Cautare

4123 de rezultate pentru "liste note examen suplinire maramures 28 august" (2.70 secunde)
12 - 15 august 2016/ Festivalul International de Folclor HORA MARE (Autoare: Alina JIPA) Consiliul Judetean Calarasi prin Centrul Cultural Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 12 - 15 August 2016, Festivalul International de Folclor Hora Mare. ... - 12 August 2016, recitaluri extraordinare sustinute de solista de muzica etno Andra A.
Odata cu 6 august, atunci cand se celebreaza acest eveniment religios, frunzele incep a se vesteji si ingalbeni, apele a se raci, pasarile calatoare pornesc a-si croi drum spre tarile calde iar gandacii si taratoarele isi cauta adapost in pamant, pregatindu-se pentru iarna.
Pentru cei nascuti sub semnul Taur, august 2018 le va oferi ocazia sa adune roadele efortulor anterioare. ... Desi luna august se va dovedi pentru Fecioare o perioada destul de dificila, vor reusi sa depaseasca toate provocarile gratie exclusiv farmecului lor.
Turda 3-august; Bistrita 10-august; Piatra Neamt 17-august; Bacau 24-august; Focsani 31-august; ... Buzau 28-septembrie. ... "Am cantat si am trait prin versuri si note muzicale.
21 August 2011 - ALEGERI PARTIALE In data de 21 august a.c. ... Deci sunt vacante doua posturi de deputat, care au apartinut PSD si care, firesc ar fi sa fie ocupate (in urma alegerilor din 21 august) de reprezentanti ai PSD.
Festivalul Intercultural de Traditie Maramureseana "Drumul lung spre Cimitirul Vesel" revine in perioada 12 - 16 august la Sapanta. ... 12 - 14 august - Harta comorilor vii - turistii sunt invitati sa viziteze mesterii vestiti ai Tarii Maramuresului;
La nivelul fiecarui judet, atunci cand e vorba de a raporta numarul de consilieri judeteni ai PSD la cei ai PNL (considerat vot politic), situatia este clar favorabila PSD (28 judete la 5 judete):
Filiala PNL Maramures este, practic, impartita in doua in raport cu actuala situatie a partidului. ... Cred ca e nevoie de mai mult echilibru“ , a declarat presedintele PNL Maramures, Cristian Anghel. Parlamentarii PNL de Maramures sunt ceva mai rezervati si au alte optiuni politice.
„Voi candida pentru ca in Maramures am intalnit oameni extraordinari care m-au rugat sa fac asta. ... In PC Maramures exista o criza interna si datorita faptului ca in organizatie nu s-au tinut alegeri niciodata, conducerea fiind mereu numita interimar.
Doctorul Calin Man, purtatorul de cuvant al DSP Maramures, a declarat ca a fost vorba de un deces "subit", senatorul ajungand la spital in stop cardio-respirator.
Functia de presedinte al organizatiei Partidul Conservator (PC) Maramures a fost disputata intre patru candidati: Ioan Codrut ßeres, senator de Maramures, si ministrul Economiei si Comertului, Dorel Iacob, prim-vicepresedinte in perioada de interimat a PC, si vicepresedintii Marius Pop Rus si Ioan Mihali.
Sotii Mihaela si Costel Covaci din Baia Sprie, Maramures, au adus cu acest prilej, la standul lor, o colectie deosebita de flori de mina din bazinul minier Maramures si Brazilia, dar si un generator din cuart fumuriu adus din Brazilia.
In cadrul targului de la Universitate, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune.
In cadrul targului Traditii si flori de sarbatori din Parcul Cismigiu ii gasiti si pe cei de la standul Botiza, Maramures.
Desi Blajan nu a facut precizari legate de aceasta decizie, Eugenia Gojda, liderul PSD Maramures, a vorbit despre existenta, in ultima vreme, a unor tensiuni intre liderii organizatiei din Baia Mare.
Potrivit datelor facute publice de BEC la ora 15.30, prezenta cea mai redusa la vot a fost inregistrata in judetele Bistrita Nasaud - 15,99%, Braila -18,38%, Maramures - 18,78%, Covasna - 18,96% si Galati - 19,21%.
Daca vorbesti de candidaturi in doua judete in care PDL-ul are si presedintele de CJ - la Maramures si la Neamt - are si primarul municipiului resedinta de judet...
- Ce trebuie sa faca USL pentru a nu se repeta rezultatul alegerilor din Neamt si Maramures? - USL a functionat foarte bine si la Neamt si la Maramures. La Neamt a castigat, iar la Maramures a obtinut un numar dublu de voturi decat obtinuse raposatul Victor Surdu.
Calin Gal, comisarul-sef al Garzii Financiare Bihor, ne-a informat ca cele mai mari cantitati de alcool confiscate pe piata bihoreana provin din judetele Satu Mare si Maramures.
Pe urmatorul loc se afla Maramures: 91,8% din constructiile ridicate in judetul Maramures sunt proprietate privata. A treia pozitie este ocupata de Harghita, cu 90,1%, aceste trei judete (Satu Mare, Maramures si Harghita) fiind singurele unde ponderea privata depaseste 90% din total.
google-analytics.com