Cautare

3729 de rezultate pentru "liste elevi repartizati la colegiul economic" (7.15 secunde)
In ultima sa interventie, Claudiu isi exprima dezacordul in legatura cu faptul ca se preconizeaza ca ultimele modificari gramaticale sa fie aplicate la toate examenele care va trebui sustinute de elevi. ... la atitea alte „masuri“ constructive care au perturbat serios invatamintul, una in plus ce-ar mai conta.
In ultima sa interventie, Claudiu isi exprima dezacordul in legatura cu faptul ca se preconizeaza ca ultimele modificari gramaticale sa fie aplicate la toate examenele care va trebui sustinute de elevi. ... la atitea alte „masuri“ constructive care au perturbat serios invatamintul, una in plus ce-ar mai conta.
Este clar pentru oricine ca sistemul de invatamant traverseaza o criza profunda, iar bestialitatile pe care sunt capabili sa le savarseasca unii dintre elevi, chiar si la varste destul de fragede, sunt ecoul unor tare educationale maligne.
Ea se manifesta, in forme mai subtile, dar la fel de perfide, si in zone mai civilizate.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, miercuri ca ar traduce prin "paine si circ" propunerea PDL la Colegiul 19, in persoana lui Teo Trandafir, despre care spune ca e o "actrita glumeata" si nu om politic, in timp ce Liliana Minca e macar economista si are experienta.
Cei doi predau la Colegiul Tehnic Stefan Banulescu din Calarasi, la sectia arte plastice. Totodata promoveaza si slefuiesc tinere talente de pictori si sculptori care merg mai departe la facultati si expozitii de profil.
Scoala Comerciala Austriaca din Romania â€" o'SCAR, proiect educational dezvoltat la iniÈ›iativa Ambasada Austriei - Sectia Comerciala si cu sprijinul a opt companii de renume din tara, a dat start cursurilor, ieri, odata cu deschiderea noului an scolar.
Lucrarile de reabilitare si modernizare la Colegiul National "Elena Cuza" din Craiova beneficiaza de un buget de 10,3 milioane de lei, 171.437 de lei fiind contributia municipalitatii.
Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste. ... In rest, pe liste se gasesc in proportie de 50% actualii parlamentarii PRM, multi dintre ei controversati.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
este referinta pentru stabilirea potentialelor liste comune cu PNL la alegerile pentru PE, iar secretarul general al PD, Vasile Blaga, a sustinut ca exista "o anumita dorinta" a democratilor de a candida pe liste proprii.
Cele doua dezbateri la care parlamentarul democrat a participat au privit abordarea mondiala a vietii economice si politice, a aratat Laurentiu Mironescu. ... Cu un singur lucru nu este insa deputatul impacat sufleteste, si anume cu faptul ca se intentioneaza ca birourile acestui secretariat sa fie organizate la Consiliul Judetean.
Nu peste mult timp, partidele vor lua startul in competitia pentru alegerile europarlamentare ce se vor desfasura, conform deciziei comune a partidelor, la 13 mai.
• Iliescu si Nastase il lasa deoparte pe Geoana 'Pe fondul scandalului din PSD privind votul pe lista si revolta mai multor lideri de filiale impotriva lui Mircea Geoana, Adrian Nastase pregateste terenul pentru a-si anunta candidatura la sefia PSD chiar in ziua congresului.
Prima problema a constituirii Aliantei PSD-ACD (PNL+PC) a fost ponderea de candidati pe liste a celor trei partide. Conform surselor Hotnews.ro, in prima runda de negocieri, liberalii si conservatorii au propus candidaturi comune la alegerile locale si parlamentare pe sistem paritar.
El considera ca vinovat pentru asta e sistemul uninominal, care-i incurajeaza pe cei cu bani si "dilueaza" politica, aratandu-se de parere ca sistemul de vot pe liste era mai corect.
PSD sustine intoarcerea la votul pe liste "Fiecare judet din Romania ar trebui sa aiba, ca in SUA, doar doi senatori" Intoarcerea la votul pe liste este cea mai buna solutie, sustine presedintele PSD, Victor Ponta, nemultumit de numarul mare de parlamentari.
Pornind de la aceasta concluzie, partidele au decis sa revina la votul pe lista nationala la viitoarele alegeri parlamentare. ... Ramane insa chestiunea de a vedea cum vor fi intocmite aceste liste.
Sa avem ce comenta, la ce ne gandi... Povestea este scoasa de la naftalina de cate ori nu prea mai au ceva de spus. ... Parea ca nu se poate adapta sa iasa din campanie, sa guverneze, si voia sa o ia de la capat.
google-analytics.com