Cautare

1509 de rezultate pentru "liste note examen suplinire mehedinti" (4.06 secunde)
Un grup infractional specializat in falsificarea instrumentelor de plata electronice, format din trei tineri din Drobeta Turnu Severin, a fost destructurat de politistii de frontiera din Mehedinti, dupa cinci luni de supraveghere.
Silvian Toma a fost audiat de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Mehedinti si retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Tribunalului Mehedinti cu propunere de arestare pentru 29 de zile.
Mehedinti (9), Ilfov (1), Giurgiu (1), Olt (1) Prahova (9), Bucuresti (7), urmand sa fie puse in aplicare 25 de mandate de aducere.
Concurs - Castiga un smartphone UMIDIGI C Note Cu ajutorul prietenilor nostri de la UMIDIGI, punem la bataie un smartphone C Note in valoare de 149.99 $ (630 Lei). C Note este un terminal din zona mid-range, cu mare accent pe raportul performanta/pret.
ciclul 2 (clasele 5 - 7) era mixt cu examen de Capacitate; ... In locul examenului de Bacalaureat era un examen de Maturitate, la varsta de 18 ani, durata totala a studiilor scolare fiind de 11 ani.
In momentul in care familia are un copil, iar copilul doreste sa se prezinte la examen, imi vine greu sa cred ca exista cineva care il poate impiedica sa nu intre in sala de examen", a declarat Tania Bogdan.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. ... Dati banii de pomana pe ele, le transmit profesorii elevilor pentru ca toate salile de examen au camere de supraveghere.
Orice suspendare de permis pe 30, 60 sau 90 de zile, necesita admiterea unui examen cu intrebari 13 corecte din 15, pentru ca permisul sa poata fi ridicat la termenul specificat si cu un minus de 30 de zile.
Deputatul de Suceava Dumitru Pardau, initiator al PLD, a afirmat ca a fost surprins de bucuria afisata de liberali atunci cand a fost stabilita, de principiu, participarea pe liste comune PNL-PD la alegerile europarlamentare.
Decizia Biroului Permanent National al PSD vine dupa ce s-a constatat ca fratele deputatului a fortat, amenintat, santajat si manipulat doi consilieri judeteni sa voteze alaturi de consilierii PD-L din Mehedinti pentru primirea in organizatia CJ a unui membru pe care partidul il exclusese dupa alegerile locale din 2008.Cei doi consilieri judeteni din PSD Mehedinti au dezvaluit ieri, intr-o conferinta de presa, presiunile la care au fost supusi.
Majoritatea membrilor filialei Mehedinti a Partidului Social Democrat a luat decizia de a se solidariza cu contracandidatii lui Mircea Geoana de la congresul care va avea loc in primavara acestui an, au declarat pentru AGERPRES surse din conducerea filialei.
Pe masa prefectului judetului Mehedinti, Ion Mitu, a fost adusa demisia semnata de primarul din Baia de Arama, motivand ca a luat aceasta decizie din cauza problemelor de sanatate. ... "Prefectul judetului Mehedinti, Ion Mitu, a luat act de demisia primarului orasului Baia de Arama.
Ancheta la Prefectura Mehedinti, dupa ce in ieri-dimineata o stampila de vot inscriptionata "Votat 27" ... A fost anuntata politia si se fac cercetari", a declarat Nicolae Draghiea, prefect de Mehedinti.
In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa. ... Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00. ... In judetul Mehedinti, rafalele de vant depasesc 60-65 km/h. ... In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa.
O femeie de etnie roma din Strehaia este cercetata de politistii de frontiera din Mehedinti pentru abuz de incredere si tentativa de inselaciune.
Posibil bloc antiGeoana pentru invalidarea votului pe liste la Congres", pe care il puteti citi in continuare. 'Pesedistii anti-Geoana vor incerca sambata sa forteze impreuna respingerea candidaturii pe liste la Congres cu aportul delegatilor partidului, sustin surse social-democrate.
Cauzele au fost de fapt framintarile din partide, din toate partidele, la auzul vestii ca nu se mai pot trece pe liste, politicienii au sarit ca arsi.
Prezenta la urne in Dolj, la alegerile europarlamentare de duminica, a fost de 28,66%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Judetean, respectiv 169.757 de alegatori, dintre care 21.225 pe liste suplimentare.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
google-analytics.com