Cautare

3730 de rezultate pentru "liste elevi repartizati la colegiul economic" (2.94 secunde)
Andon s-a prezentat ieri la sediul CNSAS, pentru a explica membrilor Colegiului punctul de vedere al clientului sau in legatura cu verdictul referitor la presupusa activitate de politie politica a liderului PC.
Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, a declarat vineri ca organizatia urmeaza sa stabileasca inca trei candidati pentru alegerile parlamentare, cel de Senat pentru colegiile Suceava si Radauti si pentru Camera Deputatilor in colegiul Siret.
Petõ va intra in cursa pentru un loc in Camera Deputatilor, in Colegiul nr. ... Iulius Delorean, fost consilier local timp de 12 ani in Oradea, este candidat pentru un loc de senator in Colegiul nr. ... Un alt candidat pentru un post de senator din partea UDMR, in Colegiul nr.
Deputatul Sorin Paveliu a declarat marti ca nu a demisionat din PD-L, ci a decis doar "sa se autosuspende din partid" pentru a putea candida, ca independent, pentru un mandat de deputat in Colegiul 25 din Drumul Taberei, unde va candida si secretarul executiv Elena Udrea.
Un pensionar va fi contracandidatul presedintelui PSD, Mircea Geoana, din partea PNG-CD, pe Colegiul 5 Senat Dabuleni-Segarcea, in timp ce directorul de marketing al Filarmonicii "Oltenia" Craiova, Gheorghe Daniliuc, va candida din partea PNG-CD pe Colegiul 1 Camera Deputatilor Craiova.
"Intreaga masinarie de vot a partidului este pusa la punct, iar organizatia municipala este pregatita de alegeri, spre deosebire de alegerile locale", a declarat ieri Constantin Florian (foto), presedintele organizatiei municipale Constanta a PDL.
Textul are titlul "Colegiul 1, rezultatul si posibilele consecinte" si il puteti citi in continuare. '"Un reprezentant al liniei ferme, al liniei demne a PNL" a obtinut o victorie la scor, a declarat Crin Antonescu, intr-o conferinta de presa.
Cele 61 de sectii de vot din Colegiul 19 din Capitala s-au deschis, astazi, la ora 7.00, 104.585 de alegatori fiind asteptati la urne pentru a-si alege reprezentantul in Camera Deputatilor.
"Asa cum am spus si la intrarea in sala, trebuie sa facem o analiza serioasa cu mandatele pe masa. ... Noi ne intalnim si duminica, tot in Colegiul Director, pentru a stabili pasii urmatori." UPDATE 20:40 Emil Boc:
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, joi, intr-o conferința de presa, la Timisoara, ca lideri ai PDL aleg sa candideze pentru mandate de deputati si senatori in judete din vestul tarii unde au mai multe sanse.
Sectorul 4 - 2 PC, 2 PSD Sectorul 5 - 1 PNL, 3 PSD Sectorul 6 - 2 PNL, 2 PSD, 1 PC Senat Sectorul 1 - 1 PSD, 1 PC Sectorul 2 - 1 PNL, 1 UNPR Sectorul 3 - 1 PNL, 1 PSD Sectorul 4 - 1 PNL, 1 PC Sectorul 5 - 2 PSD Sectorul 6 - 1 PNL, 1 PSD Ce este batut in cuie Camera Deputatilor Luni 8 octombrie si marti 9 octombrie, cele patru grupari politice din cadrul USL definitiveaza toate nominal toate candidaturile la nivel de tara.
Dupa aproape zece ani de pauza, echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la colegiul craiovean s-a calificat la turneul final al Campionatului National, unde alaturi de alte sapte formatii va lupta sa urce pe podium Echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la Colegiul National "Nicolae Titulescu"
Sumele de rectificare aprobate la sfarsitul saptamanii trecute, in sedinta de Guvern, scot Salajul pe linia de plutire.
Elevi, vi se pregateste o surpriza! E timpul unei mari provocari pentru elevi si profesori: ... manualul digital, imbunatatit prin gazduirea sa pe tableta si prin utilizarea tuturor aplicatiilor si a facilitatilor pe care aceasta le pune la dispozitia utilizatorului.
Declaratia mea de astazi s-ar putea numi mai degraba o declaratie de suflet, pentru ca am venit la aceasta tribuna ca de la inaltul microfon al Senatului Romaniei sa adresez un cuvant de pretuire si de multumire unui profesor:
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Paște 2014, ajuns deja la a XXV-a ediție.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Mii de elevi din judetul Botosani au parintii plecati peste hotare!
Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep anul scolar 2016-2017 Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep luni, 12 septembrie, semestrul I al anului scolar 2016-2017, potrivit calendarului aprobat prin ordin al ministrului Educatiei, Mircea Dumitru.
Ionela Stanila) Desi au trecut aproape 40 de ani de la infiintare, Gradina Zoologica din Calarasi, printre cele mai mari din tara, devine tot mai atractiva. ... Concret, aici a fost recreata o balta dunareana unde profesorii, alaturi de elevi, vor putea veni sa tina ore in aer liber.
Este bine stiut ca unii din elevi, in special cei de liceu, chiulesc de la ore si stau la cite un pahar cu alcool si o tigara in crismele aparute cu mare ingaduinta pe linga unitatile de invatamint.
google-analytics.com