Cautare

4123 de rezultate pentru "liste note examen suplinire maramures 28 august" (2.64 secunde)
Teoretic, PD si PNL ar fi putut merge pe liste comune in alegerile europene. Chiar daca, dupa alegeri, oamenii fiecarui partid s-ar fi indreptat catre alta familie politica, din punct de vedere tehnic nimic nu impiedica doua (sau mai multe) partide sa intre pe liste comune in alegeri.
Industria romaneasca a produs cu 6,7% mai mult in august acest an fata de aceeasi luna a lui 2005, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor!
Horoscop general - August 2013 Cu Soarele in Leu, in luna lui august punem mai mult pret pe noi ca individualitate, ne creem singuri punctele de sprijin de care avem nevoie, ne gandim in primul rand la noi.
Desi parteneri in USL, PSD si PNL vor merge pe liste separate. ... PSD si PNL vor merge pe liste separate, insa vor avea un program comun, care sa impartaseasca aceleasi obiective europene ale Romaniei, potrivit declaratiilor liderilor celor doua formatiuni.
Oferta PNL adresata PD pentru participarea pe liste comune la alegerea europarlamentarilor ramane valabila si se asteapta precizarea unei pozitii din partea democratilor. "Oferta noastra ramane valabila, aceea de a merge impreuna, pentru ca esenta Aliantei este participarea pe liste comune.
Pe intelesul tuturor Votul uninominal reprezinta alegerea unor candidati in mod individual, opus sistemului de alegere pe liste intocmite de partide.
Alta problema a fost generata de eternele si fascinantele liste de partid. Cum care liste? ... Asa a aparut struto-camila electorala asumata de Guvern, cu scrutin uninominal, dar pe liste, ca sa nu fie nimeni discriminat.
Alta problema a fost generata de eternele si fascinantele liste de partid. Cum care liste? ... Asa a aparut struto-camila electorala asumata de Guvern, cu scrutin uninominal, dar pe liste, ca sa nu fie nimeni discriminat.
"La Copalnic, precum si in alte localitati din Maramures, agricultorii fac produse ecologice fara sa stie. ... De asemenea, Anton Rohian, fost director al Directiei Agricole Maramures, a precizat ca, de 20 de ani, fiecare agricultor face doar ceea ce vrea, motivand ca majoritatea fermierilor refuza sa accepte regulile impuse.
Avocatul liderului conservator Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a declarat ca in cadrul dezbaterilor Curtii de Apel referitoare la contestatia lui Dan Voiculescu fata de decizia CNSAS s-a discutat despre probele de la dosar, afirmand ca a cerut instantei sa ia in considerare in judecarea dosarului stenogramele sedintelor CNSAS din 25 iulie si 7 august.
Fostul sef al Comandamentului Flotei, contraamiralul (r) Mircea Rusmanica (foto) si colonelul (r) Eugen Romanescu, de la Statul Major al Fortelor Terestre, au fost pusi sub invinuire de procurorii DNA pentru ca au cerut ca apropiati de-ai lor sa fie admisi nelegal la un examen din 2007 de la ISU Dobrogea.
Prezenta la vot la alegerile parlamentare partiale pentru Camera Deputatilor a fost, duminica, la ora 21.00, de 55,88 % in Colegiul uninominal 6 Neamt si de 28,46 % in Colegiul uninominal 2 Maramures, conform datelor furnizate MEDIAFAX de autoritatile electorale locale.
In cadrul targului de la Universitate, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune. ... Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Ioana Tomsa din Maramures.
In cadrul targului de la Universitate, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune, dar si cu colaci si cozonac cu nuca si rahat.
In cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune.
Primele gafe majore ale Guvernului Tariceanu (modul de aplicare sau mai bine zis de suplinire a cotei unice de impozitare de 16%, inceperea luptei anticoruptie cu profesorii care dau meditati si nu au norme corespunzatoare de munca, modificarea aproape in totalitate a Codului muncii) au generat anuntarea unor actiuni revendicative de amploare.
Asta e merindea pentru lunile iulie - august. ... Dar PD va merge pe liste comune cu PNL, cum afirma cu jumatate de gura? ... Se vor face negocieri pe liste si se poate intampla orice la tratative.
In august 2004, cu ocazia implinirii a 60 de ani de la evenimentele de la 23 august 1944, in cadrul manifestarilor dedicate acelui moment, la care a participat si Regele Mihai, spuneam:
38 de programe pot fi accesate in luna august de catre cei interesati de a obtine fonduri europene nerambursabile. ... Potrivit catalogului finantarilor postat pe site-ul MIMMC, ultimul termen-limita pentru depunerea proiectelor expira pe 29 august.
google-analytics.com