Cautare

3730 de rezultate pentru "liste elevi repartizati la colegiul economic" (3.32 secunde)
Pe cine mizeaza dreapta pentru Capitala ARD a depus marti, la Biroul Electoral Municipal (BEM), dosarele celor 40 de candidati la alegerile parlamentare pentru colegiile din Bucuresti, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda mentionand ca 75% dintre cei propusi "sunt oameni noi", potrivit Mediafax.
Colegiile uninominale la Senat sunt formate din doua sau mai multe colegii uninominale de la Camera Deputatilor, astfel: Colegiul uninominal nr. ... Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr. 1 Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputatilor nr. 4 Colegiul uninominal nr 2 Senat format din:
Uniunea Social Liberala a inregistrat luni la BEM cele 40 de candidaturi pentru noul legislativ, iar printre numele celor de pe lista regasim persoane cunoscute precum Calin-Popescu Tariceanu si George Becali sau membrul trupei HI-Q, Mihai Sturzu, care candideaza pentru un mandat de deputat.
Istoricii Vlad Nistor si Dinu Giurescu candideaza pentru mandate de deputati, in sectorul 1, respectiv 4, iar cantaretul Mihai Sturzu, membru al formatiei HI-Q, doreste votul bucurestenilor din sectorul 6, pentru un fotoliu la Camera Deputatilor, la fel ca patronul clubului de fotbal Steaua, europarlamentarul George Becali.
Colegiul numarul 4 pentru deputati, aflat in zona Costesti, include Costesti, Barla, Buzoieni, Caldararu, Harsesti, Izvoru, Lunca Corbului, Mirosi, Popesti, Raca, Recea, Sapata, Stolnici, Ungheni, Poiana Lacului, Uda, Cedea, Ciomagesti, Cuca si Cocu, numarul votantilor fiind de 57.698 de persoane cu drept de vot.
Alegeri parlamentare Constanta 2012 Locuitorii judetului Constanta sunt asteptati la urne, pe 9 decembrie, sa isi aleaga senatorii si deputatii care ii vor reprezenta in Parlamentul Romaniei in urmatorii 4 ani.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
A surprins oarecum alegerea fostului consilier oradean Ioan Mintas pe colegiul numarul 1 Marghita-Sacuieni la Senat, alegerea pecistei Sonia Draghici pe colegiul 7 din Oradea pentru Camera Deputatilor, dar si colegiul (unul cu putine sanse de castig) pe care a fost ales sa candideze Mihai Bar.
Ieri, dupa candidatii PSD, de la ora 11:00, la Biroul Electoral de Circumscriptie nr.
Pentru Senat vor candida Ioan Mintas, om de afaceri, prodecan al Facultatii de Mediu Oradea (Colegiul 1 Marghita), Silviu Odobasianu, fost primar al municipiului Beius (Colegiul 2 Alesd-Beius-Stei), Florian Pavel, fost sef al Directiei Agricole (Colegiul 3 Salonta-Oradea Sud), si Ioan Mang, profesor universitar si consilier judetean, (Colegiul 4, Oradea Nord-Centru).
Candidatii partidelor parlamentare pentru Camera Deputatilor Colegiul 1- Bihor Nord (Marghita - Valea lui Mihai) In acest colegiu, electoratul va putea alege intre urmatorii candidati: ... Colegiul 2 - Bihor Nord-Vest (Sacuieni - Diosig - Tileagd) Candidatii partidelor parlamentare in acest colegiu sunt:
lansarea candidatilor pe colegii uninominale pentru alegerile parlamentare de la finalul lunii noiembrie. Astfel, dupa ample discutii si analize, atat separate, cat si in sedintele comune, s-a stabilit ca din partea Partidului Conservator sa mearga un singur reprezentant la alegerile parlamentare, restul candidaturilor din colegii fiind atribuite social-democratilor.
Democrat-liberalii bihoreni au stabilit vineri candidatii pentru colegiile electorale din judet, cei pentru colegiile electorale fiind stabiliti aseara, dupa ce au obtinut rezultatele sondajului de opinie comandat la nivel de municipiu.
Dupa atata tevatura facuta de legea privind votul uninominal, ne trezim acum, cu 10 saptamani inainte de ziua scrutinului, ca s-ar putea sa avem parte de alegeri tot pe baza de liste.
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
In ceea ce priveste candidatii pentru Camera Deputatilor, exista ceva sanse ca lucrurile sa mai fie un pic retusate pana la anuntul oficial al colegiilor. ... urmeaza colegiul Ovidiu-Basarabi-Castelu, spre sudul judetului, posibil sa cuprinda si Negru Voda;
USL Sibiu si-a lansat candidatii pe muzica populara Peste 1000 de membri ai USL Sibiu au participat miercuri seara la lansarea celor 9 candidati pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei.
Trofeul Concursului de Stiinte Eroii Viitorului, organizat de BASF in parteneriat cu Societatea de Chimie din Romania si Bucharest Science Festival, a fost castigat de echipa Eco-Bolintinenii, formata din elevi ai Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti.
Întreprinzatorii care angajeaza elevi si studenti pe perioada vacantelor pot achita jumatate din salariile acestora cu bani de la stat.
google-analytics.com