii de organizatii pe liste...
Condusi de secretarul general, Liviu Dragnea si de liderul PSD Iasi, Gheorghe Nichita, o parte din liderii moldoveni de filiale au incercat sa profite de anuntul lui Ion Iliescu de retragere din functii pentru a flutura pericolul pierderii voturilor delegatilor la Congres in cazul in care nu se va gasi o formula mai normala ca alternativa la propunerea votului inchis pe liste.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat, astazi, ca il felicita atat pe presedintele reales al PNL, Crin Antonescu, cat si pe contracandidatul acestuia, Ludovic Orban, mentionand ca, desi prin votul pe liste liberalii au un deficit de democratie interna, spera ca acesta sa fie recuperat.
Ponta le-a sugerat senatorilor si deputatilor de Gorj sa voteze motiunea, indiferent de culoarea politica, pentru ca au fost alesi pe liste uninominale si nu pe liste de partid.
Ponta le-a sugerat senatorilor si deputatilor de Gorj sa voteze motiunea, indiferent de culoarea politica, pentru ca au fost alesi pe liste uninominale si nu pe liste de partid.
Ponta le-a sugerat senatorilor si deputatilor de Gorj sa voteze motiunea, indiferent de culoarea politica, pentru ca au fost alesi pe liste uninominale si nu pe liste de partid.
Aproximativ 1,6 milioane de alegatori au fost chemati ieri la urne sa aleaga 120 de deputati in Parlament, impartiti pe 29 de liste, intre care sapte albaneze si opt sarbe.
Conform surselor Hotnews.ro, participarea PSD-PNL-PC pe liste comune la alegerile locale si parlamentare este principala problema la care nu s-a gasit o solutie. Liberalii si conservatorii au cerut paritate pe liste, in timp ce PSD doreste o pondere de 60 la 40 pentru nominalizarea candidatilor la parlamentare.
Liderii Aliantei de Centru Dreapta PNL-PC si cei ai PSD trebuie sa cada de acord cu privire la candidaturile pe liste comune si la impartirea primelor functii in stat. ... candidaturile pe liste comune si primele functii in stat;
Ion Iliescu nu crede ca paritatea pe liste ar fi normala in alianta PSD - PNL Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca ideea de paritate pe listele electorale ale viitoarei aliante dintre social-democrati si Alianta de Centru Dreapta PNL-PC ar fi o gandire mecanica, care nu ar corespunde realitatii din teritoriu.
Crin Antonescu a precizat ca reprezentarea pe liste la alegeri va fi paritara, 50% PNL si 50% PSD.
Pentru ca el obliga practic cele doua partide sa mearga de jos pana sus pe liste comune la alegerile locale. ... De aceea, initiative precum cele anuntate de Dan Motreanu, anume de a modifica protocolul Uniunii Social Liberale, impunand candidaturi si liste unice la nivelul intregii tari trebuie salutate.
Daca ar fi fost vot pe liste, credeti ca ar fi castigat tot candidatul PDL? ... Este foarte greu sa ne pronuntam, dar cred ca ar fi fost mult mai greu, daca era vot pe liste.
Ei spera ca suma rezultatelor la individual sa fie mai mare decat daca s-ar candida pe liste, unde s-ar manifesta votul politic.Daca sondajele crediteaza acest partid cu 20 la suta, liderii PDL spera ca, prin vot uninominal, sa stranga mandate mai multe decat acest procent.
google-analytics.com