Cautare

1842 de rezultate pentru "liste note examen suplinire botosani" (3.28 secunde)
Am mai scris despre lipsa cronica de forta de munca din Botosani. ... Spun de noi angajati, care incep sa devina aproape inexistenti la Botosani.
Chiar daca n-au treaba cu politica, poate doar cu datul din gura (ca orice femeie - chestie valabila in special pentru una dintre candidate, care are experienta, mai mult sau mai putin recunoscuta, intr-ale vocalizelor), Florenta Marinescu si Cornelia Beres au incaput (destul de inghesuit) in liste.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat sambata ca participarea PNL si PD pe liste separate la alegerile pentru Parlamentul European ar fi un "semnal politic prost".
Filiala Gorj a Partidului Conservator si-a intocmit liste electorale pentru eventuale alegeri anticipate, deputatul Pantelimon Manta figurand pe locul al doilea, a declarat ieri Constantin Facea, vicepresedintele organizatiei.
La fel, consilierii din consiliile judetene si locale isi vor pierde mandatul obtinut pe liste de partid daca vor fi demisi sau daca vor demisiona din partidul pe ale carui liste au candidat.
Liberalii ar vrea sa mearga pe liste comune cu PD. ... Potrivit lui Flutur, Bruxellesul nu le-a impus conditia de a nu participa pe liste comune. ... In schimb, democratii spun ca vor merge pe liste separate.
Liberalii vor sa mearga la alegerile europarlamentare pe liste comune cu partenerii democrati. ... "Exista o hotarare la nivelul Aliantei de a participa pe liste comune. ... Insa liberalii nu au adus deocamdata in discutia publica un punct important al alegerilor europarlamentare, cel referitor la ponderea fiecarui partid pe liste.
Liderul democratilor galateni, Mircea Toader, le-a spus celor pe care ii conduce, in cadrul ultimei sedinte a Consiliului de Coordonare Locala, ca din punctul sau de vedere PD trebuie sa mearga cu liste proprii la alegerile pentru europarlamentari care ar trebui sa fie organizate in luna mai a anului viitor.
Presedintele PN¥CD, Gheorghe Ciuhandu, a declarat sambata, la Buzau, ca Romania ar putea fi prezenta in Partidul Popular European (PPE) cu doua liste, care cuprind trei partide - UDMR pe una, iar PD si PN¥CD pe cealalta.
Conducerea PNL Suceava precizeaza ca, impreuna cu alte persoane, Stolojan a alterat aceste liste de semnaturi, prezentand actiunea ca una de sustinere a unor clarificari ideologice si programatice si ca a ascuns celor solicitati adevaratul motiv al actiunii.
Liberalii si popularii europeni saluta divortul Liderul grupului Liberal Democrat din Parlamentul European, Graham Watson, a declarat la BBC ca saluta participarea PNL pe liste proprii la alegerile pentru PE din 13 mai.
Episcopul reformat T´´okés László, presedintele Consiliului National Maghiar din Transilvania, a declarat, sambata, ca cele sase organizatii care ii sustin candidatura pentru PE sunt impotriva unei liste comune cu UDMR.
Presedintii de organizatii locale, primarii, viceprimarii si alti democrati interesati sa mai obtina functii in urma alegerilor de anul viitor nu vor mai fi trecuti pe liste daca PD nu obtine un scor bun la alegerile pentru PE.
El a mai precizat ca pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti au fost depuse 25 de liste de candidati. ... Acest lucru s-a intamplat deoarece au fost candidati invalidati de pe aceste liste. Celelalte cinci liste au fost invalidate in totalitate", a mai spus presedintele BEM.
Pentru a reduce elanul celor care cu siguranta se vor grabi sa afirme ca "Nastase sustine votul pe liste de partid", aduc in atentie inclusiv formula votului unic transferabil, ce ofera alegatorilor posibilitatea de a ordona candidatii pe jumatatea de lista propusa de partide.
In opinia sa, proiectul noului statut al partidului (la care mismaseste de zor cuplul Vanghelie-Geoana intru obtinerea cat mai multei puteri - n.red.), in special introducerea votului pe liste a echipei de conducere, "risca sa transforme partidul intr-o mare de grupuri care se lupta intre ele", situatie care "risca sa rupa partidul".
Liderul social-democrat a apreciat ca, din punctul sau de vedere, PSD si noua constructie politica pot candida pe liste comune, pot avea candidati comuni la Consiliile Judetene sau candidati comuni la functiile de presedinte sau de premier, doar daca cele doua constructii se vor intelege asupra agendei politice, respectiv a ceea ce au de facut ca principale partide de opozitie.
In PSD sunt voci care spun ca partidul ar trebui sa mearga pe liste separate la alegeri. ... Unul dintre subiectele importante la sedinta de astazi este decizia privind participarea pe liste comune la alegerile locale din 2012.
"Am numarat 20 de formatiuni care au depus liste cu membri. ... PNL a depus liste conform carora ar avea 131.908 membri (fata de 116.134 in decembrie 2007)", declara europarlamentarul PDL. ... E si ceva neglijenta la mijloc, fiindca nu apar liste decat din 28 de judete.
PSD anunta refuzul paritatii pe liste cu PNL in alegeri (Autor: ... aceea ca social-democratii nu mai vor paritate 1-1 pe liste cu liberalii, pentru alegerile din toamna.
google-analytics.com