Cautare

4792 de rezultate pentru "liste note examen suplinire iasi 28 august" (4.06 secunde)
Doua persoane au ajuns in coma la spital dupa ce masina in care se aflau a scapat de sub control si s-a izbit intr-o curba de o ambulanta a SMURD si de autospeciala ISU Iasi care stationau pe marginea soselei, in localitatea ieseana Potingeni.
peste 200 km de drumuri din judetul Iasi vor fi reabilitate si modernizate prin programul PNDI Comisia de evaluare a ofertelor depuse pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene si de interes local pentru judetele Iasi si Neamt a finalizat procedurile de evaluare.
Senatorul PSD de Iasi, Florin Constantinescu, a sustinut o declaratie politica intitulata: ... La ora actuala in Iasi sunt 57 581 apartamente racordate la CET. ... In conditiile in care pretul real pe gigacalorie este in Iasi de 300 de lei, iesenii platesc 175 lei.
Nicolae Oblu din Iasi, s-a stins din viata Alin Ioan Tocan, fostul redactor-sef si, apoi, director al cotidianului BUNA ZIUA IASI, scrie bzi.ro.
Maine, PROFI va deschide inca doua magazine la Bucuresti si la Iasi, ajungand la 226 unitati in intreaga tara.
In luna mai, Ministrul Transporturilor a afirmat la Iasi ca lucrarile la autostrada Ungheni-Iasi-Targu Mures ce va lega Moldova de Transilvania, vor incepe in toamna anului 2015 si ar putea fi finalizate spre sfarsitul anului 2017.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. La acestea se adauga redeschiderea intr-un nou format a unui magazin din Iasi.
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. ... Poli Iasi este penultima, cu doar 5 puncte in 6 etape. ... Dan Alexa Poli Iasi:
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Primele concerte din turneu sunt programate vineri, 15 februarie, la Suceava si sambata, 16 februarie, la Iasi. ... In urmatoarea zi, trupa se va indrepta catre Iasi, unde are programat cel de-al doilea concert din turneu, in Underground Pub, locul de intalnire al iesenilor iubitori de muzica buna.
Mii de pelerini se strang la Iasi, an de an, pentru cinstirea Cuvioasei Parascheva.
In aceste zile copiii vor avea ocazia sa vada spectacole-invitate din Timisoara, Oradea si Iasi. ... Pe 30 mai, va fi spectacolul Alice in Tara Minunilor de la Ateneul din Iasi. ... Spectacole invitate in 29 si 30 mai (Timisoara, Oradea si Iasi):
Un muzeu etnografic va fi deschis la Manastirea Agapia Conducerea Muzeului Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi anunta deschiderea, duminica, a "Muzeului vivant Agapia", organizat in cadrul manastirii cu acelasi nume, din judetul Neamt.
Consultatiile s-au desfasurat in 32 de clinici din 16 orase (Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Suceava, Bacău, Satu Mare, Timisoara, Pitesti, Oradea, Cluj Napoca, Ploiesti, Targoviște și Arad).
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Mariustuca.ro / Institutul Regional de Oncologie Iasi are un un sistem de brahiterapie HD (Autoare: Magda Marincovici) Din 2 iunie a.c., la Institutul Regional de Oncologie Iasi, este complet functional Sistemul de Brahiterapie HD din cadrul Laboratorului de Radioterapie cu Energii Inalte si Brahiterapie.
Ministrul rus Serghei Lavrov nu l-a auzit, si ieri, la Iasi, Voronin n-a mai adus vorba. ... N-a zis si Chisinau-Bucuresti (sau Chisinau-Iasi). ... Intalnirea de la Iasi a fost intr-adevar necesara.
Un iesean de 27 de ani a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce, in noaptea de luni spre marti, a jefuit un bar din zona Garii Iasi si a lovit-o cu o bricheta tip pistolet pe gestionara localului.
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi efectueaza, marti, 18 perchezitii pe raza judetelor Iasi si Calarasi, care vizeaza activitatea unei grupari specializate in fraude cu cereale, din care fac parte 12 persoane, valoarea totala a prejudiciului depasind 600.000 de euro.
Poli Iasi - Otelul 2-0 Liga a 2-a, Play-off, etapa a 6-a Au marcat: ... Poli Iasi: ... "Emil Alexandrescu", Iasi Arbitru:
google-analytics.com