Cautare

1843 de rezultate pentru "liste note examen suplinire botosani" (4.25 secunde)
PSD anunta refuzul paritatii pe liste cu PNL in alegeri (Autor: ... aceea ca social-democratii nu mai vor paritate 1-1 pe liste cu liberalii, pentru alegerile din toamna.
Ion Iliescu prefera sistemul de vot pe liste si crede ca Victor Ponta s-a maturizat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri seara, ca prefera sistemul de vot proportional pe liste, adaugand ca initiativa liderilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, privind uninominalul pur are la baza referendumul presedintelui Traian Basescu.
Mai intai sa spunem ca e aberant, in conditiile prevederii privind cvorumul, sa figureze pe listele permanente cetatenii romani cu domiciliul peste hotare, pur si simplu pentru ca e frauda cu premeditare, din moment ce ei n-au votat in tara, ci pe liste suplimentare, de unde rezulta ca ar figura pe doua liste simultan.
Eu nu fac liste negre Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca nu a avut o discutie cu Ilie Sarbu legata de plecarea sa din partid sau din fruntea senatorilor PSD.
Timpul i-a dat dreptate lui Rus de vreme ce si acum alegerile europarlamentare din 25 mai se vor desfasura dupa aceleasi liste. ... Potrivit acestor liste, BEC a considerat ca nu s-au prezentat la referendum decat 46%.
A urmat un al doilea val de ostracizari care au culminat cu Raportul Tismaneanu in care au fost readusi pe liste scriitorii "proscrisi", pentru care s-au intocmit liste de eliminare, probabil inca operative.
La asta ajuta si sistemul asta cu liste unde se voteaza asa in vrac, au disparut oamenii din politica sint numai liste si grupuri si grupulete.
ADA ar trebui sa cedeze din pozitii eligibile si sa scoata de pe liste candidati proprii pentru a face loc conservatorilor lui Voiculescu. ... Care va fi raportul pe liste dintre cele doua partide, PNL si PD? Vor fi aceleasi liste ca in toamna?
ADA ar trebui sa cedeze din pozitii eligibile si sa scoata de pe liste candidati proprii pentru a face loc conservatorilor lui Voiculescu. ... Care va fi raportul pe liste dintre cele doua partide, PNL si PD? Vor fi aceleasi liste ca in toamna?
Au facut oamenii liste de semnaturi, au obtinut numarul necesar, au depus hirtiile la Parlament si gata, acusi se fac cinci ani de cind zac acolo, fara ca nimeni sa puna pe ordinea de zi problema, pentru a fi discutata.
La noi, asa cum probabil se cunoaste de multa lume, a fost adoptat scrutinul proportional, pe baza de liste blocate, partidele stabilindu-si, pe criterii numai de liderii lor fixate, numele candidatilor.
Scorul obtinut de Adrian Nastase la Satu Mare, 61%, este cel mai bun din tara, dupa Botosani unde presedintele PSD a fost votat de 68% dintre alegatori.
Victor Ponta cere ca "tradatorii" sa nu se mai afle pe listele USL Co-presedintele Uniunii Social Liberale, Victor Ponta, a facut, duminica, la Botosani, un apel la organizatiile partidului sa nu includa pe liste la alegerile parlamentare de anul viitor candidati "tradatori".
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala.
Si de la asta pornind ajung niste politicieni de apa mica, din astia de la Botosani sau de aiurea, sa isi bata joc de munca mea, a colegilor mei si de zecile de mii de oameni care citesc ziarul asta.
Coalitia Anticoruptie "Pentru un Parlament Curat " considera ca trei dintre politicienii care si-au depus candidatura la Botosani pentru alegerile generale nu au calitatea morala de a face acest lucru.
Seful Pietei Centrale, Adrian Zamfir, a recunoscut, ieri, ca a obtinut "sponsorizari " de la o parte dintre comerciantii din piata, insa spune ca produsele primite au fost folosite pentru organizarea unei mese de protocol cu prilejul unei vizite la Botosani a fostului lider liberal Theodor Stolojan.
Acestea au fost sustinute de ministrul Agriculturii Gheorghe Flutur, desi unii liderii judeteni ai PNL anuntasera timp de jumatate de saptamina ca acesta vine la Botosani pentru desemnarea candidatilor pentru functia de prefect.
Liviu Campanu, viitorul presedinte al PC Botosani. Fostul vicepresedinte al UNPR, Liviu Campanu, se va inregimenta in PC si va primi functia de presedinte al organizatiei conservatoare din Botosani, precizeaza surse din cadrul UNPR, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea. ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
google-analytics.com